Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

vi har altså være en kristen najon i 1000 år...og skal nå altså viske ut vår kulturart i den multikulturelle ide. noen som har ord å sette på dette?? og hvor ender det??

Mener du det burde være tillatt med religiøse symboler for Nrk sine programledere?

1

vi har altså være en kristen najon i 1000 år...og skal nå altså viske ut vår kulturart i den multikulturelle ide. noen som har ord å sette på dette?? og hvor ender det??

Problemet for NRK er selvsagt at om de tillater at nyhetsopplesere bære kors, så er det ikke lenge (med det tempo NRK plasserer multikultier ut i sin organisasjon) før en muslimsk nyhetsoppleser forlanger å bruke hijab på skjermen og får gjennomslag for det. Da foretrekker jeg at de holder all religiøs symbolikk unna.

Ikke at jeg tror at krav om hijab ikke vil komme likevel.

4
Sponvika [sitat…] Mener du det burde være tillatt med religiøse symboler for Nrk sine programledere?

Det har aldri vært et problem før, skal vi si, den store kulturberikelsen som skulle lære oss så vannvittig mye mer enn knivkamper på bygda, pizza grandiosa, geitost og andre "norskheter".

Dette korsproblemet har oppstått takket være noen hvite nordmenn som på muslimenes og humanetikernes vegne føler seg støtt. Denne gjengen kan ikke få nok av "berikelser" og gjør hva de kan for å gjøre det de tror tekkes muslimer. Jeg tenker meg at muslimer ser med dyp forakt på disse hvite nordmenn som tror integrering dreier seg om å fjerne kors.

Jeg er sikker på at ingen muslim har ringt inn for å klage på korsbruk. Ansvaret ligger hos den hvite motbydelige PKen som tror slike "integreringstiltak" vil gi dem massivt med PK poeng.

2
Korrigereren Det har aldri vært et problem før, skal vi si, den store kulturberikelsen som skulle lære oss så vannvittig mye mer enn knivkamper på bygda, pizza grandiosa, geitost og andre "nors...

Ja,ja, her ser vi altså hvordan du spekulerer deg frem til en sannhet du selv tror på, om hvem som og hvorfor da har klaget.

Fantastisk med alle dere som er i stand til å se slikt, bruker du krystallkule eller leser du det i kaffegruten?

Vi andre å vel bare stadfeste at noen har klaget - uten at vi har en anelse om det var noen som tilhørte en annen religion eller om det var noen ateister eller liberale sm øsnker seg en sekulær stat.

1

Dette burde vel ikke være så vanskelig å forstå, skal vi tillate et religiøst symbol, så må vi tillate andre, dere vil vel ikke se nyhetsopplesere med hijab?

1
Rhabagatz Ja,ja, her ser vi altså hvordan du spekulerer deg frem til en sannhet du selv tror på, om hvem som og hvorfor da har klaget. Fantastisk med alle dere som er i stand til å se slikt,...

Ja,ja, her ser vi altså hvordan du spekulerer deg frem til en sannhet du selv tror på, om hvem som og hvorfor da har klaget.

Jeg tror på muslimenes sunne fornuft i dette tilfelle, derimot mistror jeg sterkt den motbydelige PKen som gjør ALT for å tekkes muslimer. At en gjenstand på noen få cm vekker oppmerksomhet hos noen vitner om en ekkel interesse for uvesentlige detaljer slik inkvisitører la merke til om offeret på pinebenken hadde nok hår mellom bena.

Det er nok de samme menneskene som klagde på M i melkekartongen fordi det kunne minne om en kvinne i en utrfordrende stilling.

Det er 100% sikkert at det dreier seg om hvite islamvennlige nordmenn som tror dette vil gi dem kreditt i PK verdenen, litt av samme stil hvor boken "Hel ved" ble av en svensk professor analysert som rasistisk. Det kan også tenkes at det dreier seg om de motbydelige humanetikere som opptrer langt værre en et religiøst politi. HEF er en meget farlig organisasjon som man bør være på vakt overfor, slike smålige mennesker kan lett få mer makt enn de kan takle!

1
Kallevindskeiven [sitat…] Problemet for NRK er selvsagt at om de tillater at nyhetsopplesere bære kors, så er det ikke lenge (med det tempo NRK plasserer multikultier ut i sin organisasjon) før en...

Helt enig. NRK vet at kravet om å få ha på seg hijab på TV kommer før eller siden og nå kan de med god samvittighet vise til denne saken og videre diskusjon om å tillate hijab eller ikke blir lagt død i startgropa. Faktisk riktig så smart av NRK.

1
Vgdprofil Det som irriterer meg med denne saken er at det aldri har vært noe tema med kors i NRK før vi inviterte inn muslimske innvandrere. Det er på grensen til at jeg ønsker å tillate kri...

Men dette er diskriminering, og slikt skal ikke forekomme.

Jeg er ateist. Det irriterer det meg at de som skal opplyse folket, tror på en dømmende ørkengud. Det ville også irritert meg om nyhetsopplesere brukte kommunistbuttons eller andre politiske symboler.

1

Lignende innlegg

Laster...