Gule er i kommentarfeltet og forsvarer "forskningen" ser jeg..

Ufattelig at de samme menneskene som skrek over seg i forbannelse når sånne som meg advarte om muslimsk innvandring nå skal være experter og fortelle oss hvordan det egentlig henger sammen.

Noe annet som også slår meg er at hver gang gammelmedia blåser ut en sak står de samme folkene frem og er bekymret, men de er aldri bekymret i forkant av en sak..

Så enten vet de om det og gir faen, eller så vet de ingenting og bør takke pent nei til å kommentere.

5

Gule, jeg kan gi deg svaret så slipper du å "forske". Det er fordi de er muslimer:)

Vår mann slår til igjen, altså. Det hadde vært bedre om disse pengene ble brukt på å stoppe fremveksten av slike grupperinger.

3
rothko62 [sitat…] Vår mann slår til igjen, altså. Det hadde vært bedre om disse pengene ble brukt på å stoppe fremveksten av slike grupperinger.

Det hadde vært bedre om disse pengene ble brukt på å stoppe fremveksten av slike grupperinger.

Slapp av, han får ikke penger, for han har formulert seg feil i søknaden.

Hadde han skrevet at han ville forske på hvorfor norske muslimer drar til Syria for å krige, og hvordan dette påvirker klimaet, da hadde han fått 20 millioner.

Denne tidligere kommunisten er så opptatt av muslimer, at en skulle tro han hadde konvertert.

3

Denne karen sier at Norge kan rammes av terror fra terrorturister i syria, mens denne figuren (vet ikke om det er en mann eller kvinne) hevder det er utenkelig.

Tror man skal være likt kledd som hen for å mene det samme.

1
Videoseven [sitat…] Slapp av, han får ikke penger, for han har formulert seg feil i søknaden. Hadde han skrevet at han ville forske på hvorfor norske muslimer drar til Syria for å krige, og h...

Hadde han skrevet at han ville forske på hvorfor norske muslimer drar til Syria for å krige, og hvordan dette påvirker klimaet, da hadde han fått 20 millioner.

Det er jævlig rasistisk å hevde at terrorturistenene ikke betaler klimakvoter!!

1
Liq Kommunismen (marxismen) og enhver religiøs ideologi er ytterpunkter. Den historiske materialismen i marxismen er så anti-religion som det er mulig å bli. Total skivebom.

Kommunismen (marxismen) og enhver religiøs ideologi er ytterpunkter. Den historiske materialismen i marxismen er så anti-religion som det er mulig å bli.

Jeg skrev at de ligger nær, "på mange måter". Altså ikke på alle. Guden er skiftet ut med den sterke lederen i kommunismen, men behovet for kontroll og styring over massene er det samme.

2

For noe banalt og uvitende sprøyt. Det er overhodet ikke et ønske om sterk leder med kontroll og styring i marxismen, men det har du ingen greie på. Helt blank.

1
Liq For noe banalt og uvitende sprøyt. Det er overhodet ikke et ønske om sterk leder med kontroll og styring i marxismen, men det har du ingen greie på. Helt blank.

Det er overhodet ikke et ønske om sterk leder med kontroll og styring i marxismen,

Jeg skrev kommunismen, ikke marxismen. Og jeg baserer det selvsagt på de erfaringene vi har når det gjelder kommunismen. Det er nok å se til Cuba og Nord-Korea for å finne dyrkelsen av den sterke leder. Så vil nok du hevde at det ikke er kommunisme, slik det alltid blir hevdet, men det er altså slik det utfolder seg i praksis.

1

Den som hevder at Nord Korea er et kommunistisk samfunn må være fullstendig bortreist. Et familiedynasti og militærdiktatur er så fjernt fra kommunisme som overhodet mulig. USA er mer kommunistisk enn Nord Korea.

1
Liq Den som hevder at Nord Korea er et kommunistisk samfunn må være fullstendig bortreist. Et familiedynasti og militærdiktatur er så fjernt fra kommunisme som overhodet mulig. USA er...

Den som hevder at Nord Korea er et kommunistisk samfunn må være fullstendig bortreist.

Vi vet.

Når kommunismen slår feil og bare fører til djevelskap slik den har gjort overalt den har vært forsøkt, da kommer kommunister og forteller oss at "dette var ikke den riktige kommunismen, den kommer neste gang vi prøver".

Hadde det ikke vært så tragisk hadde det vært til å le seg i hjel av!

3

Jeg vet at du ikke kjenner til et komma av marxismen, derfor blir det bare kjedelig når du kommer med dette sedvanlige oppgulpet.

Hvorfor rører du om marxisme, når jeg snakker om hva kommunismen har ført til? Og er ikke marxismen en grunnpilar i kommunismen?

1

Jeg vil tror det er bedre å bruke 10 mill på andre ting..?

Som flybilletter til å sende pakket som er uegnet for assimilasjon i det norske samfunnet til et sted de lettere kan leve i tråd med sin egen overbevisning.

2
Liq For noe banalt og uvitende sprøyt. Det er overhodet ikke et ønske om sterk leder med kontroll og styring i marxismen, men det har du ingen greie på. Helt blank.

For noe banalt og uvitende sprøyt. Det er overhodet ikke et ønske om sterk leder med kontroll og styring i marxismen,

Så du har aldri hørt om proletariatets diktatur og dets nødvendighet for at kommunismen skal kunne gjennomføres.

Nei det er stort sett ikke noen overraskelse at gode kommunister fornekter viktige deler av kommunismen.

2
Laster...