Innvandring, Rasisme og Flerkultur

AndreSolholm

Visste Sudaneren at han skulle sendes ut i dag ?

Rent hypotetisk så er det grunn til å spørre om massemorderen visste at han skulle sendes ut i dag , og var det derfor han satt seg på bussen kvelden før for å så drepe 3 mennesker ?

I såfall må noen ha advart han , og jeg regner med at det kun er folk som jobber på asylmottaket som får slike opplysninger , og hvis dette skulle vise seg å stemme er det da grunn til å se på "varsleren" som medskyldig ? siden dette kan ha vært en utløsende faktor ? ( hovedansvaret ligger self hos asylsøkeren)

Han angrep jo ikke ambulansefolk/brannmenn som kom til stedet , men kastet fra seg kniven , så kanskje han visste/var fornøyd med det han hadde gjort siden han (kanskje) vet at disse handlingene sikret han videre opphold i Norge ?

Eller er det rett og slett helt tilfeldig at han dreper 3 uskyldige mennesker dagen før han skal sendes ut (slik som feks Dagbladet skriver) ?

1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

slett helt tilfeldig at han dreper 3 uskyldige

Han visste at han skulle sendes ut dagen etter og fikk vite det på mottaket av noen som har brutt taushetsløftet og vedkommende er delvis medskyldig i de bestialske drapene.

2

selvfølgelig visst han det. han drepte for å klamre seg fast til Norge.

alt annet er en løgn.

og det har skjedd før.

Hanne Kristin Rhode har jo sagt ifra om dette før,,, at avviste asylsøkere begår grove kriminelle handlinger for å bite seg fast. så dette drapet er politikere ansvarlig for og burde fengsles deretter.

1
mrSnork Klart han viste om det ja... politikerne har ikke ansvar men et medansvar blir mer riktig å si. Vi nordmenn er blitt så pinglete at vi tør ikke å si imot asyl og innvandring redd f...

Vi nordmenn er blitt så pinglete at vi tør ikke å si imot asyl og

Det er hele tre fulle asylmottak fulle av nye landsmenn på det stedet jeg bor og det er ikke stort det engang. Jeg tror hele dette er helt ute av kontroll og det kommer mange flere enn hva som oppgis.

1
finnur [sitat…] Han visste at han skulle sendes ut dagen etter og fikk vite det på mottaket av noen som har brutt taushetsløftet og vedkommende er delvis medskyldig i de bestialske drapen...

På TV2-nyhetene har de dratt inn en psykolog som synser om drapsmannen. Det bermen ikke forstår er at det er en helt rasjonell handling å begå grusomme forbrytelser når målet er å klamre seg fast til Norge. Mannen er ikke psykotisk, han er psykopat.

1
finnur [sitat…] Han visste at han skulle sendes ut dagen etter og fikk vite det på mottaket av noen som har brutt taushetsløftet og vedkommende er delvis medskyldig i de bestialske drapen...

Ja jeg har en mistanke om at det ikke var tilfeldig at han satt seg på bussen og drepte 3 mennesker dagen før han skulle sendes ut , så får vi se hva som kommer fram og hvilken reaksjon det blir om en ansatt på mottaket har brutt taushetsplikten.

1

Nå har en kvinnelig beboer på asylmottaket stått frem og sagt at hun visste at sudaneren skulle sendes ut tirsdags morgen , dvs at noen har lekket informasjon , og denne infoen var det bare de som jobbet på asylmottaket som satt på , de ble varslet av politiet noen dager i forkant.

Så da ser det ut som saken blir klarere og klarere , vi snakker mest sannsynlig om en psykopat som har drept 3 mennesker for å sikkre seg opphold i Norge , og ikke en psykotisk "traumatisert" person , dette ser ut til å være planlagt av en hensynsløs massemorder som tok bussen med en stor kjøkkenkniv på innerlomma.

Og vi vet at dette har skjedd før , og kommer til å skje igjen hvis ikke kraftige grep blir tatt , og neste gang det skjer så får man bare håpe at morderen tar seg inn på en buss full i rødgrønne politikere ...skulle morderen tatt seg inn på en buss med NRK-ansatte hadde man risikert overskriften : drap som fortjent dagen etter.

http://www.dagbladet.no/2013/11/01/kultur/kronikk/debatt/meninger/debattinnlegg/30099744/

Når det er sagt så ønsker jeg self ikke at noen skal bli drept/utsatt for slike grusomheter som skjedde på bussen i Sogn , selv ikke min verste fiende , men i lys av gårsdagens tragedie så er det på sin plass og sette ting litt på spissen.

2

Politikere som er motstandere mot å sette slike som ham i lukket asylmottak er også medskyldige alle som en.

De er medskyldige i alle drap, tyverier, og voldtekter begått av slike som ham av den enkle årsaken at de må vite nå at slikt vil forekomme.

De kan ta sin humanisme og stikke den langt opp i ....

1

Lignende innlegg

Laster...