Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Surfandturf

Ekstremister ikke representative for islam

En kan ikke se på hva enkeltmennesker i form av ekstremister og kriminelle foretar seg, de er kun representative for hva DE gjør og ikke for hva over 1,3 milliarder mennesker gjør.

Videre er det slik at muslimer som lever i diktaturer og endeløs fattigdom (Som de som regel gjør i diktaturer) og alt de gjør og foretar seg ikke kan defineres som representative for islam generelt.

Eksempelvis var ikke Khomeini i Iran lærd om noe som helst. Han var en ekstremist, og muslimer flest vil være totalt uenige i hans tolkninger av Koranen. Kari Vogt vet langt mer om islam enn Khomeini.

Når muslimer kommer hit til vesten får de lov å tenke selv og ha sitt eget verdisyn, ikke det verdisynet som diktatoren (og det er kun i Iran at diktatoren er prest) tvinger dem til å ha.

Islam er slik det blir praktisert av mennesker som har et valg. Islam er m.a.o. slik det blir praktisert i demokratiske land.

2
33 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Islam er slik det blir praktisert av mennesker som har et valg. Islam er m.a.o. slik det blir praktisert i demokratiske land.

Så islam var ikke mulig å praktisere før demokratiet ble gjennomført?

De klarte ikke å praktisere islam i perioden like etter Muhammed tid?

2
Batucada [sitat…] Så islam var ikke mulig å praktisere før demokratiet ble gjennomført? De klarte ikke å praktisere islam i perioden like etter Muhammed tid?

Som alle andre religioner har islam utviklet seg.

I den moderne verden kan man kun uttale seg om islam på generelt vis utifra hvordan det praktiseres i demokratiske land.

Grunnen til det er at det er her muslimer får lov til å tenke selv. I land der de ikke får lov til å tenke selv, og man har en diktator som bestemmer hva de kan mene, der kan man heller ikke si at det er islam i praksis.

1

Eksempelvis var ikke Khomeini i Iran lærd om noe som helst. Han var en ekstremist, og muslimer flest vil være totalt uenige i hans tolkninger av Koranen

Man hadde vel ikke mye valg i Iran, så det ble å følge Khomeini og ihvertfall ikke Karin Vogt!

1

Eksempelvis var ikke Khomeini i Iran lærd om noe som helst. Han var en ekstremist, og muslimer flest vil være totalt uenige i hans tolkninger av Koranen.

Det er alltid søtt med folk som tror de vet bedre enn alle de andre.

Men muslimer flest, altså blant shiaene da, følger jo Khomeini? Så hvordan i alle dager innbiller du deg at din spesielle tolkning har noe som helst å se for "muslimer flest"?

Når vi nå er inne på tolkninger, hva er din og/eller Vogts tolkning av "drep de vantro hvor enn du finner dem?" Eller "knus alle deres kroppsledd"?

1

Videre er det slik at muslimer som lever i diktaturer og endeløs fattigdom (Som de som regel gjør i diktaturer) og alt de gjør og foretar seg ikke kan defineres som representative for islam generelt.

Skikkelig rasistisk den der da.

Stakkar de er så fattige at de vet ikke hva islam er.

Først når de kommer til vesten at de kan praktisere skikkelig islam.

Tror du må tenke en gang til her.

2

enkeltmennesker

Det er veldig mange flere enkeltmennesker som er ekstreme i Islam. Kan det ha noe med holdningene som Islam fremmer? Selvsagt.

Kristendommen var også slik før dette monsteret ble temmet. De har så langt ikke klart å gjøre dette med Islam og derfor skaper denne ideologien ekstremister.

1
WernerVonBraun [sitat…] Det er veldig mange flere enkeltmennesker som er ekstreme i Islam. Kan det ha noe med holdningene som Islam fremmer? Selvsagt. Kristendommen var også slik før dette monste...

Kristendommen var også slik før dette monsteret ble temmet. De har så langt ikke klart å gjøre dette med Islam og derfor skaper denne ideologien ekstremister.

Fattigdom og undertrykkelse skapte ekstremister innenfor kristendommen.

Når vestlige land i stor grad ble demokratisert dødde dette i stor grad ut.

Derfor kan man ikke dømme islam før en ser det i praksis i demokratiske og vestlige land slik verden er i dag .

1
Surfandturf [sitat…] Fattigdom og undertrykkelse skapte ekstremister innenfor kristendommen. Når vestlige land i stor grad ble demokratisert dødde dette i stor grad ut. Derfor kan man ikke døm...

Vi har da sett Islam i praksis i vestlige demokratiske land nå lenge. Hva har skjedd? Hatet mot vår kultur, vårt folk og vårt demokrati har vokst større. Ekstremismen har vokst. De muslimene som kom hit på 70-tallet var ikke nærheten så ekstreme som sine etterkommere.

Når de første kom hit så var det absolutt ikke normalt å undertrykke kvinner med hijab slik det er nå.

Islam blir mer og mer ekstremt mens kristendommen blir midlere. Det er mange tankeløse innlegg her inne som antyder at begge deler er like ille. Det stemmer ikke overens med virkeligheten.

1
Gunstein [sitat…] Så islam må temmes med andre ord?

Vet ikke om TS mener det, men det er uten tvil det som må skje. Man må enten ta valget, leve som sin profet dvs. en tyv, en morder og en voldtektsforbryter eller la brutal historie være nettopp historie og innrette seg etter demokratiske retningslinjer.

Man ikke ha begge deler, man kan ikke få pose og sekk. Myndighetene i vestlige land må tørre å vise forakt for dette jødehatet, homohetsen og kvinneundertrykkelsen som Islam oppfordrer til. Vi må tørre å ta avstand fra dette og så lenge myndigheter og ledere ikke viser mot eller vilje for å gjøre dette så vil det aldri skje. Forandringen må komme fra toppen.

2

Belgia er et fattig, undertrykkende og diktatorisk land? Du kan nok ha rett i det om en 20-30 års tid.

Sjekk ut denne på You tube: Welcome to Belgistan- the New Muslim Capital of Europe

1

Norwegian Muslims want beheading for failing to observe the fast inIslamic schoolsNorge er vel også et fattig, undertrykkende og diktatorisk land.

1

Takk Werner, jeg er ikke så flink med linker.

Har en annen must see video til fra you tube:

80% Muslim are on welfare in the west.

1
Surfandturf Som alle andre religioner har islam utviklet seg. I den moderne verden kan man kun uttale seg om islam på generelt vis utifra hvordan det praktiseres i demokratiske land. Grunnen t...

I den moderne verden kan man kun uttale seg om islam på generelt vis utifra hvordan det praktiseres i demokratiske land.

Så man kan bare uttale seg generelt om islam kun ut fra hvordan det praktiseres i ikke-muslimske land..... jo den må vel ta kaka...

Da regner jeg med at buddhisme også egentlig er som den er i ikke-buddhistiske land og kristendommen praktiseres slik den egentlig er i ikke-kristne land.

2

Lignende innlegg

Laster...