Innvandring, Rasisme og Flerkultur

LarsenSindre70

Karma :-)

Instant Karma?

Den islamistiske kommandanten Mohammed Fares (t.v) ble halshugd av sine egne i Syria.

http://www.dagbladet.no/2013/11/15/nyheter/utenriks/syria/krig_og_konflikter/bashar_al-assad/30334783/

Venter det 72 jomfruer på deg om du blir halshugget av dine egne, og presiseres det egentlig at det er 72 kvinnelige jomfruer som venter i paradis?

Litt kjipt; Allahu Akbar, BANG....... og etterpå er det full "pølsefest"

1
24 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

det egentlig at det er 72 kvinnelige jomfruer som venter i paradis? Litt kjipt; Allahu Akbar, BANG....... og etterpå er det full "pølsefest"

Så får en inderlig håpe at dette ikke blir skjebnen til våre etterkommere her på bjerget også! Hodeløst!

1

Hoder skal rulle...som de sier når noen i næringslivet har gjort noe dumt.

Får håpe ingen snubler i det så de faller og skader seg.

2

Intelligensen til disse barbarene som prosederer med avhogde hoder som trofeer er ikke all verden å skryte av.

Jeg skjønner ikke hvorfor vi absolutt MÅ berikes av denne voldelige ideologien? Det var jo egentlig ganske fint her fra før. Nå er det ran, voldtekter og overfall daglig, hvorav omtrent samtlige begås av ikke-vestlige. Dersom vi ikke hadde hatt dem her hadde vi hatt verdens fredeligste lille idyll.

5

Jeg vet ikke om det havner under begrepet karma, men Fabian Stangs barn har blitt ranet.

Nå er jo barna hans uskyldige, men det ville vært karma om Fabian selv ble beriket av fremmed kultur, men han har sett effekten nå, og kanskje det skjer noe når det ikke bare er ubetydelige borgere som blir rammet.

1

Og på TV sitter Jan Guillou og snakker om islamofobi, dette nykonstruerte ord som har til oppgave å tie meningsmotstander og som ikke har den minste betydning bortsett fra i venstreraddissenes verdensbilde.

Fantes det mange som led av nazifobi på 30 og 40-tallet også Jan?

5

Fabian får ikke min sympati da han for ikke lenge siden proklamerte at Oslo var en trygg by, kanskje ikke så trygg lenger når selv ikke 88 år gamle damer kan gå ute uten å bli slått i hodet og ranet Fabian?

2

Fabian har også uttalt at han så frem til at Oslo etter hvert fikk innvandrerflertall. Da skulle alt bli så meget bedre!

1
finnur Fabian har også uttalt at han så frem til at Oslo etter hvert fikk innvandrerflertall. Da skulle alt bli så meget bedre!

Er faktisk noen venstrevridde her inne som ikke syns det vil være det minste galt om nordmenn en gang i fremtiden blir en minoritet i eget land, forstå det den som kan. For de som kan minnes Oslo på 80-tallet vet hvor fredelig det var i den byen da. Skulle du få deg en på trynet måtte du faktisk legge opp til det selv.

778 personran i Oslo fra januar til November, pluss alle ran som ikke blir anmeldt pga. trusler, vold etc. Oslo er en bitte liten by med et stort problem, på tide at det blir gjort noe med problemet, NÅ! Hvis ikke kan det være det blir instant karma på ranerbermen her også.

3
LarsenSindre70 Og på TV sitter Jan Guillou og snakker om islamofobi, dette nykonstruerte ord som har til oppgave å tie meningsmotstander og som ikke har den minste betydning bortsett fra i venstr...

Jan Guillou et al. har meget sterke meninger og argumenterer stort sett ut fra følelser. Den nødvendige kunnskap om islam, islamsk historie er totalt fraværende(Jan Guillou er kanskje unntaket fra regelen, men den kunnskapen han har er selektiv. Han tolker vel kanskje sine Arn-bøker som historiske kilder. :) )

Likevel mener de seg meningsberettiget, og retter sin ignoranse mot dem som snakker ut i fra innsikt/kunnskap. Det hele er til å få makk av.

1

Er det slik at regjeringsstyrkene består av soldater som har valgt side i konflikten, altså at de har tatt Assads side i konflikten? Eller består regjeringsstyrkene av soldater som er utkommandert.

1

og etterpå er det full "pølsefest"

Kan jo hende at disse 72 jomfruene er homofile muslimer. De er jo ofte jomfruer siden de blir nektet å handle etter sine legninger.

En evig pølsefest i himmelen er nok en belønning disse homofobe islamistene fortjener.

2
Sponvika [sitat…] Hvorfor skulle det bli det? Forventer du deg borgerkrig?

Nå er det nå slik at vi balanserer på kanten av hva den økologiske sfæren kan tåle av menneskelig utnytting av ressurser. Samtidig insisterer vi på at de nasjonale økonomiene skal være vekstbasert. Dette går selvsagt ikke i en verden med begrensede og sårbare naturressurser.

Kollapsen vil komme om kort tid, og vi ser det allerede. Ødelagte økosystem fører til samfunnskollaps, og det er en sterk korelasjon mellom ødelagt økosystem og samfunn i oppløsning/borgerkrig.

Dette vil føre til enorme migrasjoner fra de fattige landene, som kollapser først. (Dette er allerede et faktum) De 'rike' nasjonene vil bli overbelastet av nyankommne, og som vi ser av dagens situasjon knaker velferdssamfunnene i sammenføyingen.

På sikt vil også de europeiske og nordamerikanske statene kollapse, og det som alltid skjer når det blir kamp om ressurser, er at menneskene må konkurrere om dem.

Dette ender i vold, borgerkrig, sosial uro, etniske konflikter og i verste fall folkemord. (Slik som i Rwanda -94)

2

Flere medier, inkludert den venstreekstreme kanalen NRK kommer med en sak om en nordmann (sic) som har blitt drept i Syria.

Når man leser artikkelen kommer det tydelig frem at det er en albaner det er snakk om. Som understreker mitt poeng at de plutselig er nordmenn når de er kriminelle eller på andre måter umoralske, men innvandrere når de gjør det som forventes av nordmenn, som å få seg en utdannelse, jobb og være lovlydig.

Den som lever ved sverdet, dør ved sverdet.

Er det fortsatt noen som tror dette vil "gå seg til" bare de blir flere?

1
LarsenSindre70 Er faktisk noen venstrevridde her inne som ikke syns det vil være det minste galt om nordmenn en gang i fremtiden blir en minoritet i eget land, forstå det den som kan. For de som...

Er faktisk noen venstrevridde her inne som ikke syns det vil være det minste galt om nordmenn en gang i fremtiden blir en minoritet i eget land, forstå det den som kan.

Jau, å hinte til at dette kunne bli tilfelle for rundt 20 år siden var vel omtrentlig som å framstå som nazi sympatisør, jeg hører enda måten de prata på "Haha, det kommer aldri til å skje, du er helt korka i huet etc etc"

Så etter en tid når det virker som det er der retningen går, så ynker de seg "ja, kanskje det vil skje, men det er ikke så farlig", og noen sier "ja , kanskje det vil skje , og kanskje det blir farlig, men det er ikke noe vi kan gjøre med det uansett"

og en del synes faktiskt at dette er flott, jeg har ikke hørt rasjonaliseringen for dette , men jeg regner med den er like hjerneskada som alt annet de plaprer om.

Minoriteter i en høy andel muslimske land lever betydelig dårligere enn minoriteter i vestlige land, hva får venstresiden til å tro at minoritet status i sitt eget hjemland er en god ting ?

2
Sapient-X Flere medier, inkludert den venstreekstreme kanalen NRK kommer med en sak om en nordmann (sic) som har blitt drept i Syria. Når man leser artikkelen kommer det tydelig frem at det...

Flere medier, inkludert den venstreekstreme kanalen NRK kommer med en sak om en nordmann (sic) som har blitt drept i Syria.

Nrk venstreekstrem? Noen ganger lurer jeg på hvilken verden du lever i.

Men tullingen som blei tatt av dage i Syria, fikk uansett lønn som fortjent. Venstreekstreme kringkastere eller ikke.

1

Disse vesenene er ikke nordmenn, aldri så mye selv om media omtaler de som det. Smak på ordet: "NORDMANN". Disse som går hen, og dreper seg selv og andre for islam og koranens syke budskap, er f... ikke nordmenn. Jeg vil ikke assosieres med disse.

3
_Motstand_ Nå er det nå slik at vi balanserer på kanten av hva den økologiske sfæren kan tåle av menneskelig utnytting av ressurser. Samtidig insisterer vi på at de nasjonale økonomiene skal...

Dette vil føre til enorme migrasjoner fra de fattige landene, som kollapser først. (Dette er allerede et faktum) De 'rike' nasjonene vil bli overbelastet av nyankommne, og som vi ser av dagens situasjon knaker velferdssamfunnene i sammenføyingen.

Mye kan sies om 1 barns politikken til kina, men de har i alle fall skjønt noe...

overbefolkning er vårt problem, ikke den forbanna co2 idiotien de setter fokus på.

1
Sapient-X Flere medier, inkludert den venstreekstreme kanalen NRK kommer med en sak om en nordmann (sic) som har blitt drept i Syria. Når man leser artikkelen kommer det tydelig frem at det...

Når man leser artikkelen kommer det tydelig frem at det er en albaner det er snakk om. Som understreker mitt poeng at de plutselig er nordmenn når de er kriminelle eller på andre måter umoralske, men innvandrere når de gjør det som forventes av nordmenn, som å få seg en utdannelse, jobb og være lovlydig.

I dag var faren til denne "martyren" intervjuet på TV. Han måtte ha tolk i intervjuet. Familien har bodd i Norge siden 1992, altså 22 år, men faren har altså ikke lært seg språket ennå. Integreringsvilje?

1

Lignende innlegg

Laster...