Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Fico

Norge behandler fattige som dyr

Her ser det ut som om at Norge og nordmenn får så hatten passer.

Hvorvidt Fadakar som uttaler seg er personlig involvert eller ikke er ikke godt å si, men han uttaler seg på en måte med liten presisjon, men en kan jo likevel skjønne hva han mener når han sier noe slikt som at ”Norge behandler Europa som dyr.”

Norge har selv en god del hjelpetrengende og bostedsløse som ikke får all den hjelpen de burde få, velferdsstaten vår later til å belastes sterkere nå enn tidligere, det vil si at det blir stadig flere som ikke deltar i verdiskapningen, men som likevel krever velferdsgoder.

Fadakar sier ingen ting om hvordan han ville ha løst problemene for menneskene han har i tankene, og hvordan slike problemer løses i Sverige snakkes det lite om . Et gammelt ord sier at ”den som gir til han tigger, han skal vi slå til han ligger” uten at jeg vet om dette kan sies å være en svensk tilstand pr i dag, men dette er kanskje målet?

Sitat:

«Norge er et egoistisk land som behandler de fattigste som dyr»

Aftonbladets kommentator Ehsan Fadakar går hardt ut mot Norge i dagens kommentar.

Under tittelen «Norge er et egoistisk land som behandler de fattigste som dyr», skriver han at jo mer han leser om nabolandet, desto mer blir han overbevist om at det norske samfunnet er gjennområttent.

— Det er som om Anders Behring Brevik aldri har skjedd, mener Fadakar, før han skriver at finansminister Siv Jensen gikk til valg på å få rumenerne ut av landet:

— Det rikeste landet i verden behandler Europa som dyr, skriver han.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/11/13/norge-er-et-egoistisk-land-som-behandler-de-fattigste-som-dyr

1
52 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det rikeste landet i verden behandler Europa som dyr, skriver han

Nå er vel Nav- utbetalingene de desidert høyeste i Europa, så det er vel ikke så synd på våre nye landsmenn!

1

At pasientene i det svenske galenhuset er sinte på Norge betyr bare at vi iallefall gjør noe riktig. Utover det er det ikke stort annet å gjøre enn å trekke på smilebåndet og håpe at de blir friske snart.

3

Aftonbladets kommentator Ehsan Fadakar går hardt ut mot Norge i dagens

Og så kan man lure på hva slags samfunn Fadakar egentlig ønsker i samme slengen?

1

Ehsan Fadakar er et godt eksempel på hvilket ekkokammer Sverige er, og hvor bedriten svensk presse har blitt.

2

Ikke en dag uten kritikk fra Sverige. Kardemommeby, vedbrenning etc. Forventet faktisk kritikk av programmet " nasjonal strikkenatt" Noe nærmere nazistisk indoktrinering kan man neppe komme. Vi bør absolutt ta denne kritikken til etterretning og gå inn for å omskape vårt eget land etter oppskrift fra våre intelligente naboer i øst, hva kan vel varme mer enn noen hundre bilbranner i ny og ne?

3

Gud så flaut for svenskene........ Her står det en "nysvenske" og skitner til alle svensker og ikke minst "nysvenskene". Det er vel ingen som er mer skadelig for inntrykket av innvandrere enn slike som denne tullingen. Gratulerer.

2

Nå er det vel neppe mangel på arbeidskraft heller. Fadakar kan jo ta seg en spasertur rundt i Oslo på dagtid og se selv hvor den finnes. Problemet er vel å få denne arbeidskraften til å jobbe!

1
Fico Han vektlegger Europere, EU-land har økonomiske vanskeligheter, og så er det vel romfolket? Men hva er det som Sverige gjør for disse da som også vi tydeligvis burde gjøre?

Men hva er det som Sverige gjør for disse da som også vi tydeligvis burde gjøre?

Behandler minoritetene som snørrunger ved å pakke puter under hodet og ræva på dem og synes synd på dem. Svenskene kutter i alt av tilbud til medelsvensson for å finansiere denne "stakkars små - vi må la dem få alt de ønsker seg eller så tramper de i gulvet og blir lei seg, stakkar" holdningen.

1

Nei vi må se til Iran og resten av midtøsten afrika pluss afrika og Pakistan for å se hvordan man skal behandle minoriteter og anneledes troende. Det er jo selvsagt det han mener eller sikter han til den særbehandlingen svensker får.

2

Ja, det er tydelig at det er en kulturkollisjon inne i bildet her. Denne nysvensken viser oss at han er nokså innskrenket tar man i betraktning fjaset han lirer av seg. I tillegg at han vet ingenting om norsk kultur og den norske folkesjelen.

Jeg la også merke til disse setningene:

Norrmännen har inte ­direkt gjort sig kända som några hårdjobbande, smarta ­eller innovativa världs­erövrare.

Att bli rik på olja är som att vinna på lotto. Du må leva gott, men du är fan ­inte bättre än någon annan.

**Innan oljan var landet fattigt. Efter oljan har landet pengar, men inte mycket mer än så. Inget Ikea, ­Ericsson eller Nokia.

Det er tydelig at det ligger en del misunnelse bak ordgyteriet også.

Patetisk!

Svenskene hadde muligheten til å få innpass på norsk sokkel i 1978 gjennom den s.k Volvo-avtalen. Men denne torpederte de overlegne svenskene. Tenker de angrer i dag. :)

http://www.nrk.no/okonomi/norge-tapte-100-milliarder-1.5142266

1
Doktore [sitat…] Behandler minoritetene som snørrunger ved å pakke puter under hodet og ræva på dem og synes synd på dem. Svenskene kutter i alt av tilbud til medelsvensson for å finansier...

Medlidenhet, sympati eller litt romantikk høre alltid med. Men det går ikke med bare det, noe må man også leve av i tillegg.

Sverige har jo også politikere som kalkulerer hva ting koster, og det gjøres vel her også.

BNP pr innbygger går ned jo flere som skal underholdes som er uproduktive, vi kan vel umulig påta oss større forpliktelser enn hva vår inntjening viser?

Men i en endret verden blir det kanskje mest om å gjøre bare det å overleve?

1
Jean_Grey Ja, det er tydelig at det er en kulturkollisjon inne i bildet her. Denne nysvensken viser oss at han er nokså innskrenket tar man i betraktning fjaset han lirer av seg. I tillegg a...

Ja, det er tydelig at det er en kulturkollisjon inne i bildet her. Denne nysvensken viser oss at han er nokså innskrenket tar man i betraktning fjaset han lirer av seg. I tillegg at han vet ingenting om norsk kultur og den norske folkesjelen.

Og nå ser jeg han er ute og klager over hatmeldinger etter hans nedrakking av Norge og nordmenn. Jeg mistenker at han ikke tåler mye motbør før han kaller det "hat".

Dakars!

1

Fyren er så dum at det er helt utrolig. Lurer på hvem disse vennene hans i Norge er. Tipper de jobber på Narvesen alle sammen. Eller, han henger vel kanskje ikke med hvite, hyggelige svenske ungdommer ved nærmere ettertanke.

Han fortjener all den tyn han kan få, for å gå ut så bombastisk og drite seg ut på den måten fortjener et skikkelig slag i trynet. Det beste hadde vært en stor artikkel i nevnte Aftonbladet der taleføre nordmenn fikk ta et oppgjør med ham en gang for alle. Men det hadde aldri i verden kommet på trykk der, i sensurens høyborg.

1

Her kan en se mer om hva fyren står for.

Bombe at han er jødefiendtlig og alle de andre ting som muslimer er kjent for. Og han snakker om rasisme? Fyren burde helt seriøst få sparken for dette, makan.

1
Astral Her kan en se mer om hva fyren står for. Bombe at han er jødefiendtlig og alle de andre ting som muslimer er kjent for. Og han snakker om rasisme? Fyren burde helt seriøst få spark...

Bombe at han er jødefiendtlig og alle de andre ting som muslimer er kjent for. Og han snakker om rasisme? Fyren burde helt seriøst få sparken for dette, makan.

Jødehatende muslim som kritiserer Norge tar vi som bekreftelse på at vi gjør noe riktig.

3
Jean_Grey Ja, det er tydelig at det er en kulturkollisjon inne i bildet her. Denne nysvensken viser oss at han er nokså innskrenket tar man i betraktning fjaset han lirer av seg. I tillegg a...

Innan oljan var landet fattigt. Efter oljan har landet pengar, men inte mycket mer än så. Inget Ikea, ­Ericsson eller Nokia. Det er tydelig at det ligger en del misunnelse bak ordgyteriet også. Patetisk!

Svensk industri blir jo enten solgt til Kina eller andre lavkost-land, eller så går de konkurs.Er denne fjotten helt kunnskapsløs eller?

Sånne som han mener vel at siden vi har olje her på berget, så skal vi betingelsesløst dele ut av formuen vår til alskens lykkejegere og banditter som vil ha en del av den.

Lar vi oss diktere av en "nysvenske" som tror han er smart når han kommer med sånne påstander?

Nei helvete heller.Jeg bare ler.Kos deg du..

1
Thommi [sitat…] Hehe... ja, svenskene har skjønt det!

At vi i det hele tatt gidder å reise til Sverige for å handle.

Det kommer jeg ALDRI mer til å gjøre, for jeg skal støtte opp om arbeidsplassene i Norge som gjør at det er norske butikker som skal nyte godt av mine kroner og ører.

Ikke et øre skal jeg legge igjen i Sverige.

Og jeg håper andre nordmenn gjør det samme.

Finner meg ikke å bli kalt for slikt av noksagter.

1
amore At vi i det hele tatt gidder å reise til Sverige for å handle. Det kommer jeg ALDRI mer til å gjøre, for jeg skal støtte opp om arbeidsplassene i Norge som gjør at det er norske bu...

Finner meg ikke å bli kalt for slikt av noksagter.

luren på hvordan folk klarer å ta seg nær av hva en fyr som omtaler et helt land på den måten sier... som om nordmenn er en type, jeg har faen ikke mer til felles med folk her enn andre steder, det blir så håpløst å tenke slik. Har han kalt deg noe?

1

Lignende innlegg

Laster...