Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Gilmour07

Favorittvavsporingene til PK folket

I den siste tids asyl og innvandringsdebatt i kjølvannet av _nok_ en grusom hendelse, så har det slått meg hvor mange ynkelige avsporingsargumenter som de politisk korrekte fornekterne tar i bruk. Jeg tenker da spesielt på flere av venstresidens lydige skylappryttere, som etter 8 år med feilslått asyl/innvandringspolitikk fortsatt presterer å forsvare galskapen. I sin iver etter å unngå den reelle debatten så tar man i bruk alt fra stråmannsargumentasjon, slår inn åpne dører,eller serverer tåpelige irrelevante selvfølgeligheter. Jeg tenkte å samle et lite knippe av disse avsporingsargumentene her i denne tråden, som jeg så vil kommentere og knuse en gang for alle så alle får det med seg:

1) "Det er kun EN gjerningsmann, og det er kun gjerningsmannen som har ansvaret for drapene".

--Ja, som om ikke samtlige voksne mennesker i Norge vet dette!!Denne har vi hørt på konstant repeat fra utallige representanter fra PK rytterne de siste dagene- i ren desperasjon for å slippe forholde seg til hva som faktisk er konsekvenser av deres snilistiske naive politikk. Som om det er DET vi snakker om! Poenget er _selvsagt_ at hadde denne asylsøkeren ikke vært i Norge i det hele tatt, eller sittet i lukket mottak og eskortert ut av landet så ville vedkommende naturligvis ikke vært istand til å utføre kriminalitet. Stemmeberettigede i Norge bestemmer hva slags politikk som skal føres til enhver tid, og vi kunne valgt annerledes for 20-30 år siden. Men vi valgte (frivillig) en uansvarlig, snilistisk og naiv politikk som vi idag ser konsekvensene av.

2) "Etniske nordmenn utfører også drap og annen kriminalitet, hvorfor blir det ikke like stor oppstandelse når slikt forekommer?"

--Begrepet "tilleggskriminalitet" er noe alle nå burde ha lært seg betydningen av. At nordmenn begår kriminalitet, betyr selvsagt ikke at det er en kongeide å fylle opp landet med traumatiserte tikkende bomber som får gå fritt rundt på gaten. La oss si det slik: Om du sliter deg dønn ut med 3 viltre tenåringer i huset, er det da en klok beslutning å invitere 10 stk til inn i huset ditt- og som attpåtil er analfabeter fra landsbygda i Somalia eller Pakistan? Eller er det kanskje klokere å la være?

3) "Det ville vært kriminelle asylsøkere og innvandrere i Norge uansett hvem som styrte".

--Dette er toppen av ansvarsfraskrivelse- samt en type relativisering som er designet for å bagatellisere situasjonen og skape en illusjon av at dagens situasjon ikke kunne vært unngått på noe vis. Man vil forsøke å selge en løgn om at kongeriket Norge bare helt ut av det blå er beseglet en skjebne som innebærer at utallige kriminelle asylsøkere får løpe rundt på gatene og utføre voldtekter,narkosalg eller slakte ned folk med kniv. Faktum er naturligvis at dagens situasjon er direkte konsekvenser av en valgt politikk som Norges befolkning har stemt for. Da får man også stå for disse negative konsekvensene- fordi det sier seg selv at situasjonen idag kunne vært en ganske annen om vi hadde valgt inn Frp til makt for 20 år siden og kjørt en knallhard linje på asyl og innvandringsfeltet helt fra starten av.

64
199 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg tenkte å samle et lite knippe av disse avsporingsargumentene her i denne tråden, som jeg så vil kommentere og knuse en gang for alle så alle får det med seg:

Bra skrevet, støttes.

1

Etniske nordmenn utfører også drap og annen kriminalitet, hvorfor blir det ikke like stor oppstandelse når slikt forekommer?"

Akkurat som om det ikke ble oppstandelse f.eks etter Orderud, Baneheia og ikke minst etter drapet på Benjamin Hermansen

Da fikk det norske folket kollektivt ordre om å gå i seg selv, og store fakkeltog ble arrangert

1

I den siste tids asyl og innvandringsdebatt i kjølvannet av _nok_ en grusom hendelse, så har det slått meg hvor mange ynkelige avsporingsargumenter som de politisk korrekte fornekterne tar i bruk.

Hva mener du med "nok en grusom hendelse"?

Såvidt meg bekjent er det lenge siden det skjedde at flere mennesker ble drept under slike omstendigheter.

Dermed får man inntrykk av at du prøver å slå politisk mynt på denne saken.

2
o_m_2 [sitat…] Akkurat som om det ikke ble oppstandelse f.eks etter Orderud, Baneheia og ikke minst etter drapet på Benjamin Hermansen Da fikk det norske folket kollektivt ordre om å gå...

Da fikk det norske folket kollektivt ordre om å gå i seg selv, og store fakkeltog ble arrangert

Det var ingen som tvang noen til å gå i tog, slik du her antyder. Folk gikk frivillig fordi de følte at disse sakene berørte dem.

At du istedenfor ble sittende hjemme og koke opp en alternativ fremstilling får være din egen sak.

2
Folk_Flesk [sitat…] Hva mener du med "nok en grusom hendelse"? Såvidt meg bekjent er det lenge siden det skjedde at flere mennesker ble drept under slike omstendigheter. Dermed får man inntry...

Hva mener du med "nok en grusom hendelse"?

Med det mener jeg at vi knapt har lagt fjorårets voldsomme overfallsvoldtektsbølge og denne høstens vanvittige gateransbølge i Oslo bak oss- før vi på nytt må føle på kroppen konsekvensene av venstresidens og de politisk korrektes politikk.

Om man ikke evner å koble de store utfordringene vi ser på asyl og innvandringsfeltet med de siste 20 års politiske prioriteringer så må man være totalt nedsnødd.

Det er lettere komisk å se debatt etter debatt om disse problemstillingene forløpe hvor de politisk korrekte fornekterne på venstresiden peker på alle mulige objekter når de skal forsøke forsvare galskapen, men INGEN av dem peker på den gigantiske store rosa elefanten som står midt i rommet.

5
Gilmour07 [sitat…] Med det mener jeg at vi knapt har lagt fjorårets voldsomme overfallsvoldtektsbølge og denne høstens vanvittige gateransbølge i Oslo bak oss- før vi på nytt må føle på krop...

Med det mener jeg at vi knapt har lagt fjorårets voldsomme overfallsvoldtektsbølge og denne høstens gateransbølge bak oss- før vi på nytt må føle på kroppen konsekvensene av venstresidens og de politisk korrektes politikk.

Da du skrev "nok en tragisk hendelse" tenkte jeg du siktet til en annen episode som var sammenlignbar med den aktuelle.

Eller rettere sagt: Jeg tenkte at du ikke hadde noen slik. Og fikk rett.

2

1. Med samme logikk kan jeg jo også ilegge FrP skyld for radikaliseringen som førte til 22/7... Vil det så være akseptabelt å ilegge FrP skyld for 22/7? For de normale av oss, nei, men skal vi legge din logikk til grunn så ja!

2. Om din datter utsettes for overgrep av en pedofil far, er det da fornuftig å la familien din være fosterforelder? Selvsagt ikke, det er selvsagtheter. Men spørsmålet her blir jo om når vi vet at noen utsettes for overgrep skal vi da nekte å hjelpe disse fordi at deres opplevelser medfører traumer? Selvsagt ikke, vi sørger for at disse får hjelp til å komme unna overgrep og ikke minst hjelp til å behandle traumene...

3. Igjen skal vi følge samme logikk, så er ett hvert dødsfall i trafikken en politisk valgt hendelse gitt at man bygger veier, og aksepterer privat bilbruk... det er jo med all respekt å melde idioti og hinsides en hver fornuft.

10
Kulumuli Det er jo ikke for ingenting at venstresiden synes det er for mange tråder og for stor dekning i media; Det strider jo mot deres verdensbilde. Venstresiden vil gjerne eie moralen....

Venstresiden vil gjerne eie moralen. Det er veldig fristende å si til disse; go f**k yourself.

Du må passe på at du ikke legger deg på et for avansert nivå nå. Vi er helt vanlige folk her som ikke nødvendigvis skjønner slike høy-intellektuelle spissfindigheter.

3
Folk_Flesk Har ikke påstått at jeg representerer noen andre enn meg selv. Jeg vet heller ikke hvem du representerer eller hvem "dere" er. Men gitt nivået du legger deg på så er det grunn til...

Hva har det med SAKEN "Favorittvavsporingene til PK folket" å gjøre ?

Kanskje vi burde oppfordre til fakkeltog for å hedre de som blir drept av ulovlig innvandrere som i "harnisk" dreper uskyldige borgere fordi de selv ikke får lov å være i Norge lenger . . . . .

1
Folk_Flesk [sitat…] Det var ingen som tvang noen til å gå i tog, slik du her antyder. Folk gikk frivillig fordi de følte at disse sakene berørte dem. At du istedenfor ble sittende hjemme og k...

Det var ingen som tvang noen til å gå i tog, slik du her antyder. Folk gikk frivillig fordi de følte at disse sakene berørte dem.

Kanskje vi burde oppfordre til fakkeltog for å hedre de som blir drept av ulovlig innvandrere som i "harnisk" dreper uskyldige borgere fordi de selv ikke får lov å være i Norge lenger . . . . .

1

Hva kalles dette ?

Forsøk på å sabotere en tråd som venstresiden tydeligvis ikke liker

Det er godt at den nye Regjeringen bevilger 150 millioner mer (en i det statsbudsjett de RG la fram) for å få ut 1.800 flere asylsøkere med avslag og ulovlig opphold i Norge . . . . . .

Det er vel bra - for de skal jo ikke være her . . . ., ikke sant ?

STÅ PÅ Gilmour07 . . . . Godt innlegg

1
Folk_Flesk Det er ingen som hindrer deg til å oppfordre til dette. Eller forventer du at andre skal gjøre det for deg?

1. Jeg forventer ingenting . . . . . 2. Jeg fikk tanken / ideen når jeg leste dine svar til denne tråden som har tittelen; "Favorittvavsporingene til PK folket" 3. En tråd som jeg har inntrykk av du ikke liker og som du forsøker å avspore og sabotere . . . .

Jeg synes derfor at om du har flere syn på "Favorittvavsporingene til PK folket", så kan vi debattere dette - og IKKE om jeg bør oppfordre til fakkeltog. For denne tråden handler IKKE om mine tanker om fakkeltog, men om "Favorittvavsporingene til PK folket" (Jeg regner med at du forstår det nå)

1
Folk_Flesk [sitat…] Spør han jeg svarte. Det var han som gjorde det til sitt hovedpoeng at jeg representerte noen utover meg selv.

Ja, det er ALLTID "de ANDRE" som har skylda . . . . .

Når så du mener at du er uskyldig i dette, og det er TS som har skylda i "forsøk på avsporing" . . . . Så kan vi jo gå tilbake til saken og fortsette å diskutere trådens tema:

"Favorittvavsporingene til PK folket"

Oj, det var jo forsøk på en avsporing fra deg . . . .

1
Folk_Flesk Har ikke påstått at jeg representerer noen andre enn meg selv. Jeg vet heller ikke hvem du representerer eller hvem "dere" er. Men gitt nivået du legger deg på så er det grunn til...

Skal jeg tro på det? Nei, jeg gjør ikke det. Jeg har også hørt det fra flere a venstresiden at dere er ikke engang sosialister.Men du ikke er enig, så synes jeg at det er en mer treffende beskrivelse enn at mange av oss er egoistiske, umoralske eller rasister. Dere kan best sammenlignes med fanatiske religiøse.

1

Lignende innlegg

Laster...