Innvandring, Rasisme og Flerkultur

William_S2

Islamoforbiet eksisterer i høyeste grad

Her blir en uskyldig muslimsk mann skutt og drept av gjerningsmenn på t-banen i Moskva. Jeg frykter at dette kan føre Europa inn i en enda mer høyreekstremistisk trend enn tidligere. Og i mens spyr man ut hat på dette forumet.

2
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Legg merke til holdningene til muslimene som kommenterte under artikkelen.

Ellers er denne tråden lite annet enn et patetisk forsøk på å score billige politiske poeng på en tragisk sak. Xenofobi i Russland har lite med Vest-Europa å gjøre.

1

Terrorisme (vold som rammer uskyldige og er ment å skape frykt i en befolkning) er selvsagt usmakelig uansett hvilken "side" den kommer fra.

Imidlertid kan det sikkert sies mye om forskjellen mellom hvordan solo-terrorister opptrer og hvordan organiserte terrorgrupper opptrer.

Det er trist. Det er bare å forvente at høyreekstrem terrorisme kommer til å øke sterkt i åra som kommer. Det er bare å forvente at den endrer karakter fra forvirrede soloterrorister til organiserte grupper. Det er fryktelig trist for alle parter, men bare å forvente.

1
jotul Terrorisme (vold som rammer uskyldige og er ment å skape frykt i en befolkning) er selvsagt usmakelig uansett hvilken "side" den kommer fra. Imidlertid kan det sikkert sies mye om...

Vel hvis man ser på statistikken i europa så er det utbrytergrupper som ønsker egen stat og venstresiden som fremdelse leder an. Men dette er mye på grunn av tett oppfølging av muslimer, for tiden har man mer enn 6 sittende for terrorplanlegging her i Norge for eks.

Dessuten mener du det er islamefobi hvis for eks en kvinne eller en homofil ikke liker synet islam har på dem. Dessuten så lenge man ikke er muslim så er det nok av dem som ser ned på en som vantro. Kriminalstatistikken gjør også sitt til at mange ikke er så positiv til ekstremisme men som min Irakiske nabo sier man trenger bare se til hans gamle hjemland for å se hvor gale det kan gå når galningene/ekstremister overtar enten det er den ene relgionen/politikken eller den andre.

1
tenker-selv Vel hvis man ser på statistikken i europa så er det utbrytergrupper som ønsker egen stat og venstresiden som fremdelse leder an. Men dette er mye på grunn av tett oppfølging av mus...

Dessuten mener du det er islamefobi hvis for eks en kvinne eller en homofil ikke liker synet islam har på dem. Dessuten så lenge man ikke er muslim så er det nok av dem som ser ned på en som vantro.

I denne trådens kontekst tolker jeg ordet "islamofobi" som høyreekstrem terrorisme. Åpningsinnlegget handlet om en muslim som ble drept bare fordi han var på galt sted til gal tid.

1
Darragi [sitat…] Fra høyresiden da?

Bare hvis man mener at islamister er høyreekstreme noe som er merkelig siden disse er relgiøse ekstremister og passer ikke inne i en tradisjonell høyre venstre politisk akse. Dessuten blir de vanligvis "forstått" langt bedre fra venstresiden enn fra høyresiden.

2

Islamforbi? Gi det var så vel!

Hvis du mener islamfobi så anser jeg det like prisverdig å ha det som å ha nazifobi. Det er aldri galt å ha fobi mot organisert ondskap.

2

Når jeg hører ny-ordet "islamofobi", så tenker jeg på alle de galningene som er villige til å ta fra oss menneskerettigheter og friheter, for at muslimer ikke skal møte noe kritikk, livredde for terror og opptøyer.

2

Lignende innlegg

Laster...