Innvandring, Rasisme og Flerkultur

benn

kvoteflyktninger

vi er en del av verdenssamfunnet og det må vi vel ta del i. men strengt tatt; er det noen som vet hvor mange kvoteflyktinger vi er forpliktet til å ta imot

1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

er det noen som vet hvor mange kvoteflyktinger vi er forpliktet til å ta imot

0. Det er opp til hvert enkelt land. Den riktige betegnelsen er forøvrig overføringsflyktning.

1

Som Sponvika allerede har nevnt er vi ikke forpliktet til å ta imot noen, dette er noe Norge selv avgjør.

Stortinget bestemmer antall og fra hvilke land / regioner flyktningene hentes. For tiden er antallet satt til 1200 pr. år. UDI foretar intervju og den praktiske utvelgelse av de som får komme til Norge, 60% av utvalget skal være kvinner.

1

Svaret er 0.

Det er kun 20 land i verden som tar imot kvoteflyktninger, og i Europa tar Norge mot desidert flest per capita.

Neste år tar Norge mot 1 700. Sverige, som tar flest i Europa, tar imot 1 900.

Norge tar imot dobbelt så mange syrere som Australia neste år, og like mange totalt som Storbritannia, Nederland og Danmark til sammen.

Men det å ta det største relative ansvaret i verden, samt å gi mest bistand i verden per capita, er ikke nok visstnok. Nei, Norge har et "image-problem" fordi vi er så slemme!

2

Vi kan ikke stole på FN. Det er en korrupt organisasjon kuppet av anti-vestlige stater, og vestlige demokratiske stater har blitt veike og ryggradsløse.

1
UVox Som Sponvika allerede har nevnt er vi ikke forpliktet til å ta imot noen, dette er noe Norge selv avgjør. Stortinget bestemmer antall og fra hvilke land / regioner flyktningene hen...

isåfall ville disse 1200 vært nok. og ikke denne grenseløse galskapen av ikke vestlige lykkegjegere , kriminelle , voldelige og folk som snylter på staten vår.

hvem og hvorfor kan noen i det hele tatt forsvare dette? og hvordan kan de tillate seg å kalle motstandere av dette rasister??

1
benn isåfall ville disse 1200 vært nok. og ikke denne grenseløse galskapen av ikke vestlige lykkegjegere , kriminelle , voldelige og folk som snylter på staten vår. hvem og hvorfor kan...

hvem og hvorfor kan noen i det hele tatt forsvare dette? og hvordan kan de tillate seg å kalle motstandere av dette rasister??

Enter asyl- og godhetsindustrien. NGOer med sugerør rett i statskassen og som lever av en jevn flyt av asylsøkere og innvandrere og et gjerne oppkonstruert fiendebilde av rasister og fremmedfiendtlige for å forsvare sine budsjetter. Asylindustrien er allerde et milliardforetak mens antirasist-organisasjonene trenger en aktiv fiende for å beskytte sin eksistens. SOS-Rasisme og Tjen På Folket bisto til og med med opprettelsen og organiseringen av NDL for å ha noen å sloss mot.

Som alltid, follow the money.

1
Pernillel [sitat…] Enter asyl- og godhetsindustrien. NGOer med sugerør rett i statskassen og som lever av en jevn flyt av asylsøkere og innvandrere og et gjerne oppkonstruert fiendebilde av...

SOS-Rasisme og Tjen På Folket bisto til og med med opprettelsen og organiseringen av NDL for å ha noen å sloss mot.

Sjølveste Kjell Gunnar Larsen sjøl - edderkoppen i havarerte SOS Rasisme og ypperste toppleiar blant toppleiarar i Tjen Folket, mannen som satte norgesrekord i medlemsjuks - er jo nå aktiv i Solidaritetsgruppa; nok en mulighet for han Kjell Gunnar sjøl til å vise sitt engasjement for samfunnets svakeste. Ingen forundres vel heller om sjølveste Knutsen sjøl også har en finger med i "Nye" SOS Rasisme.

Og sånn går nå dagene og årene i antirasismevirksomhetens gode tjeneste - det kommer alltid et nytt kull naive tenåringer å lure.

2

Lignende innlegg

Laster...