Innvandring, Rasisme og Flerkultur

tenker-selv

Britisk politi forhindret kjøpesenter massakre

Fredens relgion tilhengere planla en kopi av kjøpesenter massakren i Kenya da de ble stoppet av britisk politi. Angrepet var planlagt i Westgate mennene var britiske borgere med sine røtter i Turkey, Pakistan, Algeria and Azerbaijan. Spørsmålet man må stille seg er dette de eneste eller vil vi i måndene fremover se flere slike forsøk på å gjennskape massakren?

I andre nyheter antirasister er de på jordet eller ikke? Det kan skaper hat mot muslimer sier anti rasistene at man i hele tatt forteller noe negativ om muslimer, og overvåker kan foresake en radikalisering. Dette til tross for at overvåking har stoppet utallige angrep fra å i hele tatt å finne sted.

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er skjønt litt godt med en sånn nyhet over den der man ikke har maktet stoppe det. Spørsmålet er om man lærer av at det finnes krefter som ønsker slike massakrer, og de er nær.

1
A_Øivind [sitat…] Jaha?

Det han mente var nok at det var bedre med en slik nyhetsak der man kunne fortelle at man hadde stoppet det i planleggingsfasen fremfor som nok en nyhet om en terroraksjon med mange døde. Hvis man ikke er enig i det så må man virkelig være en syk jævel.

2

Lignende innlegg

Laster...