Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Dapsone

Nå må Norge gjøre noe med tiggerne er dritalei!

Er så forbasket irritert på tiggerene som reker rundt i byen, man kan jo ikke vente på bussen uten at en eller annen romtigger gnåler og gnåler og gnåler selv om jeg sier nei nei nei og vil ha kaffen min eller skjerfet mitt!!!

3
64 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tiggerne er en metode norske politikere, uansett parti, holder befolkningen i sjakk på, skaper utrygghet, mistrivsel, dårlig samvittighet, hvis noen er så dumme at de går på den pinna etc.

1

Pfft der jeg bor er de om vinteren og , de går rundt hele året og tigger og eter matrester fra tallerkener på uterestauranten!

1
Sponvika Det vi ihvertfall vet er ta polititet pr i dag ikke har ressurser nok til å etterforske innbrudd engang, så at de vil ha enda fler oppgaver, som dette blir, er for meg totalt ufors...

Det vil vel forholde seg motsatt?

Politiet vil få mindre å gjøre ettersom tiggerne da uteblir. Her et eksempel på hva de har å stri med nå; kriminalitet som følger i kjølvannet av tiggingen:

http://www.nrk.no/ostlandssendingen/sju-av-ti-lommetyver-er-rumenere-1.11083884

1
Jean_Grey Det vil vel forholde seg motsatt? Politiet vil få mindre å gjøre ettersom tiggerne da uteblir. Her et eksempel på hva de har å stri med nå; kriminalitet som følger i kjølvannet av...

Det vil vel forholde seg motsatt?

Politiet vil få mindre å gjøre ettersom tiggerne da uteblir. Her et eksempel på hva de har å stri med nå; kriminalitet som følger i kjølvannet av tiggingen:

Å tro at tiggerene forsvinner bare pga av en lov som ikke blir håndhevd er vel utopi.

1

Er så forbasket irritert på tiggerene som reker rundt i byen,

Jeg vet ikke hvilken by du sikter til, men her i Oslo føler ikke jeg at tigging er noe stort problem i dag.

2
Sponvika [sitat…] Å tro at tiggerene forsvinner bare pga av en lov som ikke blir håndhevd er vel utopi.

De var her ikke før tiggerforbudet ble opphevet. Et tiggerforbud vil gjøre det mindre attraktivt for dem å være her. Turister som kommer her uten muligheter å gjøre opp for seg, og som for det meste bidrar med kriminalitet må det vel være mulig å få sendt hjem igjen.

Da må jo Sverige fremstå som mere attraktivt? :)

1
Jean_Grey De var her ikke før tiggerforbudet ble opphevet. Et tiggerforbud vil gjøre det mindre attraktivt for dem å være her. Turister som kommer her uten muligheter å gjøre opp for seg, og...

Jeg synes at vi burde kunne sende hjem mennesker som ikke kan vise til at de har midler til å kunne oppholde seg her,da ville vi kanskje få bukt med deler av problemet.

Liker ikke et tiggerforbud, da det finnes de som tigger av andre grunner enn det vi ser fra våre "nye" tiggere.

2
Sponvika Jeg synes at vi burde kunne sende hjem mennesker som ikke kan vise til at de har midler til å kunne oppholde seg her,da ville vi kanskje få bukt med deler av problemet. Liker ikke...

Jeg er helt enig med deg her. Vi skulle sendt de tilbake til Romania. Det hadde nok bidratt til en vesentlig nedgang i simple tyverier og annen alvorlig kriminalitet som følger i kjølvannet av tiggingen. Noe som kunne bidratt til at politiet fikk frigjort ressurser som de kunne brukt andre steder.

Ja, et slikt forbud ville nok også dessverre ramme andre svake grupper i samfunnet vårt, som narkomane og hjemløse. Men spørsmålet er om vi har noe valg her. For slik det er nå, slik kan det ikke fortsette å være.

2
Sponvika Det vi ihvertfall vet er ta polititet pr i dag ikke har ressurser nok til å etterforske innbrudd engang, så at de vil ha enda fler oppgaver, som dette blir, er for meg totalt ufors...

Det vi ihvertfall vet er ta polititet pr i dag ikke har ressurser nok til å etterforske innbrudd engang

Og grunnen til det er den økte kriminaliteten grunnet masseinnvandringen, og at alle som flykter hit kan gå hvor de vil her fra dag én.

1

Jeg vet ikke om jeg vil støtte et tiggerforbud, det vil ramme de som virkelig også trenger noe når det står på som verst.

Et tiggerforbud kan også ramme veldedige organisasjoner for å sette det på spissen he-he.

Hvis vi skal ha et tiggerforbud må vi ha et skikkelig sosialt sikkerhetsnett som sørger for at de som faller utenfor får sine behov dekket og slipper å tigge, samtidig som vi må sørge for å ha kontroll på grensene så vi ikke oversvømmes av innvandrere som kommer for å utnytte dette sikkerhetsnettet.

2

Lignende innlegg

Laster...