Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Kallevindskeiven

Sannsynligvis død i Nairobi...

Det sier PST i kveld, somalieren med bånd til Norge døde sannsynligvis under terrorangrepet i Nairobi.

Jeg vil si at vi skal være glade for det, for tenk om han hadde tatt seg tilbake til Norge? Millioner til rettssak, fengelsopphold og sikring, og om han slapp ut av fengsel millioner til trygd og kanskje et hevnangrep i Norge til slutt?

Noen som er uenig?

2
55 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Noen som er uenig?

Har vondt for å gmeg over noens død, og i hvertfall på grunn av at staten skal spare penger på det. Bør det være dødsstraff for alle kriminelle som koster oss penger?

1

Jeg vil si at vi skal være glade for det, for tenk om han hadde tatt seg tilbake til Norge? Millioner til rettssak, fengelsopphold og sikring, og om han slapp ut av fengsel millioner til trygd

Men kunne en offentlig rettssak forhindret andre fra å gjøre det samme? Hvor mye ville i så fall det være verdt?

1

Noen som er uenig?

Det er litt skummelt å glede seg over slikt.

Selv ble jeg en kort tid utestengt fordi jeg ønsket nidingen fra Utøya en straff som sto mer i forhold til de forbrytelsene han hadde gjort..

Men når det er sagt; arbeidsuhell skjer.

Jeg ønsker meg selv og alle mine venner et lengre og lykkeligere liv enn disse morderne. (det burde vel være innenfor reglene?)

1
Sponvika Å ha vondt for å glede seg over andres død har ingenting med naivisme eller snillisme å gjøre, det går mer på humanisme.

Det er også humanisme å være lettet over at denne somalieren ikke kan påføre andre mer død og sorg. I tillegg er det rettferdig at vedkommende "falt for eget sverd".

Du skulle heller glede deg over at andre potensielle uskyldige offere ikke trenger å dø for denne mannens hånd.

Selv ofrer jeg lite tanke på et menneske som frivillig deltar i terroraksjoner og som mister livet.

1
Vgdprofil Det er også humanisme å være lettet over at denne somalieren ikke kan påføre andre mer død og sorg. I tillegg er det rettferdig at vedkommende "falt for eget sverd". Du skulle hell...

Det er også humanisme å være lettet over at denne somalieren ikke kan påføre andre mer død og sorg.

Jeg tror tror du skal jobbe lenge for å få inn i humanismen at man kan glede seg over noens død, samme hva man begrunner det med.

1

somalieren med bånd til Norge døde sannsynligvis under terrorangrepet i Nairobi.

flott, venter på beviser for dette før jeg feirer det.

2

Noen som er uenig?

Jeg er uenig. Ikke fordi jeg ønsker vedkommende et godt liv, men fordi et liv i fengsel der nede helt til han dør er en mere passende straff. Håper også "den hvite enke" blir funnet i live og må tilbringe resten av sitt miserable liv i en trang, møkkete celle i Afrika.

1
Sponvika [sitat…] Jeg tror tror du skal jobbe lenge for å få inn i humanismen at man kan glede seg over noens død, samme hva man begrunner det med.

Les det jeg faktisk skriver. Jeg gleder meg ikke over terroristens død, men neimen om jeg sørger over den heller. Et menneske som frivillig velger å bruke sitt liv til å forårsake død og sorg over uskyldige mennesker ofrer jeg ingen omtanke for. Jeg er totalt likegyldig til hva som blir konsekvensene for et slikt menneske.

1

Noen som er uenig?

Kan ikke si meg uenig der nei..Martyrdøden er vel det ultimate for disse gutta så ingen sorg her.Håper han får 70 mannlige jomfruer å bryne seg på.. Er det 70 ? Husker ikke.

2

Noen som er uenig?

Igrunnen ikke, såpass selvoppholdelsesdrift må vi få lov å ha.

1

Lignende innlegg

Laster...