Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Fremtidshåp

Islams grusomheter også til Skandinavia ?

Når en ser hva for bestialiteter som følger denne religionen, så må en ha lov å lure på det. Islam blir verre og verre.

Hej kära vänner! Jag själv är utländsk från Iraq. Är en stolt kristen person som är livrädd för vart Sverige, det landet som tog emot mig när jag flydde från islam, är på väg. Jag ser allt mer vart det här landet är på väg och vad islam vill göra här. Moderaterna tar in personer med sådan syn på kristna, kvinnor, barn osv..

Jag syftar på Waberi där han i slutet av videon, som ni publicerat på den här underbara sidan, säger på arabiska att han ska göra allt för att få muslimernas röst hörd. Jag är livrädd för vad jag och min familj ska göra.. Ska vi leta efter ett nytt land att rymma till? Ska jag inte kunna vara fri och låta mina barn gå ut utan att vara rädd för vad som kan hända de? Jag mår bokstavligen talat illa och vet inte vad jag ska göra.

När vi kristna berättar för Sverige hur illa vi blivit behandlade av muslimer och rymt från vårt land Iraq, blir vi kallade för rasister och muslimhatare. Vi hatar inte muslimer, vi är skapta av samma Gud, vi hatar ISLAM, den religion som får världen att gå under. Krig och katastrof är vad som kommer vart ISLAM än tar vägen. Varför är det så svårt för Sverige att förstå vad vi gått igenom och vad de gjort med oss för att vi är kristna?

Min kommentar: Sånn oppfører "fredens religion" (islam) seg mot "vantro hunder", dvs kristne. Og dette ønsker vi velkommen i Norge? I frykt for å bli kalt rasister. Muslimer i Allahs navn skjærer hodet av dem de mener er "vantro". Mange kristne er blitt halshogget (skåret hodet av) under vill jubel fra folkemengden rundt. Dette skjer i våre dager. http://www.mepanorama.com/306328/#axzz2ivhPUkJm

2
73 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

er blitt halshogget (skåret hodet

Ingen fare for dette i Norge og Sverige, da vi bare tar imot moderate muslimer, ifølge våre politikere. Dessuten er vi så flinke på integrering at vi nesten er i mål på dette også.

2

Vi har gjort en stor brøler å ta i mot så mange muslimer hit til landet. Meg bekjent er det nå langt over 100.000 av dem. De fleste er nok moderate og bra borgere. Men innimellom er det flere potensielle ekstremister, mordere og terrorister.

Vi burde nå si absolutt STOPP for all innvandring fra islamske land. På sikt vil de undergrave og true nasjonen vår.

1

Hej kära vänner! Jag själv är utländsk från Iraq. Är en stolt kristen person som är livrädd för vart Sverige, det landet som tog emot mig när jag flydde från islam, är på väg. Jag ser allt mer vart det här landet är på väg och vad islam vill göra här. Moderaterna tar in personer med sådan syn på kristna, kvinnor, barn osv..

Den svenske statsministeren er ikke enig med denne kristne irakeren. Han mener derimot at masse-innvandringen vil redde Sveriges fremtid:

http://www.youtube.com/watch?v=-JsEz_yAeuA

"Sweden is in need of more immigration to sustain its future welfare" That is the conclusion of the government, who today presented the final report containing the work of the "Future Comission" The four leaders of the governing Parties have worked with a Future Comission for 1½ years, in an attempt to pin down the challenges facing sweden in the years 2020-2050. The question which I have contemplated and alerted to in the public debate, is the question of what the aging of our population will bring. And Prime Minister Reinfeldt put strong emphasis on the challenges to an aging population. As we tend to live longer, and have a very low birthrate, Sweden has to get its pension and wellfare from people, who come from other countries Otherwise our wellfare-cheques will simply not add up.

Hva de tenker på borte i Sverige er sannelig ikke godt og si

1
Jean_Grey [sitat…] Den svenske statsministeren er ikke enig med denne kristne irakeren. Han mener derimot at masse-innvandringen vil redde Sveriges fremtid: http://www.youtube.com/watch?v=-J...

Sweden is in need of more immigration to sustain its future welfare"That is the conclusion of the government, who today presented the final reportcontaining the work of the "Future Comission"

Det er dette som kalles å pisse i buksa for å holde varmen. Utrolig at en statsminister i et sivilisert land (later som han?) tror på at dette vil fungere!

2

Reinfeldt og co. blir jo bønnhørt i disse dager med nesten 2000 nye landsmenn i uka og med giftemål og familiegjenforening etter hvert vil Sveriges befolkning øke rekordraskt framover. Hvorvidt det er arbeidsplasser til alle disse er vel heller tvilsomt, men det er jo bare ønske Sverige lykke til på ferden. Trist at det er så kort vei til Norge!

2
finnur Reinfeldt og co. blir jo bønnhørt i disse dager med nesten 2000 nye landsmenn i uka og med giftemål og familiegjenforening etter hvert vil Sveriges befolkning øke rekordraskt framo...

Sverige er i ferd med å få noen av de samme problemer som f.eks Hellas og Spania hvor vi snakker om en tapt generasjon. Sverige har bla en ungdomsarbeidsledighet på 25%. Og mange av disse vil kanskje aldri sette foten ut i arbeidslivet. Sverige er i disse dager kanskje på vei inn i en resesjon.

1
Thommi [sitat…] Gullmedaljen vinnes med klar margin. Lurer på de to andre medaljevinnerne. Norge er vel på pallen, sammen med Storbrittania?

Lurer på de to andre medaljevinnerne. Norge er vel på pallen, sammen med Storbrittania?

Ummah Kingdom var lenge en utfordrer til tronen men det ser ut til at Sverige har avgjort det hele nå. Jagland skal dele ut gullmedaljen til vinneren. Norge når heldigvis ikke opp i konkurransen. Ikke ennå.

2
finnur Reinfeldt og co. blir jo bønnhørt i disse dager med nesten 2000 nye landsmenn i uka og med giftemål og familiegjenforening etter hvert vil Sveriges befolkning øke rekordraskt framo...

Hvorvidt det er arbeidsplasser til alle disse er vel heller tvilsomt, men det er jo bare ønske Sverige lykke til på ferden. Trist at det er så kort vei til Norge!

Ja,arbeidsplasser sliter de nok med å finne.Men å skape arbeidsplasser - ja,det lykkes de i.

Bare det siste døgnet,har tre menn med utenlandsk temparement,lykkes i å sysselsette et enormt antall mennesker innenfor både politi og helsevesen,non-stop og døgnet rundt.Etter masseslagsmål i Bergen,så jakter politiet i Bergen,fremdeles i kveld,på 3 personer - etter at de har plukket opp skadede både på gaten og i en bolig.Visstnok var det visst disse to,som gikk løs på hverandre.

I Ulsteinvik endte en mann på sykehus,trist nok med fatal utgang.

Ambulansepersonell,akutt-leger,kirurger,sykepleiere,laboratoripersonell ,politi,osv osv. ved disse hendelsene utgjør samlet over 100 personer.

Alene - så klarte TRE menn,å få oss skattebetalere til å bidra til å lønne alle disse personene..!

De to skadede i Bergen burde vært lagt på samme skadestue,som jo ellers alle skadede blir.Helst side om side......(uten at personalet fjernet sakser,nåler og skalpeller,som alltid ligger tilgjengelig på skadestuer..).I stedet,så har de vel enerom med politibeskyttelese ved døren nå i kveld....

(Så pluss på TO,som skattebetalerne betaler for...).

I tillegg,så har de vel alle fri rettshjelp og advokater ved sin side no i denne stund....

Så.pluss på DE også.

For ikke å snakke om - kirken i Ulstein som må holdes åpent i kveld,på grunn av disse ugjerningene....

1
Bountyhunter Vi er på god vei med vidåpne øyne.Det skremmer meg at det er en villet utvikling for og bryte ned velferds staten og så bygge en multikulturell smeltedigel som vi alle ser ikke fun...

Dessverre så har de norske inkompetente politikerne en lei vane med å kopiere sine svenske kollegaer. Heldigvis går utviklingen mot et dystopisk samfunn lik det svenske noe senere her i Norge. Svenskene er jo som kjent ikke fornøyd med oss. De mener at det er uttrykk for rasisme i den norske folkesjelen

1
U-gurt [sitat…] Er det derfor de sender sine ungdommer til Norge for å jobbe - altså for å gjøre plass for flere innvandrere..?

Hvis de ikke flykter da. Det er jo ikke jobb å få i Sverige. Ikke til innvandrerne heller. Jeg synes også å merke at entreprenørkulturen som har preget Sverige tidligere er på hell. Ingen land vedsiden av Sveits(av mindre land i Europa) var så dyktige til å få iverksatt store industriprosjekt, bygge opp store multinasjonale selskaper. Vi kan faktisk risikere at Norge i løpet av 20-30 år vil ha et større BNP enn Sverige med halvparten antall innbyggere. Tenk på det!!!

1
Jean_Grey Hvis de ikke flykter da. Det er jo ikke jobb å få i Sverige. Ikke til innvandrerne heller. Jeg synes også å merke at entreprenørkulturen som har preget Sverige tidligere er på hell...

faktisk risikere at Norge i løpet av 20-30 år vil ha et større BNP enn Sverige med halvparten antall innbyggere. Tenk på det!!!

Men når Sverige etter hvert kollapser og krybba er helt tom, risikerer Norge å få 3-4 millioner ikke-vestlige "arbeidsinnvandrere" fra Sverige valfartende over grensa og da vil Nav-budsjettet her få bein å gå på.

1
Jean_Grey Hvis de ikke flykter da. Det er jo ikke jobb å få i Sverige. Ikke til innvandrerne heller. Jeg synes også å merke at entreprenørkulturen som har preget Sverige tidligere er på hell...

Jovisst kan man kalle disse svenske ungdommene for flyktninger, når de kommer hit.

Det er jo egentlig ingen forskjell på dem og disse som kommer fra f.eks Afrika.

Begge grupper søker hit av økonomiske grunner - ytterst få er det vi kan kalle reelle flyktninger/asylsøkere av de ikke-vestlige.

1

Lignende innlegg

Laster...