Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Den bør ikke gjennoppstå i Berlin, men rundt hele midtøsten. Man bør gå inn for en total isolasjon av nesten hele midtøsten, Iran som kanakje er det eneste noenlunde siviliserte og stabile landet som ikke flokker over av rabiate islamister,kan man ha kontakt med. Israel også forsåvidt. Man bør bygge denne bygge denne muren rundt hele området, bevoktet av tanks, militært personell og antiluft. Mulig man kan ha noen form for spesialtilatelse inn og ut, men ellers ikke. Man tar ikke inn muslimer før det er en løsning på problemet, som de må finne ut av selv. Så kan vi åpne grensene den dagen de er klare til å omgås med omverden. Jeg er klar over at mange av muslimene er vanlige folk, men de har alt for mange radikale elementer til å ta sjansen på det. Starte krig der nede har ikke hjulpet på å få slutt på galskapen, snarere tvert imot. Et godt alternativ vil være full isolasjon og la de få fikse det selv.

1
2 svar

2 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

A_Øivind

Den bør ikke gjennoppstå i Berlin, men rundt hele midtøsten.

Den er ikke synlig med blotte øyet, men muren har alltid vært der. Det er derfor tusenvis av flyktninger drukner hvert år på vei over middelhavet.

1

tinnyme

Man bør gå inn for en total isolasjon av nesten hele midtøsten, Iran som kanakje er det eneste noenlunde siviliserte og stabile landet som ikke flokker over av rabiate islamister

Det hjelper vel ikke stort når man allerede har importert millioner av de til vesten?

Staten den norske øser jo ut en del penger til religionsopplæring også, såpass man er sikret at de får sine daglige doser med indoktrinering og opplæring i å se ned på oss vantro.

1

Lignende temaer

Laster...