Vi vil nok dessverre se mer av dette overalt hvor det ferdes store mengder fra samme område. Dette er nok mye av det som høyreside, og spesielt FrP har advart mot i 30 år, men kun blitt stemplet som nynazistisk og fremmedhatere.

Fremtiden vil nok dessverre vise at noen har hatt rett hele tiden, og det er ikke venstresiden. Historien har vist at venstresiden av en eller annen merkelig grunn alltid faller ned på feil side av gjerdet, jfr AKP-ML, Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot osv osv osv. Men du vil nok aldri få noen av de til å innrømme at de tok feil. Det blir bare en masse tåkeprat om at man må se ting i perspektiv, og at man i de gitte tidspunkt ikke hadde nok informasjon osv. Du får aldri en innrømmelse av venstreaktivister eller journalister. Det vil være som å skyte seg i foten..

4
TheJedi Vi vil nok dessverre se mer av dette overalt hvor det ferdes store mengder fra samme område. Dette er nok mye av det som høyreside, og spesielt FrP har advart mot i 30 år, men kun...

Dette er nok mye av det som høyreside, og spesielt FrP har advart mot i 30 år, men kun blitt stemplet som nynazistisk og fremmedhatere.

Vi har vært klar over dette i flere tiår, men vi har en hel del naivister som aldri har vært villig til å ta dette innover seg.

Hareide feks., hva innbiller fyren seg, at han alene har fullmakt til å innføre tusener av ikke integrerbare muslimske menn?

På tide at Norge også forsegler grensene.

2
TheJedi Vi vil nok dessverre se mer av dette overalt hvor det ferdes store mengder fra samme område. Dette er nok mye av det som høyreside, og spesielt FrP har advart mot i 30 år, men kun...

Det blir bare en masse tåkeprat om at man må se ting i perspektiv, og at man i de gitte tidspunkt ikke hadde nok informasjon osv. Du får aldri en innrømmelse av venstreaktivister eller journalister. Det vil være som å skyte seg i foten..

De mest innbitte forsvarerne av fjernkulturell innvandring og muslimer er ved "veis ende" troende til å relativisere tvungen burka på seg selv før de innrømmer å ha tatt feil.

3

Hvis slikt fortsetter og folk danner borgervern, vil de garantert bli fremstilt som rasister...

1

her må det borgervernsgrupper til, og det kan desverre bli stygge konfrontasjoner.

her må det settes hardt mot hardt og det kommer til å gå den veien. momentet er nå hos de innvandringskritiske og hos dem som elsker og vil bevare sitt land. det har det vært helt siden invasjonen begynte.

jeg har enda håp om at det vil bli kraftige tilbakeslag fra det europeiske folk mot disse som tråkker på våre land og medborgere med sine steinaldernormer og ukulturer.

politikerene har sviktet sitt folk og de fortjener å heises opp i et hjul på stegl.

selvfølgelig tør ikke vg ha kommentarfelt på den saken.

fint at vi har andre aviser. vg er heldigvis et synkende skip, de fortjener ikke pressestøtte. gi det heller til nettavisen.

1

Jeg VET at Venstresiden her inne og de muslimvennlige vil forsvare dette for alt det er verdt.

De vil forsøke forsvare dette med nebb og klør.

De vil konsekvent nekte for at dette er rasistisk overgrep mot Tyske kvinner og de vil nekte for at dette bør få konsekvenser for en asyl/flyktninge politikk som er fullstendig ute og kjører

Jeg blir kvalm og dirrer av raseri når jeg leser om slike overgrep begått av mennesker man faktisk har hjulpet og sluppet inn i landet og dette er faen meg takka... Fy faen

1
LAVPROFIL [sitat…] De mest innbitte forsvarerne av fjernkulturell innvandring og muslimer er ved "veis ende" troende til å relativisere tvungen burka på seg selv før de innrømmer å ha tatt f...

troende til å relativisere tvungen burka på seg selv

Flere x-kommunister har jo konvertert. Bl.a. Trond Linstad med andre. Tror egentlig de savner en sterk -isme som kontrollerer deres meninger fra vugge til grav. Og når kommunismen falt som et korthus, så ser disse til andre ismer. At de har valgt en religion er for meg skremmende da flere egentlig er humanister og humanetikere. Å velge en religion å konvertere til er for meg et lysende bevis for at disse er fullstendig riv ruskende gale..

4
cruisecontrol Jeg VET at Venstresiden her inne og de muslimvennlige vil forsvare dette for alt det er verdt. De vil forsøke forsvare dette med nebb og klør. De vil konsekvent nekte for at dette...

Jeg blir kvalm og dirrer av raseri når jeg leser om slike overgrep begått av mennesker man faktisk har hjulpet og sluppet inn i landet og dette er faen meg takka... Fy faen

Det finnes fordeler med slike saker og det er at hatet mot slike mørke menn øker samt at motstanden mot all innvandring fra muslimland øker..

1
stabeis [sitat…] Det finnes fordeler med slike saker og det er at hatet mot slike mørke menn øker samt at motstanden mot all innvandring fra muslimland øker..

desverre er dette sant. slike hendelser er det eneste som kan vekke folket til å ta til motstand mot disse gruppene og dem som er ansvarlige for å ha åpnet portene for dem.

nå håper jeg det blir brent ned en del moskeer og asylmottak som straff og betaling for denne oppførselen så har vi ballen rullende enda fortere. vi vinner til slutt.

vi må svare med ild mot ild mot disse muslimene og huleboerene.

1

Vel, det er dette helvetet Europas venstreside og multikulturalister ønsker seg. Og særlig mange tyskere blant disse.

Så gratulerer til dem.

2
DYtech VG turte visst ikke ha kommentarfelt under den reportasjen, eller så har de fjernet det...

eller så har de fjernet det...

VG har kommentarfelt på over 90 % av sakene, også på saker som handler om innvandring og asylsøkere. På enkelte saker har vi IKKE kommentarfelt, fordi vi da må bruke masse ressurser på å slette grove trusler etc. i kommentarfeltet.

VG får mellom 10 000 og 20 000 kommentarer/innlegg i døgnet, så vi har mer enn nok å holde på med om vi ikke også skal passe på folk som ikke klarer oppføre seg i en offentlig debatt.

Dessverre, må jeg få legge til. For temaet er interessant å diskutere, men ikke på det nivået som det ofte havner på.

Øyvind Solstad Ansvarlig sosiale medier, VG

3
VG Nett [sitat…] VG har kommentarfelt på over 90 % av sakene, også på saker som handler om innvandring og asylsøkere. På enkelte saker har vi IKKE kommentarfelt, fordi vi da må bruke masse...

Dessverre, må jeg få legge til. For temaet er interessant å diskutere, men ikke på det nivået som det ofte havner på.

En kan vel ikke forvente at denne spesifikke diskusjonen skal begrense seg til Tysklands "feilslåtte integreringspolitikk"?

1
VG Nett [sitat…] VG har kommentarfelt på over 90 % av sakene, også på saker som handler om innvandring og asylsøkere. På enkelte saker har vi IKKE kommentarfelt, fordi vi da må bruke masse...

VG får mellom 10 000 og 20 000 kommentarer/innlegg i døgnet, så vi har mer enn nok å holde på med om vi ikke også skal passe på folk som ikke klarer oppføre seg i en offentlig debatt.

Ah, denne lett gjenkjennelige forakten for egne lesere. Kanskje du mister jobben i løpet av året, Solstad? Mens sjefens lønn fortsatt øker...

1

Dette er det noe av det verste jeg har lest siden starten av multikultur-helvetet.

hva sier folket til dette? er dette noe vi vil se i Norden også?

Minner meg mye om akkurat det samme som skjedde med kvinner som deltok i de såkalte "demokrati-demonstrasjonene" den Arabiske våren" i Midtøsten for en tid tilbake:

der ble kvinnelige journalister og med-demonstranter nærmest gjengvoldtatt midt i "demokrati"-flokkens midte ...

http://www.dagen.no/Samfunn/Seksuell_vold_mot_kvinner_i_Egypt_blir_ikke_straffet-74355

Husker jeg tenkte den gangen at hva slags "demokrati" er det disse mannfolka kjemper for? Kan ikke akkurat være større respekt for den kvinnelige velgermassen i Midtøsten...

Som det vises også i linken: mannfolk som nærmest i flokk kler av kvinner på gata og beføler dem på de mest krenkende måter.

At dette også har blitt mye verre etter "den arabiske våren".

Spesielt går slike mannfolk etter kvinner som ikke kler seg "sømmelige nok".

http://www.bistandsaktuelt.no/nyheter/2013/protesterer-mot-seksuell-trakassering/

Nå synes disse mennene ha forflyttet seg nordover til Europa.

3

Å sende fyrverkeri mot folkemengder og kaste flasker på barnefamilier, er også noe Svenska motståndsrörelsen er glade i å gjøre.

Merkelig hvor like slike pøbelflokker er.

2

Fra VG-artikkelen:

"Köln-politiet sier de jobber med å identifisere mennene som befant seg i området. De avviser imidlertid at det dreier seg om flyktninger.

Ifølge dem er flere av mennene som oppholdt seg i stasjonsområdet kjenninger av utenlandsk opprinnelse, som tidligere har vært involvert i narkotikasalg og lommetyverier i nærheten av stasjonen.

– De har ingenting å gjøre med flyktningene fra forskjellige krigssoner som har kommet til Tyskland de siste månedene, sier en etterforsker til Kölner Stadt-Anzeiger."

1

Til tross for den økende frustrasjonen og motstanden mot Merkels innvandringspolitikk, så nekter den tyske kansleren å snu i dette spørsmålet. Den massive innvandringen til Europa kan bare løses på EU nivå sier hun, bla. ved å re distribuere immigrantene til flere EU stater gjennom kvoteordninger. "Bare dette vil redusere flyktningstrømmen til Tyskland", framholder den tyske kansleren.

Dessverre for Merkel sin del så er det svært få EU land som vil være med på denne kvoteordningen, og enkelte land i Øst og Sentral-Europa avviser denne ordningen fullstendig. Dette har fått Merkel til å se rødt, og hun ønsker derfor å straffe disse landene økonomisk.

Spenningene øker også innad i Tyskland, både sosialt (som denne konkrete hendelsen viser), men også politisk. Bayerns ministerpresident Horst Seehofer har lenge vært en sterk kritiker av Merkels innvandringspolitikk. Han sier nå at Tyskland burde sette en øvre grense på 200,000 flyktninger per år, og understreker at dette er den øvre grensen for hva som er håndterbart for Tyskland. Ikke overraskende avviste Merkel dette forslaget tvert: "Dette er ikke Merkels posisjon", sa hennes talsmann.

Jeg synes Merkel fremstår som særdeles arrogant og egenrådig i flyktningpolitikken. Hun nekter å høre på røster innad i sitt eget land som tar til orde for en mer ansvarlig og fornuftig innvandringspolitikk. Hun nekter også å ta hensyn til land som ikke vil følge det tyske forslaget om kvoteordninger, og truer disse landene med sanksjoner.

Merkels arroganse vil mest sannsynlig slå tilbake på henne selv. Hennes popularitet i Tyskland har allerede falt kraftig, og motstanden mot hennes politikk vokser. Merkels politikk har også skapt økende motvilje og irritasjon i andre europeiske land som har fått nok av ett Tyskland som hele tiden skal diktere til dem hva de skal gjøre, og ikke skal gjøre.

Merkel har spilt en nøkkelrolle i det kaoset som vi har sett i Europa nå det siste året, med en ukontrollert flyktningstrøm som har tråkket seg vei gjennom Europa uten noen form for kontroll eller restriksjoner (med unntak av Øst-Europa). Jeg tror ikke historikerne vil være nådige mot Merkel når de ser på hva hennes vettløse politikk resulterte i.

4

er dette noe vi vil se i Norden også?

Dette fenomenet har allerede kommet til Norden, nærmere bestemt til Sverige.

I den svenske byen Kalmar ble to unge svenske jenter omringet av en gjeng med innvandrermenn som trakasserte dem seksuelt.

Männen bildade en ring runt de unga flickorna, som kände sig väldigt trängda. De började tafsa på tjejerna, och slutade inte trots att flickorna vid upprepade tillfällen sa ifrån, säger P-O Jansson, inre befäl vid Kalmarpolisen till nyhetssajten 24Kalmar.

1
A_Øivind Fra VG-artikkelen: "Köln-politiet sier de jobber med å identifisere mennene som befant seg i området. De avviser imidlertid at det dreier seg om flyktninger. Ifølge dem er flere av...
3
CinemaMaestro Problemet her er at det føyer seg inn i en rekke av saker hvor det er dannet inntrykk av at media og myndigheter dekker til hendelser knyttet til personer av annen opprinnelse. De...

Det omtales som en ny dimensjon av kriminalitet i tyske medier. Å snakke om denne hendelsen uten å se det i en flyktningkontekst, ville vært ekstremt uansvarlig når de som står bak dette selv har en eller annen form for flyktningbakgrunn, og representerer mislykket integrasjon.

Jeg er faktisk mer forundret over at dette fenomenet vi ser ang "massetafsing" av kvinner der beføles av m ange menn samtidig i det åpne rom ,ikke har skjedd ennå oftere.

Dette fordi ,slik jeg viste linker til ,er et mer og mer utbredt fenomen nettopp i de områder der disse ofte svært unge mannfolka der nå strømmer til Europa ,og da i kjølevannet av den såkalte "arabiske våren".

"Den arabiske våren" ,som feilaktig ofte har blitt i norsk media fremstilt som et slags masseopprør mot religiøs ekstremisme og dertil krav om at kvinner skal "forssvinne ut av det offentlige rom", viser seg dessverre heller ha vært krefter i Midtøsten der ønsker islamisere de før mer sekulære muslimske nasjonene.

Islamisering,slik vi ser i Afghanistan ,der kvinner ble jaget vekk fra gatene ,kraftig trakasert ,sågar drept ,om de ikke skjuler hele sitt vesen og hele sin sjel ,og blir til et kjønnsobjekt kun vist som siluetten av et vandrende teppe uten ansikt og personlighet.

For islamiseringens første rolle ,er å ødelegge kvinners frihet i det offentlige rom ,og fortelle henne at den plassen er ikke hennes: hun skal vekk ,hun skal tilintetgjøre sitt vesen som eget ,selvstendige individ ,og plasseres der hun hører hjemme.

Under støvelen til sin Herre.

Det vi ser nå spre seg i Europa ,er en ytterst farlig ideologi ,der vil om det ikke stoppes ,få alle kvinners liv til å bli et helvete ingen har opplevd her de siste 400årene-

Knapt da heller.

3
Laster...