Innvandring, Rasisme og Flerkultur

den1m

Kan islam forenes med norsk nasjonalisme?

Jeg har lurt på dette.

Siden vi er iferd med å miste vårt land og det å ytre seg kritisk mot islam begynner å bli farlig, og man ikke kommer noen vei likevel, kan vi kanskje like godt vurdere å konvertere (til islam).

Berberne i nordafrika konverterte f.eks til islam når araberne la kontinentet under seg, men ser seg likevel som berbere og er etnosentriske nasjonalister.

Jeg er glad i whisky og rom, så det blir hardt. Men det må gå ann å lage noen kompromisser her, f.eks en norsk utgave av islam, med innslag av norrøn kultur og hvor vi tillater alkohol. Vi kunne rett og slett startet en egen trosretning og egne moskeer tilpasset med tanke på etniske nordmenn.

Noen andre her som har lekt med ideen? Og hva synes muslimer (innvandrere) om dette? Kom med innspill.

1
110 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Siden vi er iferd med å miste vårt land og det å ytre seg kritisk mot islam begynner å bli farlig, og man ikke kommer noen vei likevel, kan vi kanskje like godt vurdere å konvertere (til islam).

Over min døde kropp.

2

hehehe

hvor mye whysky ble det idag?

å gi opp så lett? jeg synes kampen må fortsette.

tror neppe barer og moskeer kan forenes.

bra innspill i all fall

1

Kom med innspill

Jeg har nok tenkt tanken flere ganger kanskje fordi jeg ikke tror så veldig fra før. Dermed spiller det liten rolle hva en tror på. Tor og Odin gjorde jo nytten som guder før og kan sikkert gjøre det nå også. Alkohol får vi nok tak i framover også da det drikkes i skjul av andre enn oss. Problemet blir helt klart å overbevise muslimene om at dette er islam. Forresten var jeg innom berberne i Tunisia på en utflukt for en del år siden. Dessverre var det vanskelig å snakke med dem, men det virket som de hadde beholdt kulturen sin og kanskje ikke var så troende heller.

Tror neppe det blir mange innspill fra innvandrere på dette. Ellers så deler jeg din pessimisme for framtida og da blir det å gjøre det beste ut av situasjonen.

1
finnur [sitat…] Jeg har nok tenkt tanken flere ganger kanskje fordi jeg ikke tror så veldig fra før. Dermed spiller det liten rolle hva en tror på. Tor og Odin gjorde jo nytten som guder...

Tror neppe det blir mange innspill fra innvandrere på dette. Ellers så deler jeg din pessimisme for framtida og da blir det å gjøre det beste ut av situasjonen.

Jepp det er også sånn jeg også tenker.

En koranskole myntet på etniske nordmenn, med egne norske moskeer kunne vært en start.

Skal det norske folk ha noen framtid er vi uansett nødt til å inrømme at vår egen kultur sånn den er nå er degenerert og selvdestruktiv.

1
finnur Jeg tror det drikkes litt i skjul i Saudi-Arabia også! Har en liten mistanke om det.

Ville lagt whiskyflaska hjemme om jeg hadde tenkt meg dit, men jeg tenker meg en litt mildere utgave av islam for norge. En egen europeisk vri. Men vi må passe på at det ikke blir politisk korrekt og utvannet, sånn som kristendommen har blitt. Dette med 4 koner osv synes jeg er en fin tradisjon vi burde få hit.

Myndighetene virker veldig hissig på at islam skal utbre seg her også, så jeg tviler på vi skulle få noe problemer derifra. Hvis vi skulle få problemer, er det jo bare å ringe antirasistisk senter og klage over at vi blir utsatt for islamofobi.

1
den1m Ville lagt whiskyflaska hjemme om jeg hadde tenkt meg dit, men jeg tenker meg en litt mildere utgave av islam for norge. En egen europeisk vri. Men vi må passe på at det ikke blir...

Myndighetene virker veldig hissig på at islam skal utbre seg her også, så jeg tviler

Blir Afshan Rafiq kirke- og undervisningsminister på onsdag, så skulle det være gode muligheter til å få støtte til den første norske moskeen her i landet og da er det bare å starte opp.

1

Noen andre her som har lekt med ideen? Og hva synes muslimer (innvandrere) om dette? Kom med innspill.

Ikke dumt. I tillegg får du tilgang til over en halv milliard muslimske kvinner du ikke hadde mulighet til å gjøre noe med tidligere.

1
Viserion [sitat…] Ikke dumt. I tillegg får du tilgang til over en halv milliard muslimske kvinner du ikke hadde mulighet til å gjøre noe med tidligere.

Jeg er seriøs.

Dette ville heller ikke vært noe "multikulturelt" prosjekt, men mer et prosjekt spesielt rettet mot etnisk norske.

Har ikke noe imot en burkababe fra iran, men nå tenker jeg litt mer etnosentrisk.

Og jeg er spesielt nysjerrig på hva muslimer fra innvandrermiljøer her i norge tenker om dette.

1
fujis Hvorfor i all verden må jeg bli relgiøs ?

Du må ikke.

Men svarte i USA har f.eks gjort dette med stor suksess, nation of islam er en av USA's største og mest innflytelsesrike grupperinger, og det er en mix av islam og svart nasjonalisme.

Noe tilsvarende kunne jo hvite gjort. Jeg skjønner ikke hvorfor vi skal tviholde på tannløs kristendom og utvannet PK-kultur.

2

Dette med flerkoneri er vel en fristende tanke , uten at kona mi , den næværende , ville si seg enig ( viss hun ikke er hemmelig frisinnet av seg da )

1
Gunstein Du var moderat med tallene nå . http://www.princeton.edu/~achaney/tmve/wiki100k/docs/Nation_of_Islam.html

Det siste jeg leste var at de hadde rett i overkant av 10000 medlemmer i Usa, husker ikke i hvilken bok det var( leser mye :)), men om de er 20-50000 gjør de vel ikke akkurat til en av USA mest innflytelsesrike organisasjoner det heller, og som det også poengteres i din link så er fengselsfugler en stor del av medlemsmassen. Så jeg synes at alt dette peker på at hovedbudskapet mitt om NOI fortsatt står fjellstøtt. De er slett ikke noen innflytelsesrik organisasjon.

1

Vi kunne rett og slett startet en egen trosretning og egne moskeer tilpasset med tanke på etniske nordmenn.

Hva med GRISLAM?

1

Lignende innlegg

Laster...