Innvandring, Rasisme og Flerkultur

PetterJJ

Ca. 100.000 som feirer ID i Oslo?

Jeg så nettopp en reportasje på Dagsrevyen der det ble påpekt at de store matkjedene ikke var flinke til å føre varer til den muslimske høytiden ID.

Det ble flere ganger hevdet at de dermed gikk glipp av mye handel, da det var 100.000 som feiret ID i Oslo..

Det er nesten 17% av befolkningen i Oslo det.

Fra 0-17% på 40 år! Er det noen som tør tippe om det blir over eller under 34% om 40 år?

4
53 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det finnes ingenting som kan hindre muslimsk overtagelse av Oslo. Tiltak skulle vært gjort for mange år siden. Nå er det for sent.

Vi har blitt løyet til i mange år nå, og ført bak lyset av de vi har betrodd makten.

3

Det er nesten 17% av befolkningen i Oslo det

Pluss de 20000 som oppholder seg ulovlig i Oslo der flesteparten også feirer ID, regner jeg med.

1

Det ble flere ganger hevdet at de dermed gikk glipp av mye handel, da det var 100.000 som feiret ID i Oslo..

100 000? Det er langt over halvparten av Norges muslimer!

1

Ca 50000 av Oslo sine innbyggere er tilknyttet muslimske trossamfunn, så da har de tydeligvis mange venner på besøk, eller så er media litt rause i sine overslag for å lage tabloide nyheter.

1

Fra 0-17% på 40 år! Er det noen som tør tippe om det blir over eller under 34% om 40 år?

40 år? Spøker du? Om ikke innvandrings- og asylpolitikken legges drastisk om er det over 50% lenge før den tid!

1

Nå er 41% av skolebarna i Oslo ikke-vestlige og dette øker med nesten 2% i året, så er det bare å gange opp i 40 år så skjønner man hvilken vei dette går!

1
finnur Nå er 41% av skolebarna i Oslo ikke-vestlige og dette øker med nesten 2% i året, så er det bare å gange opp i 40 år så skjønner man hvilken vei dette går!

SSB har framregningsmodeller på dette, de ta med all tilgjengelig informasjon, også slikt som dette.

Og særlig sterk er nedgangen blant innvandrerbefolkningen i Oslo, viser en ny rapport tall fra Oslo kommune og Statistisk sentralbyrå. Fra 2009 til 2011 sank fødselstallene for oslokvinner med bakgrunn fra Asia, Afrika og Latin-Amerika fra 2,26 til 2,08 barn pr. kvinne

1
Sponvika SSB har framregningsmodeller på dette, de ta med all tilgjengelig informasjon, også slikt som dette. Og særlig sterk er nedgangen blant innvandrerbefolkningen i Oslo, viser en ny r...

SSB har framregningsmodeller på dette, de ta med all tilgjengelig informasjon, også slikt som dette.

Selv SSBs høyalternativframskrivninger har vist seg ikke å holde stikk. Som du sikkert er klar over hadde finansavisen en utmerket artikkelserie om kostnadene forbundet med først og fremst ikke vestlig innvandring, konklusjonene er meget skremmende.

Om enn i aller seneste laget så er det på tide å la føre var prinsippet råde i innvandringspolitikken.

I dagens Jyllands Posten har den konservative danske forfatter og filosof en tankevekkende kronikk hvor han bl.a. skriver:

"Det er i dette dilemma, vi stadig står, når eliten nu reagerer på tragedien ved Lampedusa med krav om, at EU’s asylpolitik skal lempes, og når de seneste meningsmålinger samtidig viser, at Geert Wilders Frihedspartiet står til at blive det største i Holland, og at Front National står til at blive størst i Frankrig. Fordi eliten lever i en hyklerisk indbildning om sin egen godhed, så forstår den ikke, at den nu skaber en farlig splittelse i sin egen befolkning.

Hvad er den rigtige reaktion på tragedien ved Lampedusa? Det er ikke givet, at der er et entydigt svar på det spørgsmål. Men når vi svarer, så skal vi forstå, at der er en grænse for, hvor mange flygtninge de europæiske lande kan modtage, og at der kan være legitim politisk uenighed om, hvor grænsen skal trækkes.

Set i det lys må tragedien ikke kun tilskrives den trøstesløse situation i de lande, som folk flygter fra. Den må også tilskrives en uansvarlig europæisk elite, som har ført politik ud fra en illusion om, at de europæiske lande kan og skal bære konsekvenserne af sociale sammenbrud i andre dele af verden.

Hvis ikke eliten kommer ud af den illusion og begynder at føre en politik, som har et realistisk syn på, hvad de europæiske lande har ansvar for, og hvad de kan bære, så bliver tragedien ved Lampedusa blot en forsmag på Europas tragedie."

(JP Kronikk 16.10.2013, jeg har ikke linket til kronikken da den krever abonnement for å kunne leses)

2

Lignende innlegg

Laster...