Innvandring, Rasisme og Flerkultur

zetta

Infrastruktur

Den forrige tråden forsvant? Prøver igjen.

Noen kaller det en tikkende bombe, det vil koste tusen milliarder med en skikkelig oppgradering av infrastruktur. Hvorfor er ikke dette påbegynt? Hvordan skal dette gå med tanke på galopperende utgifter på statsbudsjettet?

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Den forrige tråden forsvant? Prøver igjen.

Noen kaller det en tikkende bombe, det vil koste tusen milliarder med en skikkelig oppgradering av infrastruktur. Hvorfor er ikke dette påbegynt? Hvordan

Mye av infrastrukturen burde bygges nytt . Det koster for mye å flikke på det gamle . Særlig jernbanen . Bygg nye spor fra Drammen til stavanger langs kysten og der hvor byene og menneskene bor .

Sett ut anbudet i Eu , som vi er forpliktet . la dem som får anbudet kjøre sine lands regler for arbeidsregler osv , på anlegget i norge som hjemme . Da blir det 3 skift . Og en ganske større arbeidsmengde som blir utført i løpet av 1 døgn .

Svære brakebyer som følger utviklingen til anlegget . La LO se til at disse anleggene (brakkebyene) er av norsk standard osv .

Hvor mye ville vi spart ? Og ingen inflasjon .

Det samme med veiene . Norske myndigheter skulle bare ha noe få kontrollører til å se daglig at standarden som myndighetene på grunnarbeidene blir gjort riktig .

Vi må tenke nytt .

1

Lignende innlegg

Laster...