Innvandring, Rasisme og Flerkultur

jeolno

Asylmottak

Asylmottak spredd i ulike bolighus er en ny trend i innvandringspolitikken, tatt i bruk bl. a. i Alvdal.

Også i Stjørdal er dette aktuell politikk, til tross for protester fra ordfører, politikere og befolkning. Her er det aktuelt å plassere 220 asylsøkere i boliger under oppføring i forskjellige nye boligfelt. Norske framtidige naboer må betale tre - fire millioner kroner for disse leilighetene.

Samtidig har kommunen bygget en ny bygård med leiligheter for nye innvandrere med fast opphold i kommunen. Disse er på vel 60 m2 og kostet ca to millioner kroner. Det er lagt til rette for at to leiligheter kan slås sammen, når det blir behov for det etter familieforening!

Stjørdal kommune har varslet store budsjettkutt og skatteskjerping; eiendomsskatt, parkeringsavgift, økte satser for kommunale avgifter m.v.

1
19 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Samtidig har kommunen bygget en ny bygård med leiligheter for nye innvandrere med fast opphold i kommunen. Disse er på vel 60 m2 og kostet ca to millioner kroner. Det er lagt til rette for at to leiligheter kan slås sammen, når det blir behov for det etter familieforening! Stjørdal kommune har varslet store budsjettkutt og skatteskjerping; eiendomsskatt, parkeringsavgift, økte satser for kommunale avgifter m.v.

Hva skal kommunen gjøre da når den kan påtvinges asylmottak mot sin vilje, og presset om bosetting av asylanter bare øker og øker? Bare ett parti på Stortinget som går mot denne politikken og gi kommunene vetorett vet du!

1
jeolno Mitt forslag er; på den ene siden å øke mottaket av reelle flyktninger og på den andre siden å redusere mottaket av personer uten beskyttelsesbehov, med nitti prosent.

jeg vet ikke hvordan psykisk syke blir behandlet i sudan, om han nå er det.. men jeg kan se for meg at de ikke blir behandlet så bra og at det kanskje er nettopp slike som har et beskyttelsesbehov? bare en tanke, jeg har ikke mye innsikt i psykiatrien i sudan eller denne personens psyke

1
sirjoss888 jeg vet ikke hvordan psykisk syke blir behandlet i sudan, om han nå er det.. men jeg kan se for meg at de ikke blir behandlet så bra og at det kanskje er nettopp slike som har et b...

jeg vet ikke hvordan psykisk syke blir behandlet i sudan, om han nå er det.. men jeg kan se for meg at de ikke blir behandlet så bra og at det kanskje er nettopp slike som har et beskyttelsesbehov?

Akkurat nå er det vel mer aktuelt å vurdere bussførernes beskyttelsesbehov.

1
Kallevindskeiven Psykisk syke skal ha rett til opphold i Norge tenker du? Vi skal bli hele verdens psykiske behandlingssenter i tillegg til å være hele verdens velferdskontor?

har jeg sagt det? jeg skrev at om det er slik at de med reelt beskyttelsesbehov skal få opphold, og psykisk syke blir behandlet dårlig i sudan, vil de ha et reelt beskyttelsesbehov.

Det var en masse forbehold der, og svar på en kommentar angående asylsøkere med et reelt beskyttelsesbehov

1
Kallevindskeiven Psykisk syke skal ha rett til opphold i Norge tenker du? Vi skal bli hele verdens psykiske behandlingssenter i tillegg til å være hele verdens velferdskontor?

Ikke glem homofile , de med hukomelse husker kanskje egypteren som fikk opphold i Norge fordi han var homofil.

I løpet av av sin tid i Norge klarte denne "homofile" å voldta flere kvinner (som han ble dømt for) og på toppen av det hele fikk han barn med flere norske kvinner (kjærester) , verden vil bedras..

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=561389

1
AndreSolholm Ikke glem homofile , de med hukomelse husker kanskje egypteren som fikk opphold i Norge fordi han var homofil. I løpet av av sin tid i Norge klarte denne "homofile" å voldta flere...

I løpet av av sin tid i Norge klarte denne "homofile" å voldta flere kvinner (som han ble dømt for) og på toppen av det hele fikk han barn med flere norske kvinner (kjærester) , verden vil bedras..

Nå er det vel ikke hele verden som vil bedras.

Her i landet er det nok først og fremst de som stemmer Sosialistisk V, KrF og Venstre. Og så selvfølgelig biskopene da.

1

Også i Stjørdal er dette aktuell politikk, til tross for protester fra ordfører, politikere og befolkning.

Ufattelig at dette ikke står på den politiske agendaen, det er jo et evig mas med mer lokaldemokrati fra morgen til kveld. Snøskuter? Joda, varsågoda!

Antagelig fordi vi er en selvgod, nytelsessyk og pasifisert befolkning.

1
sirjoss888 det du sier er at det er kultur for dette i sverige? eller var dette kanskje meningene og tolkningen til en kar?

det du sier er at det er kultur for dette i sverige?

Tja, for noen av de som bor i Sverige, så kan nok slike groteske holdninger være av en kulturell konsekvens.

Medel-Svenson ellers, har ju bara midsommarafton och sådana töntiga saker...

Andre "gullkorn" fra samme trut: - Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. Det ska räknas som ett plus att ha en annan etnisk bakgrund än den svenska.

- Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka.

- Min uppfattning är att alla som bor i Sverige är svenskar – därför att vi bor här, därför att vi andas alla samma luft, för att vi är alla del av samhället.

- Det räcker inte att acceptera människors olikhet – vi måste gilla den.

- Det finns en illusion att man kan se på någon var de kommer ifrån. Svensk eller invandrare är ointressant, vi som bor här är svenskar.

- Det vi gjorde fel var att inte tvinga alla kommuner att ta ett ansvar för flyktingarna...

1

Lignende innlegg

Laster...