Innvandring, Rasisme og Flerkultur

MissMonica

Nei til ranerne

Kunne tenke meg å få forslag om hvordan vi vanlige mennesker skulle gjøre hvis vi står overfor en eller flere ransmenn. Jeg føler at jeg blir rasende ved tanken på at noen muslimske ungdommer bare skal true til seg mine eiendeler. Men siden ranerne gjerne ser seg ut "lette" offere , må vi ha noe å møte dem med. Hva med f.eks å skrike av sine lungers fulle kraft : Hjelp , hjelp ! Ran, ran! osv. Eller å ha med seg hjelpemidler i form av pepperspray eller lignende ? Håper på gode forslag.

1
71 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

a med seg hjelpemidler i form av pepperspray eller lignende ? Håper på gode forslag.

Det enkleste er pistol nemlig å melde seg inn i pistolskytterforening og bli en habil pistolskytter. Det hadde jeg vurdert som jente i Oslo, men samtidig aldri gått i mørke gater alene eller i Slottsparken om natta. Selvsagt betenkligheter med dette, men situasjonen i Oslo blir neppe bedre tvert imot. Multikulturprosjektet er jo bare i sin spede begynnelse, og det er først om 50 år det virkelig er snakk om multikultur med 3-4 millioner innbyggere i Oslo. Da er det neppe særlig trygt i Oslo.

1
finnur [sitat…] Det enkleste er pistol nemlig å melde seg inn i pistolskytterforening og bli en habil pistolskytter. Det hadde jeg vurdert som jente i Oslo, men samtidig aldri gått i mørk...

Jeg tror ikke pistol er løsningen, da må du kunne trekke den raskt, og det rekker du ikke etter at du har fått en kilevink av en raner.

I verste fall vil de ta den fra deg og da har de fått en pistol på kjøpet.

Samtidig vil det føre til at det blir vanskeligere, eller forbudt for de som har skyting for hobby, for kjenner jeg norske myndigheter rett vil det første som skjer er å gjøre det vanskelig å få tak i pistol for lovlydige borgere.

Å holde seg unna Oslo er den beste løsningen. La det bli en ghetto og så kan vi nordmenn bo sammen i enklaver der vi kan ta bedre vare på hverandre. Jeg tror det blir fremtiden i det multikulturelle Nye Norge likevel så det er bare å sette i gang allerede nå.

2

Den peppersprayen de selger lovlig i Norge er dårlige greier , og i verste fall virker dem mot sin virkning , det vil si at raneren klikker på offeret viss han får det i øynene. Skaff deg ekte peppersspray , slik politiet bruker , den funker. I mangel av slik pepperspray går det an å fylle en lite flaske med 37 % edikk som også funker på en -brutal - måte viss raneren får det i øynene. Amoniakk , plumbo og syre anbefales dog ikke , da skadene etter slik bruk blir så omfattende at en kan få en alvorlig siktelse mot seg , selv om jeg forøvrig mener at slike ranere fortjener å få plumbo i øynene.

1
jones-red.jr Den peppersprayen de selger lovlig i Norge er dårlige greier , og i verste fall virker dem mot sin virkning , det vil si at raneren klikker på offeret viss han får det i øynene. Sk...

Jeg vil i hvert fall ikke anbefale syre, plumbo el.lignende. Det er kjempefarlige stoffer, og i de fleste tilfellene vil det ikke gå ut over gjerningsmannen men seg selv eller tilfeldige. Tenk om de sprayer ned en tilfeldig forbipasserende fordi han så farlig ut? Eller de blir sinte i drosjekøen?

Vi må innse at Oslo er fortapt, og brent jords taktikk er den beste måten å komme seg videre på. Vi kan fortsatt leve gode liv utenfor Oslo, hvor vi kan leve produktive liv og la barna vokse opp i gode trygge tradisjonelle omgivelser. Enn så lenge.

1

Dere nevner syre,plumbo osv på små (spray)flasker på innerlomma. Hva med oppblandet salmiakk eller klorin ?

1
Sapient-X Jeg vil i hvert fall ikke anbefale syre, plumbo el.lignende. Det er kjempefarlige stoffer, og i de fleste tilfellene vil det ikke gå ut over gjerningsmannen men seg selv eller tilf...

Vi må innse at Oslo er fortapt, og brent jords taktikk er den beste måten å komme seg videre på. Vi kan fortsatt leve gode liv utenfor Oslo, hvor vi kan leve produktive liv og la barna vokse opp i gode trygge tradisjonelle omgivelser. Enn så lenge.

Det går ann å manne seg opp og starte borgervern. Borgervern er forbudt , men det også ran av barn og eldre. Jeg har selv vært med i et borgervern engang , og vi fikk ryddet opp blant dealerne og tyvpakket der jeg bor fort og effektivt , uten å bruke vold. Bare litt truing og nesekliping var alt som behøvdes.

1

WTF?? Det høres ut som dere hyller de samme metodene som dere vanligvis kritiserer når det er andre som utfører dem. Grusomt å blinde folk med syre! Selv ranerne har ikke sunket så dypt!

1

Eller å ha med seg hjelpemidler i form av pepperspray eller lignende ? Håper på gode forslag.

å ha pepperspray er ikke så dumt, holde den i hånda når en går i byen hvor det ferdes lite folk. men så vidt jeg vet er dette forbudt i norge. jeg merker at jeg har blitt mer skeptisk til ungdommer av utenlandsk opprinnelse (mørkhudede) når de er mange samlet. der jeg bor er det ganske mange innvandrere, dette har ikke hvert noe problem men i det siste så har jeg blitt skeptisk når ungdommene samles. pepperspray er jo ikke farlig det gjør bare jævlig vondt og svir noe enormt.

1
deleted314270

Her har vært mange gode (og noen rare) forslag. Hvis jeg skulle utstyre meg med et hjelpemiddel måtte jeg være sikker på at ikke raneren røsket det ut av hånda mi og brukte det mot meg.

Hva med ei kraftig dommerfløyte som ville tiltrekke seg oppmerksomhet og kanskje jage raneren på flukt ?

1
deleted314270

Nå skal jeg en tur til Oslo til helgen. Enkelte ganger kommer jeg til å måtte gå alene. Derfor har jeg bestemt meg for å ha lett tilgjengelig en liten sprutflaske med salmiakk og vann til å kyle i synet på en eventuell muslimsk raner. Dette skal bli spennende. Rapport etter helgen hvis jeg blir nødt til å forsvare meg.

1

Lignende innlegg

Laster...