Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Thommi

Vetle Lid Larssen har våknet!

Forfatter og spaltist i A-magasinet, Vetle Lid Larssen, har nå våknet!

I nyeste A-magasinet skriver han bl.a. dette:

"Det er voldsmannens historie jeg får høre. På radio, i TV, i avisen. Hans vonde oppvekst, fraværende foreldre, belastede bomiljø, om hans manglende tilhørighet til en verden som ikke vil vite av ham.

Fengsel vil bare gjøre det verre, føre til unødvendig stigmatisering. Er ikke slaget, ranet, knivstikket egentlig et fortvilet rop om hjelp?

Jeg vedkjenner meg dette perspektivet."

--------------------

Men etter at en venn av ham ble ranet, og fikk angst av det, skriver han nå:

"For ransbølgen er ikke bare "medieskapt". Det er ikke "pressens skyld". "Vår egen feil". Det skyldes ikke "vår uforstand". Et ran er ikke en "tross alt en bagatell" i en ond verden.

Inviter gjerne sosiologer og forskere til debatt, selv om jeg vet hva de vil si. Men glem ikke dette: Byer ble til for å gi mennesker beskyttelse. Når byen er din fiende, har noe skjedd.

Det krever handling, ikke snakk."

4
28 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det krever handling, ikke snakk."

Dessverre er det bare en høy mur som vil hjelpe på problemet. Alle andre tiltak hjelper ikke.

1

Ifølge sosialister, NRK-journalister, kriminologer, osv er det bare å forvente at vi skal bli ranet, det er liksom noe vi bare skal finne oss i.

Hva om det hadde vært andre veien, at folk tok igjen med de kriminelle, at når de raner noen må de finne seg i å bli lynsjet, eller banket helseløs, da skal jeg love dere det ville blitt motstand.

1
LarsenSindre70 Fy faen, jeg er målløs. Det skiller kun 3 % i genmassen mellom mennesket og sjimpanser, vil tippe det skiller minst 2 % mellom nordmenn og "visse" somaliere.

Forskjellen er nærmere 1,6%, det er hva som skiller oss fra å bygge partikkelakseleratorer mot å kunne stable noen kasser over hverandre for å få tak i noen bananer.

Intelligens er et resultat av en lang rekke tilfeldigheter, og streng seleksjon, der de dummeste individene hadde mindre seksuell tiltrekning, og fikk færre og mindre egnet avkom enn de som hadde høyere intelligens og som kunne samarbeide godt. I dag ser det ut som disse mekanismene fungerer i motsatt retning.

4
Sapient-X Grusomt, jeg blir bare kvalm av hva de kan gjøre mot mennesker som har gitt dem mulighet til et liv frihet og trygghet. Disse er virkelig barbarer og fortjener ikke opphold i et si...

Hvorfor skriver ikke avisene om sånt? Det er viktig at folk får vite dette.

Avisene er redde for å bli beskyldt for å bidra til den hat- og lynsjestemningen som kommer til å komme.

Man driver jo stadig og analyserer og snakker om hvordan forskjellige aviser stilte seg i årene før Holocaust. Tror den der sitter ganske dypt hos redaktører rundt omkring. De er livredde for å oppmuntre hate speech.

(Og all den tid vi ikke helt vet hvem som blir fremtidens Hitler, så må de i grunnen være forsiktige uansett hvor de trår.)

1

Winston Churchill ble latterliggjort da han advarte mot Hitler og nazismen på 30-tallet, i dag blir man latterliggjort om man advarer mot islamisering, skal historien gjenta seg?

1
jotul [sitat…] Avisene er redde for å bli beskyldt for å bidra til den hat- og lynsjestemningen som kommer til å komme. Man driver jo stadig og analyserer og snakker om hvordan forskjell...

Hvis avisene kunne opplyst oss istedet for å avlede med kjendiser og drive mind control og politikerne hadde respektert demokratiet ,tror jeg folk hadde tålt å høre sannheten uten å gå amok ,for da ville en hatt lang trening i mer selvstendig tenkning og diskusjon uten sensur .

1
Sapient-X Jeg tror den nye Hitler blir en PK-ist som benytter makten til å gå etter folk som oss. Det jeg heller håper på er at vi får en ny Churchill. En rakrygget person som tør stå for de...

Jeg tror den nye Hitler blir en PK-ist som benytter makten til å gå etter folk som oss.

Ja, det virker som de legger opp til at det er ensomme ulver man skal frykte og la naboer spionere på ,sånne som tenker selvstendig og ikke marsjerer i takt ,sånne som kan si imot systemet .

1

Men glem ikke dette: Byer ble til for å gi mennesker beskyttelse. Når byen er din fiende, har noe skjedd.

Og i utvidet forstand, nasjonalstatene ble til for å beskytte folket mot fremmede folkeslag og fientlige stammer. Og det har fungert i mange hundre år.

Nå kreves det at vi skal åpne våre armer og ta imot horder av fientlige folkegrupper, folk som ser ned på vår kultur, våre skikker og vår tro. Sågar vår hår- og hudfarge.

Hvorfor?

2
Misantrophicus Nykapitalister er mot alle former for nasjonsbygging, se f eks svensken Johan Nordberg som er hoff-filosof i Sverige og kjent internasjonalt. http://www.johannorberg.net/

Nykapitalister er mot alle former for nasjonsbygging, se f eks svensken Johan Nordberg som er hoff-filosof i Sverige og kjent internasjonalt.

Selvfølgelig. Den demokratiske nasjonalstaten har jo vært en suksess i å sikre borgernes rettigheter. Når den er knust, vil det bli vanskelig å kunne hevde sine rettigheter.

1
busemannen [sitat…] I hvilket skriv har du lest dette?

Enhver NrK reportasje i det siste har handlet om at det ikke er en ransbølge, at dette er helt vanlig, det har alltid vært sånn, og derfor ikke noe vi trenger å bekymre oss for.

Jeg benekter ikke at det ikke er en bølge, men at det først nå har blitt fokusert på problemet. Da lurer jeg på hvorfor vi skal akseptere at det er sånn.

1

Vi skal slett ikke akseptere at det er sånn. Politiet tar ran på alvor. At noen tolker det slik at det " ikke noe vi trenger å bekymre oss for" er for meg ganske så pussig.

Hvem andre enn deg uttaler dette? Ikke Nrk, ikke politiet og ikke ansvarlige politikere!

1
busemannen Vi skal slett ikke akseptere at det er sånn. Politiet tar ran på alvor. At noen tolker det slik at det " ikke noe vi trenger å bekymre oss for" er for meg ganske så pussig. Hvem an...

Samfunnet tar ikke ran på alvor. Kjente ransmenn går fri, og de som tas slippes ut etter alt for kort tid. Det sies at fengsel ikke hjelper, men hva ellers skal vi gjøre? Lynsje dem?

Folk lider mens kriminelle har frie tøyler. Alvorlig kriminalitet blir normalisert og bagatellisert i media, og de som sier ifra at dette må gjøres noe med er de som blir fremstilt som skurkene.

1

Lignende innlegg

Laster...