Innvandring, Rasisme og Flerkultur

cruisecontrol

Og der fikk vi halal barnemat i butikkhyllene også

Er det slik at vi skal synes synd på muslimene fordi dem ikke er fornøyd med barnematen heller så tar dem skammelig feil...

Men potet Norge bare ser på at det skjer nei

Sitat:– Den aller viktigste forskjellen er jo at det er halalkjøtt. Dette er kjøtt som er slaktet på muslimsk vis.

http://www.nrk.no/buskerud/barnemat-med-halalkjott-1.11303316

3
156 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dette er kjøtt som er slaktet på muslimsk vis.

Hmm.., kan man slakte kjøtt? At man kan renske, renskjære, filetere, marinere.. kjøtt, er så en annen sak...

Kanskje man bør informere barna om at det faktisk er dyr som blir slaktet på muslimsk vis - om ikke annet. - Uttalelsen hennes minner om noe 'fra barnemunn' (noe religiøs tro og skikker.. også virker å være basert på).

1

Men potet Norge bare ser på at det skjer nei

At det finnes de som ser at det finnes enmulighet til å tjene penger på dette er det hverken noe feil i eller spesielt overraskende.

Eller mener du at hun ikke skulle fått lov til å gjennomføre denne forretningsideen?

1

Nok en sak som er forsvinnende lite viktig i forhold til demokratiets og menneskerettighetenes fremtidsutsikter.

I hvor stor grad kan fremtidens norske ungdommer få velge den livsstilen de selv ønsker, inkl. valg av partner/ektefelle, seksuell legning, religiøs tilhørighet/a-religiøsitet -- uten å risikere å bli utsatt for vold, trusler eller utstøtelse?

I hvor stor grad kan fremtidens nordmenn få uttrykke det de ønsker, inkludert å kritisere autoritetspersoner, ideologier eller religiøse dogmer - uten å bli utsatt for vold, trusler eller utstøtelse?

I hvor stor grad vil fremtidens Norge ha et velfungerende og livssynsnøytralt sivilsamfunn?

Og i hvor stor grad vil et fremtidssamfunn bygge på tillit og ikke overvåkning av alt man sier og gjør?

Og så videre og så videre!

Hvis disse tingene er på plass, så DRITER JEG I hva slags mat som ligger i butikkhyllene, eller for den saks skyld hvordan folk velger å kle seg!

Men dere får pludre og kjekle videre om alle småsakene, dere som vil.

3

Er de ikke fornøyd med maten vår, så flytt tilbake til pakistan eller hvor de kommer fra. Ikke noe tilrettelegging annet en for de som må ha det, laktose intolerante osv

1

Rart at ingen har tenkt på dette før. Dette var jo genialt.

Hun kommer til å bli styrtrik, med tanke på fødselsraten til målgruppen.

1
Sponvika [sitat…] At det finnes de som ser at det finnes enmulighet til å tjene penger på dette er det hverken noe feil i eller spesielt overraskende. Eller mener du at hun ikke skulle fått...

Eller mener du at hun ikke skulle fått lov til å gjennomføre denne forretningsideen?

Hun er smart.

Hvis jeg hadde gründer-genet i meg, så ville jeg satset stort på halal-mat og alt mulig annet halal-ditt og datt.

Markedet er antagelig uutømmelig -- og voksende!

Alle som vet hvordan religiøse dogmer fungerer og hvordan fariseisme fungerer, skjønner hvordan religiøse symbolhandlinger bare eskalerer, og hvordan en gruppe "vellykkede" troende pålegger de "dårlige" troende stadig nye regler og påbud, med dårlig samvittighet som maktmiddel.

Slik er islam. Du kan aldri bli bra nok for Allah, det finnes ingen nåde, og du må bare henge i. Med andre ord, gode penger å tjene for "avlatshandlerne".

2

Nei fy grisen, er ikke innvandrerene fornøyd med ekte norsk mat som poteter, pizza og bananer. Skal de nå gegynne å dra matvarer over grensene også nå?????

1
Sponvika Hvordan er dette tilrettelegging? Dette er en forretningside, hvorfor er det noe feil med den?

Dette er en forretningside, hvorfor er det noe feil med den?

Det er en meget god forretningsidé!

Som poengtert.

Den katolske kirken truet i sin tid folk med skjærsild og helvete, slik at de kunne selge avlatsbrev og få inn enda mer penger til kirkens glitter og gull og makt.

Lurer på hva Vårherre selv ville sagt til at mennesker spekulerte økonomisk i nåde og syndsforlatelse.

Men kirka er for lengst avslørt og har kvittet seg med slikt. Nå er det islams tur. Eller, det har vært islams tur lenge.

1

Det er denne utviklingen vi vil ha her til lands. Sakte men sikkert får muslimene komme til makten. På Posten (Lørenskog) har de f.eks bygget om toalettene slik at muslimene får drite i et hull midt på gulvet.

1
jotul [sitat…] Det er en meget god forretningsidé! Som poengtert. Den katolske kirken truet i sin tid folk med skjærsild og helvete, slik at de kunne selge avlatsbrev og få inn enda mer...

Lurer på hva Vårherre selv ville sagt til at mennesker spekulerte økonomisk i nåde og syndsforlatelse.

Men kirka er for lengst avslørt og har kvittet seg med slikt. Nå er det islams tur. Eller, det har vært islams tur lenge.

Jeg tror at slikt som avlatsbrev er en avsporing av det religionen egentlig handler. Å sammenligne halal-barnemat med avlatsbrev synes jeg litt søkt faktisk.

1
Sponvika [sitat…] Jeg tror at slikt som avlatsbrev er en avsporing av det religionen egentlig handler. Å sammenligne halal-barnemat med avlatsbrev synes jeg litt søkt faktisk.

Nr. 1: Noen påstår at halal-mat gir større renhet overfor Gud.

Nr. 2: Noen tjener penger på halal-mat.

Nr. 3: Konseptene "god muslim" og "dårlig muslim" finnes allerede, og de har vært der lenge.

Nr. 4: Det ligger i sakens natur at hvis en "dårlig troende" kritiserer en "god troende", så gjør det den dårlig troende bare til en enda dårligere troende.

Oppsummert: En perfekt grobunn for religiøst hykleri; et perfekt markedsgrunnlag for de som vil tjene gode penger på religiøst hykleri. Alt går i én retning, og de som sier fra, risikerer å bli fordømt.

Jeg synes sammenligningen med avlatsbrev er både fullgod og relevant.

Jeg har selv erfaring med religiøst hykleri, holdt på å si fra begge sider av bordet. Jeg vet godt hvor fraværende lydhørheten overfor kritikk er. Tar du et kritisk ord i din munn, blir du "skitten". Horde-instinktet kan bli så sterkt at eneste alternativ ofte blir å forlate flokken fullstendig, for så å være overlatt til og prisgitt "naturkreftene". Et alternativ man skal være psykisk sterk for å takle.

2

Lignende innlegg

Laster...