Innvandring, Rasisme og Flerkultur

RogerMaar

FrP's ansvar i innvandringspolitikken

Det er ikke til å stikke under en stol at en stor andel av FrP's velgere ønsker en sterkt begrenset innvandring til Norge, og at de har valgt FrP primært pga. dette.

Når FrP nå for første gang har kommet i regjeringsposisjon er det derfor svært viktig at de klarer å innfri sine velgeres forventninger på dette punktet.

Hvis de IKKE klarer det, er det stor fare for at hele partiet rakner, og dette ville i såfall være svært uheldig for norsk politikk. FrP er tross alt et spiselig alternativ for innvandringskritiske røster, jeg vil helst ikke se at store deler av velgermassen til FrP forflytter seg til ytterste høyre fløy (Demokratene), eller enda verre, Boot Boys og lignende organisasjoner. Det vil i såfall polarisere debatten voldsomt.

Jeg mener at Høyre (og støttespillerne Venstre og KrF) må evne å se denne problemstillingen, og være imøtekommende for ihvertfall deler av FrP's innvandringspolitikk. I første rekke for å forhindre "Svenske tilstander" i Norge.

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg stemte på Fremskrittspartiet ene og alene fordi jeg ønsker at vi reduserer den massive multikriminelle innvandringen til Norge.

Jeg tror dette er det viktigste punktet for Fremskrittspartiets velgere.

2

dette ville i såfall være svært uheldig for norsk politikk.

Nei, kanskje ville det være like bra, men et gigantisk svik mot deres velgere selvsagt, som har kameler langt opp i halsen for tiden.

1
ArneBillkvam Jeg stemte på Fremskrittspartiet ene og alene fordi jeg ønsker at vi reduserer den massive multikriminelle innvandringen til Norge. Jeg tror dette er det viktigste punktet for Frem...

Jeg stemte på Fremskrittspartiet ene og alene fordi jeg ønsker at vi reduserer

Jeg også, men med de naive nissene Hareide og Skei Grande så er det vel helt håpløst. Da skal innvandrinsindustrien fortsette til Norge er ett u-land og Oslo forvandlet til en grushaug dessverre!

1
WernerVonBraun [sitat…] Helt klart, men vi kan ikke tro at de kan trylle. Høyre er større og de står i veien.

Nei, det er jeg ikke enig. Høyre er med på en innstramming tror jeg, det er KRF og Venstre som blokkerer. Mikropartiene har dessverre alt for mye makt!

Det er mitt inntrykk, basert både på undersøkelser og egne erfaringer, at minst 60% av den norske befolkningen ønsker redusert innvandring, men kun ett parti vil det samme(FRP).

Høyre er en dårlig nr. 2 tror jeg.

1
ArneBillkvam Nei, det er jeg ikke enig. Høyre er med på en innstramming tror jeg, det er KRF og Venstre som blokkerer. Mikropartiene har dessverre alt for mye makt! Det er mitt inntrykk, basert...

er mitt inntrykk, basert både på undersøkelser og egne erfaringer, at minst 60

Jeg vil si at nærmere 80% ønsker mindre innvandring ihvertfall når man snakker med folk på tomannshånd. Dessverre blir mange politisk korrekte når man blir ringt opp av gallupselskapene. Det burde vært en folkeavstemning som i Sveits på dette, men den kommer aldri til å komme i Norge.

1
ArneBillkvam Nei, det er jeg ikke enig. Høyre er med på en innstramming tror jeg, det er KRF og Venstre som blokkerer. Mikropartiene har dessverre alt for mye makt! Det er mitt inntrykk, basert...

Det er mitt inntrykk, basert både på undersøkelser og egne erfaringer, at minst 60% av den norske befolkningen ønsker redusert innvandring, men kun ett parti vil det samme(FRP).

Høyre er en dårlig nr. 2 tror jeg.

Så en undersøkelse som påstod 90% av Høyres velgere (eller så var det spurte politikere) ønsket Frps innvandringspolitikk. Nå har man jo fått underskriften fra de borgerlige naivistpartiene, så kanskje Høyre kan gjøre en avtale med de som måtte være edruelige i AP for å få gjennomført en bedre politikk for landet, og ikke minst det norske folk, på dette området.

1
finnur [sitat…] Jeg vil si at nærmere 80% ønsker mindre innvandring ihvertfall når man snakker med folk på tomannshånd. Dessverre blir mange politisk korrekte når man blir ringt opp av ga...

Det burde vært en folkeavstemning som i Sveits på dette, men den kommer aldri til å komme i Norge

Vi har vel bare hatt seks avstemninger i vår nyere historie? Ja til frihet, ja til kongerike, ja til forbudstid, noe som var så stor suksess at vi ikke trengte la det vare mer enn noen få år... Så kom nei til forbudstiden, nei til EF, nei til EU. De to siste godt ignorert av makta, forøvrig.

Men en gang hadde vi ting på sentrale nes langs hele nordvegen. Hadde ikke vært meg i mot å innføre slikt igjen. I Sveits var det jo til og med en kanton som lot folket lage ny grunnlov. Uten innblanding fra bedreviterne.

1

Lignende innlegg

Laster...