Innvandring, Rasisme og Flerkultur

AndreSolholm

Hvilket parti ville du stemt på ?

Alle Norske partier har en eller flere positive/gode forslag i sitt program , ja selv hos Rødt vil man finne noe.

Så til spørsmålet . Jeg har stemt Høyre eller FRP siden jeg fikk stemmerett på 80-tallet (stort sett FRP) og hovedgrunnen til at jeg har stemt FRP er deres innvandring og kriminal-politikk , men jeg ser ikke bort fra at jeg kunne stemt AP hvis de hadde samme politikk på de 2 nevnte områder (og ikke kom krypene etter 20 år med et FRP-Forslag..gjerne rett før valg )

Martin Kolberg var som kjent veldig opptatt av og knekke "FRP-koden" som han kalte det , og jeg tror rett og slett den "koden" var innvandringspolitikken til FRP , men Kolberg skjønnte neppe det (men han var en god stemmesanker for FRP...det skal han ha )

Så kanskje hele valgsystemet burde legges om ? , slik at man kunne feks velge FRPs innvandringspolitikk,Høyres skole/utdanningspolitikk og APs "arbeidsliv" politikk ? (for å nevne noen eks

Som sagt så er innvandringspolitikk veldig viktigt for meg da den er sterkt skadelig for landet og dets innbyggere , noe man har sett for lengst , og man må ikke glemme at politikerne er ansatt av oss velgere for å utføre en jobb/styre landet selv om mange politikere syns å ha glemt dette (og mange av dem er mer intr i å fly rundt i verden å dele ut penger til terrorister/diktatorer/despoter osv i håp om en topp-jobb i FN senere )

2
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Så kanskje hele valgsystemet burde legges om ? , slik at man kunne feks velge FRPs innvandringspolitikk,Høyres skole/utdanningspolitikk og APs "arbeidsliv

Blir vanskelig å få til, tror jeg. Jeg stemmer også FRP på grunn av innvandringspolitikken, men har for så vidt ikke så mye til overs for mye av resten av politikken til FRP, men tenker som så at får ikke Norge ned folkevandringen hit, så blir det neppe penger til noe annet heller på sikt.Dessverre ligger vi bare 10 år etter Sverige i løypa, så det begynner å haste her også!

1

Lignende innlegg

Laster...