Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Misantrophicus

Asylflommen vil ingen ende ta

Vi har nå sett et tragisk eksempel på en massakre, som en ekspert mener det bør kalles og ikke omskriver på kongen vis, snakke om "de etterlatte" "de omkomne" osv. Men asylindustrien ødelegger landet på andre måter også. Vinnerne er direktørene i Hero og andre firmaer.

Det eneste alternativet er å innføre grensekontroll.

Det selvsagt tull at asylmottak eller bosetting ikke ødelegger kommuneøkonomien:

http://www.nrk.no/ostfold/--kan-bety-et-darligere-tilbud-1.10930109

2
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det selvsagt tull at asylmottak eller bosetting ikke ødelegger kommuneøkonomien:

Selv om jeg sympatiserer med kommuner som ikke ønsker asylmottak i sine nærområder (hvem vil vel egentlig det), er det likevel et faktum at asylantene må sendes ett eller annet sted, om ikke hjem til sine egne land. Alle kan ikke bo i Oslo.

Selv sitter jeg med et slags vagt inntrykk om at mange kommunepolitikere (og innbyggere) ute i distriktene ofte bare vil skumme fløten mens grovarbeidet helst skal overlates til alle andre. De engasjerer seg for en liberal asyl- og innvandringspolitikk, men vil ikke ha asylsøkere og alle problemene som følger i kjølvannet av innvandringen i sin egen bakgård.

Enten får de bidra med å stramme inn innvandringspolitikken på nasjonalt hold eller så får de brette opp ermene og bosette de som kommer.

1

Det selvsagt tull at asylmottak eller bosetting ikke ødelegger

20 år til med stigende asylinnvandring og familiegjenforening er nok spikeren i kista for det aller meste her i Norge. Trøsten er at det går på første klasse mesteparten av veien!

2

Det selvsagt tull at asylmottak eller bosetting ikke ødelegger

Vi skal jo ta igjen Sverige eller aller helst gå forbi!

1

Lignende innlegg

Laster...