Innvandring, Rasisme og Flerkultur

jeolno

Budsjettkutt og innvandring

"7 okt 2013 - ASYLMOTTAK: Selskapet Hero vil etablere inntil 210 asylmottaksplasser iStjørdal. Ønsket begrunnes med økningen i asylankomster til landet"

Stjørdal kommune har velvillig bosatt innvandrere fra mer enn åtti forskjellige land, og hvert år kommer nye flyktninger som øker presset på boligmarkedet, og stiller krav til helsetjeneste, skole og barnehager.

Stjørdal er en vekstkommune og har hittil taklet de mange utfordringene. Men nå er grensen nådd. Under høstenes budsjettforhandlinger, varsles det kutt på alle områder. Dette vil ramme innbyggerne både med høyere skatt og med redusert nivå på kommunale tjenester. Rådmannen fastslår at innføring av eiendomsskatt og parkeringsavgift i sentrum tvinger seg fram.

På samme tid risikerer kommunen å bli påtvunget et asylmottak med plass til 220 personer med full rett til offentlige tjenester. At kapasiteten allerede er sprengt er visstnok ikke av interesse for sentrale myndigheter.

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

På samme tid risikerer kommunen å bli påtvunget et asylmottak med plass til 220 personer med full rett til offentlige tjenester. At kapasiteten allerede er sprengt

Asylinnvandringen skal forgå i minst 20 år til ifølge Stortinget, og innen da er vel de fleste kommuner konkurs også. 4000venter på å bli plassert i kommunene som ikke har råd til flere, samtidig dukker stadig nye asylsøkere opp og antallet vil faktisk øke framover.

1

På samme tid risikerer kommunen å bli påtvunget et asylmottak med plass til 220 personer med full rett til offentlige tjenester. At kapasiteten allerede er sprengt er visstnok ikke av interesse for sentrale myndigheter.

Høres ut som en molbo-historie eller en svenskevits, men dessverre er dette virkeligheten i Norge.

1

Vi må forvente 90% økning i befolkning på sentrale Østlandet. Ingen har blitt spurt om dette er greit. Heller ikke har det blitt nevnt hvor disse skal komme fra eller hva de skal leve av.

1
finnur [sitat…] Asylinnvandringen skal forgå i minst 20 år til ifølge Stortinget, og innen da er vel de fleste kommuner konkurs også. 4000venter på å bli plassert i kommunene som ikke har...

Asylinnvandringen skal forgå i minst 20 år til ifølge Stortinget

Hvorfor 20 år? Finnes det ikke flere asylsøkere å ta av om 20 år, eller er det ikke mer plass i Norge om 20 år, eller er pengesekken tom? Skulle likt å visst hva som er meningen bak disse 20 årene som Stortinget snakker om.

2

Lignende innlegg

Laster...