Innvandring, Rasisme og Flerkultur

jotul

PST vil forby hylling av terror

PST vil forby hylling av terror:

http://www.nrk.no/norge/pst-vil-forby-hylling-av-terror-1.11387619

Jeg lurer på hva et evt. slikt lovvedtak ville ført til? Om det rett og slett hadde blitt kontra-produktivt og bare ført til mer radikalisering?

Hva tenker dere om forslag av denne typen?

(Jeg lurer på om PSTs forslag ville rammet noen her på denne debattsiden? Hva hvis noen sier noe som kanskje kan tolkes som en liten antydning til støtte til ABBs handlinger?)

2
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg lurer på hva et evt. slikt lovvedtak ville ført til? Om det rett og slett hadde blitt kontra-produktivt og bare ført til mer radikalisering?

Hørte dette argumentet tidligere i dag på TV, og jeg mener det er et godt argument, å innskrenke ytringsfriheten for folk som allerede føler seg utenfor og ekskludert fra samfunnet er farlig, i mine øyne går det bare en vei da og det er enda mer radikalisering.

Er det ikke bedre at PST overvåker de som virker ekstreme og som hyller terrorisme i stede for å hive ved på bålet?

Verken tror eller håper at dette blir gjennomført..

1
RichiRich [sitat…] Hørte dette argumentet tidligere i dag på TV, og jeg mener det er et godt argument, å innskrenke ytringsfriheten for folk som allerede føler seg utenfor og ekskludert fra...

Tenk. I en perfekt sharia-stat skjer det aldri noe galt.

Det må jo være ideal-tilstanden for en som jobber i sikkerhetstjenesten.

Ingenting å gjøre, rolige dager på jobb, alle oppfører seg pent, ikke fordi de er redde for fengselsstraff, men fordi de er redde for å komme i unåde hos Allah og/eller de religiøse autoritetene.

Det var kanskje å sette ting på spissen. Men hvorfor går ting alltid bare i én eneste retning når representanter for politi og PST uttaler seg om politikk?

1

Jeg vil heller la dem få all ytringsfrihet vi kan gi dem, det er den beste måten nordmenn kan se med egne øyne hva de står for og hva de egentlig mener.

Dette er et dårlig forslag for de smarteste radikalerne går under jorden, de dummeste blir arrestert og blir skjøvet frem som martyrer og eksempler på hvor slemme vi er.

1

Jeg lurer på hva et evt. slikt lovvedtak ville ført til? Om det rett og slett hadde blitt kontra-produktivt og bare ført til mer radikalisering?

PST bør glemme dette, det ville bli endeløs krangel om hva som kunne defineres som "hylling".

PST bør konsentrere seg om å ovevåke de som er i størst fare for å ende opp som terrorister og som er en trussel mot vårt samfunn, dvs. i hovedsak radikale muslimer.

1

Hva tenker dere om forslag av denne typen?

jeg tenker at dette vil slå uheldig ut og føre til mer radikalisering. det å stenge av for ytringer er ikke veien å gå, selv om vi ikke liker det enkelte sier. det er nok andre veier vi må enn å gjøre det kriminelt å fortelle at de er glad for at en bombe smalt et eller annet sted. mange av dem som er radikalisert i dag mener jo nettopp at vesten har tatt seg til rette i verden og at de oppfører seg som verdenspoliti, at de skal lage demokrati over hele verden og at ingen ting annet duger. de føler seg tråkket på og da vil jo dette forslaget gjøre det enda verre, tror jeg ihvertfall.

1

Jammen finnes det ikke lover for dette da ?

Er ikke folk blitt straffet og avsatt /sparket far jobber om de har hevdet Hitler var bra , nazismen den enste vei , og at ingen jøder ble gasset eller myrdet .

Er det ikke da på tide å forby alle dem som hyller 911 , Bin Laden og den gjengen ? Mens det at siden dette skylle komme fra muslimer , er alt i orden ? De bør altså ha lov til dette ?

1

Det er forskjell på å ha islamistiske ytterliggående meninger og komme med historiske løgner. Å forby meninger er hinsides og kommer som nevnt bare sterkere tilbake. Men en lov som kan straffe personer som deltar i krigshandlinger utenlands ville vært noe annet.

1

Jeg kjenner ikke til disse 911 teoriene dine, men det er sjølsagt godt mulig at slike islamister finnes. Har noen på vegne av en gruppe muslimer stått fram her i Norge og påstått at jødene sto bak 911?

1
kjempekanin …samt: "Under et nettmøte i Aftenposten.no i 2006 hevdet imamen at terrororganisasjonen al-Qaida og bin Laden var oppdiktet." Imamen er oppvokst i Norge, men utdannet i Saudi-Arabi...

- direkte hylling av terror - dyrking av konspirasjonsteorier - opprettholdelse av eldgamle fiendebilder - "sofa-terroisme" - støtte til deler av en terrorist(organisasjon) sine synspunkter....

forvirringen i denne tråden burde sees på som en bekreftelse på at PSTs lovforslag bare kommer til å skape kaos.

det kommer stort sett til å bli brukt - ikke som et verktøy for overvåkningstjenesten - men som en hammer som høyre- og venstresiden slår hverandre i hodet med.

så klart de som overvåker, ønsker så vag lovgivning som mulig. det er jo dette domenet de opererer i.

1

Lignende innlegg

Laster...