Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Nordmann14

Norsk terrorist i Nairobi

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10152496

Ai ai ai, her har venstresiden og media et dilemma.

Vi vet jo at det hevdes (spesielt her på VGD) at såkalte nye landsmenn, innvandrere som har fått norsk statsborgerskap, er like norske som etnisk norske med statsborgerskap. Det er klart.

Denne norske terroristen tok del i et terrorangrep hvor minst 72 mennesker mistet livet. Angrepet var ca. på samme størrelse som vår egen, originale terrorist ABB sitt angrep var.

Så spør jeg da, hvorfor får ikke denne nordmannen like store medieoppslag som vi hadde 22.juli 2011? Her må vel venstresiden og media enten mene at han ikke egentlig er norsk, eller så må de mene at terrorangrep utført av nye landsmenn ikke er like viktige å kritisere som terrorangrep utført av etniske nordmenn...

4
77 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Så spør jeg da, hvorfor får ikke denne nordmannen like store medieoppslag som vi hadde 22.juli 2011?

Det er ganske naturlig da terroren var i Norge, befant seg på Norsk jord.

Blir spennende å se om Sponvika og hans likesinnede vil bruke denne mannen som kort i debatter slik de gjør hver gang de blander inn Breivik og beskylder andre for å ha samme tankegods som han.

Jeg holder ikke pusten.

2
Nordmann14 [sitat…] Hva med nyhetseksplosjonen som skjedde da Varg Vikernes ble fenglset for å ha planlagt terror i Frankrike?

Saken er ekstra stor siden VV på ingen måte planlagte terror. Saken mot han nå er rasistiske ytringer og oppfordringer. Noe som er veldig tynt grunnlag i forhold til hvor stor aksjon de hadde mot han.

Jeg er enig i at den saken ble veldig stor, men absolutt alle nettaviser skriver nå om Nairobi-nordmannen og antar at han vil være på førstesiden på Norske aviser i dag. Så toget har ikke gått for at denne saken kan blåses opp mye mer.

1

Denne norske terroristen tok del i et terrorangrep hvor minst 72 mennesker mistet livet. Angrepet var ca. på samme størrelse som vår egen, originale terrorist ABB sitt angrep var.

Det er ingen tvil om at terror først blir TERROR når det er vestlige ofre. I Syria f.eks beskriver Norske medier som VG det alltid som "i det Syriske myndigheter kaller et terrorangrep"

Angrepet i Nairobi har flere ting som gjør at det etter min mening er mye verre enn 22/7. Det varte i 4 dager. Angriperne var mange. De voldtok, skjærte av pungen, neser, ører før de drepte. En annen beskrivelse var av en de spikket hånden til en blyant og tvang offeret til å skrive med sitt eget blod.

En har vanskelig for å fatte ondskapen som ligger bak Nairobi terroren. Det blir enda vanskeligere å forstå de som støtter opprørerne i Syria. Det er samme ideologi som ligger bak. Kanskje har de også blitt hjernevasket samme sted de "Norske"?

2

Ai ai ai, her har venstresiden og media et dilemma. Vi vet jo at det hevdes (spesielt her på VGD) at såkalte nye landsmenn, innvandrere som har fått norsk statsborgerskap, er like norske som etnisk norske med statsborgerskap. Det er klart.

Her er klippet fra Newsnight som gir alle opplysningene som norske PK-media ikke våger å komme med:

http://www.youtube.com/watch?v=ppafHcDoDQ8&feature=youtu.be

Her er litt mer om det samme.

Litt her også.

2
madiba [sitat…] Det er ingen tvil om at terror først blir TERROR når det er vestlige ofre. I Syria f.eks beskriver Norske medier som VG det alltid som "i det Syriske myndigheter kaller et...

Angrepet i Nairobi har flere ting som gjør at det etter min mening er mye verre enn 22/7. Det varte i 4 dager. Angriperne var mange. De voldtok, skjærte av pungen, neser, ører før de drepte. En annen beskrivelse var av en de spikket hånden til en blyant og tvang offeret til å skrive med sitt eget blod.

Og mennesker som er villige til å gjøre slikt har vi ruslende fritt rundt i Norge. Vi vet bare ikke hvor mange... .

1

Ca 1500 "moderate muslimer" syntes på et møte at det er greit å steine folk som har vært utro.

Er det veldig langt fra det å støtte drap på vantro..?

1

Det som ingen andre har tatt opp i denne tråden er at det sitter flere muslimer i Norske fengsler for terror og planlegging av terror enn det finnes etnisk norske ekstremister uten at de får på langt nær noe av oppmerksomheten ABB fikk.

1

Det er bare å håpe at de ikke tenker å reise "hjem" til Norge, og at de møter 72 jomfruer istedet...

1

A Norwegian citizen has been named as a suspect in the terror attack on the Westgate shopping centre in Kenya.

Hassan Abdi Dhuhulow, 23, is said to have left his home in the coastal town of Larvik, 75 miles south of Oslo, for Somalia in 2009 and taken part in the attack by the militant group, al-Shabab, on the shopping centre last month, which left 67 dead.

Disse Larvik-folka, altså! Det er jo der islamisten Mohyeldeen Mohammad bodde også.

1

For å trekke en linje til asyldebatten; jeg kunne godt vært noe mer liberal for andre nasjonaliteter hvis norske myndigheter ble strengere med somaliske asylsøkere. Det er de som kommer og til forskjell fra andre (minus eritreere) får ALLE bli. Det sier seg selv at dette ikke er bra for Norge.

1
ermathi For å trekke en linje til asyldebatten; jeg kunne godt vært noe mer liberal for andre nasjonaliteter hvis norske myndigheter ble strengere med somaliske asylsøkere. Det er de som k...

For å trekke en linje til asyldebatten; jeg kunne godt vært noe mer liberal for andre nasjonaliteter hvis norske myndigheter ble strengere med somaliske asylsøkere

Nå har Norge også gitt asyl til mange afrikanere som har oppgitt at de kommer fra Somalia for de har visst at disse får bli.

1

Lignende innlegg

Laster...