Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Trodde du at flesteparten som kommer til Norge er flyktninger/migranter?

- Overhodet ikke, som mange ganger forklart tidligere er det familegjenforeninger som utgjør den store hovedtyngden i masseinnvandringen til Norge. Med dette som bakteppe forsøkte regjeringen med innvandringsminster Sylvi Listhaug i spissen å stramme kraftig inn i retten til familegjenforening og automatisk opphold til ankerbarn - med permament opphold etter fyllte 18 år. Mindreårige;

** Den midlertidige oppholdstillatelsen gir ikke rett til permanent opphold, og gir heller ikke grunnlag for familieinnvandring.

– Mange bruker barna som anker, for så å komme etter på familiegjenforening senere selv, sier Listhaug.

** Enslige mindreårige asylsøkere skal gis beskyttelse fram til fylte 18 år. Det skal da foretas en ny ordinær vurdering, som avgjør om utlendingen fyller vilkårene for beskyttelse eller opphold i Norge på annet grunnlag.

– Når personen er fylt 18 år skal man vurderes ut ifra regler som gjelder for voksne. Dersom man ikke har grunnlag for beskyttelse eller får opphold på humanitært grunnlag må vedkommende forlate Norge, forklarer Listhaug.

Familiegjenforening;

** Det foreslås krav om fire års arbeid eller utdanning i Norge før familiegjenforening kan finne sted. I tillegg foreslås det at søknad om familiegjenforening bør kunne avslås dersom utlendingen ikke har permanent oppholdstillatelse i Norge, og familiegjenforening er mulig i det landet familien samlet sett har sterkere tilknytning til.

Som vi nå vet fikk forslagene bare regjeringens egne stemmer. Opposisjonen - anført av AP, stemte ned de aller viktigste forslag til innstramminger. AP er spesielt viktig å nevne fordi flere omtaler dem som ansvarlige og et parti som er restriktive til innvandring. Dette er på ingen måter tilfelle.

Og nå ser vi hva APs nei innebærer for Norge;

Flyktningene blir stanset, men innvandringen til Norge har ikke stanset opp.

Asyltilstrømningen til Norge har nesten stanset opp. I første halvår søkte kun 1.678 flyktninger om asyl, ifølge tall fra Utlendingsdirektoratet. Årsaken er selvsagt ikke at færre er på flukt, men at det er svært vanskelig å komme seg fra Irak, Afghanistan, Syria eller Somalia og til Norge som landet de først søker i.

Men det betyr ikke at innvandringen fra land utenfor EØS har stanset opp. Fra januar til april har 3.000 fått arbeidstillatelse, mange fra Vietnam. Men den store innvandringen er familiegjenforeninger. Ved utgangen av april hadde 5.495 fått innvilget familiegjenforening.

Norge har altså mottatt fem ganger så mange på familiegjenforening og arbeidsinnvandring, som flyktninger som søker asyl. Det hører med til bildet at de foreslåtte innstrammingene på familiegjenforening ikke gikk igjennom i Stortinget, men ble nedstemt mot regjeringspartienes stemmer.

http://www.nettavisen.no/mener/bom-for-flyktninger-men-fortsatt-stor-innvandring/3423246406.html

- Dette er viktig å være klar over, når fremtiden til Norge og våre etterkommere skal meisles ut. - Hvem er som er ansvarlige og hvem som ikke tenker konsekvenser på vegne av dem som skal ta over landet.

7
139 svar

139 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

arveka

Overhodet ikke, som mange ganger forklart tidligere er det familegjenforeninger som utgjør den store hovedtyngden i masseinnvandringen til Norge.

Som vanlig sauser du sammen de ulike innvandringsgruppene ettersom det passer din agenda. Den store familieinnvandringen kommer ikke til gjenforening med flyktninger, men til gjenforening med arbeidsinnvandrere eller til etablering av ekteskap med nordmenn.

I 2015 kom det 16600 familieinnvandrere, hvorav kun 3600 til gjenforening med flyktninger. Resten, 13000, var til gjenforening med arbeidsinnvandrere eller ekteskapsetablering med nordmenn, de siste stort sett unge jenter fra Thailand eller Filippinene.

Dine løgnaktige premisser i trådstarten legger ikke opp til noen saklig debatt, men er et av utallige uredelige propagandaforsøk fra deg. Jeg hopper derfor ut av tråden med dette.

4

DenSisteBohem

eller ekteskapsetablering med nordmenn, de siste stort sett unge jenter fra Thailand eller Filippinene.

Kan du legge frem noen form for dokumentasjon på møkka du sprer her, altså at det stort sett dreier seg om unge jenter?

1

gjespe

kun 3600 til gjenforening med flyktninger.

kun?

1

helgekarl

anført av AP

Jøss, har FrP gått ut av regjeringa og overlatt styringa til AP? :-))

3

Ultima

Slik som deg er årsaken til at de fleste skyr forumet norsk politikk for tiden.

Kun tøv.

5

helgekarl

Feil svar på spørsmålet mitt. FrP sitter fortsatt i regjering. Sammen med Høyre til og med. AP har ikke ansvaret for en regjering de ikke er med i og de er heller ikke et av samarbeidspartiene som utgjør flertallet samme med FrP/Høyre. Sånn, da lærte du noe nytt i dag også.:-))

1

Israel12points

så enig , inkl dobbeltgjenger,n.

ta en titt på therealfrp , så forstår en hva det går ut på.

1

gjespe

Enig - kun tøv og kjedelige avsporinger.

1

Corvus

Se se, her har vi en kar som ikke skjønner hvordan et demokrati fungerer.

1

helgekarl

Jeg vet at det er borgerlig flertall på Stortinget. Mer du lurte på?:-)

1

Ultima

Dette er en ubehagelig tråd for dem som stemmer på AP - av frykt.

Tilstrømningen av syrere i fjor har ført til en massiv gjenforening i år av syrere og andre muslimsk og afrikanske velferdsmigranter.

http://www.aftenposten.no/norge/Flere-syrere-enn-ventet-soker-familiegjenforening---Som-a-ga-fra-helvete-til-himmelen-601366b.html

- Så, det hjelper ikke å stoppe nye migranter - så lenge AP, SP, Krf. Venstre og SV stemte ned de nødvendige forslagene til innstramminger for gjenforening - i Norge. Stor takk til de uansvarlige partiene og deres velgere som sørger for at Norge fylles opp med muslimer og afrikanere. Dette vil gjøre underverker for økonomien og kriminalitetsbildet.

Skjønner godt at de samme partiene er så ivrige etter å beholde bompengene til tross for at vi betaler mest i bilavgifter i verden - uten bompenger. De må jo ha inn mange titalls milliarder i året til velferdmigranter fra tredje verden.

2

Nabo

For at vi ikke skal være bekymret for det nye vi, så har NRK tatt ansvar og laget en serie programmer som skal vise oss livet på et asylmottak og forberede oss på nye innbyggere av Riget.

https://www.rights.no/2016/08/mottaket-pa-nrk-venstrevridd-propaganda-eller-et-naerbilde-av-medmennesker/

“Mottaket” For å skape mer aksept for asylsøkere – eventuelt også gi innblikk i asylsøkeres hverdag – har NRK ved fotograf og journalist Ole-Andre Lagmandokk og journalist Fayruz Sado laget serien “Mottaket”, syv korte episoder som tar for seg dagliglivet på Landås avlastnings- og transittmottak. Det ligger i bydelen ved samme navn i Bergen, og er ment å være et midlertidig oppholdssted for flere hundre asylsøkere som venter på å få behandlet saken sin.

I serien får vi møte en rekke mennesker som skal illustrere at asylsøkerne er en potensiell ressurs (underforstått: som slemme Norge ikke benytter seg av), og at de alle gleder seg til å integreres og bidra til samfunnet.

Er de representative for asylsøkere generelt? Det betyr nok lite eller ingenting for NRK, som har valgt ut sine glansbilder og skjønnmaler dem med bred pensel.

La oss se på episodene enkeltvis mens vi reflekterer over hva NRK presenterer – og hva de unnlater å ta opp.

2

jeolno

- Så, det hjelper ikke å stoppe nye migranter - så lenge AP, SP, Krf. Venstre og SV stemte ned de nødvendige forslagene til innstramminger for gjenforening

Arbeiderpartiets stemmegiving var altså helt avgjørende for resultatet.

Ap bærer derfor ansvaret for at det framover er nesten fritt fram for ankerbarn og familiegjenforening.

1

Ultima

Og de skal få svi for dette frem mot valget neste høst.

Vær trygg.

1

jeolno

Opposisjonen - anført av AP, stemte ned de aller viktigste forslag til innstramminger. AP er spesielt viktig å nevne fordi flere omtaler dem som ansvarlige og et parti som er restriktive til innvandring. Dette er på ingen måter tilfelle.

Det er knapt noe politisk parti i hele Europa, som har gjort et tilsvarende innvandringsvennlig landsmøtevedtak som Arbeiderpartiets spesialinvitasjon av ti tusen syrere fra FN`s relativt sikre flyktningleire i "Nærområdene".

Da alle kvoteflyktninger er garantert asyl og varig opphold, tilsvarer dette et mottak av 20.000 asylsøkere. Dette skyldes at i gjennomsnitt har mindre enn halvparten av asylsøkerne krav på beskyttelse og opphold her.

Ap-leder Støre visste nok ha han gjorde med sitt:fem tusen i år og fem tusen neste år, men det gjorde nok ikke de jublende Ap-ordførerne som var der. Nå stritter de i mot for høy bosetning i egen kommune.

2

Ultima

Legg merke til hvordan det har blitt helt tyst fra riksmedia - etter at AP stemte ned de viktigste forslagene for Norges fremtid som er fremlagt etter krigen.

For ikke mange måneder yppet de seg med at AP var så "restriktive" i innvandringspolitikken. Det har de aldri vært og det vart APs forsømmelser som satte i gang det hele. Nå er det helt tyst fra riksmedia. AP har alltid sluppet billig unna, det er faktisk et demokratisk problem.

2

jeolno

Nå er det helt tyst fra riksmedia. AP har alltid sluppet billig unna, det er faktisk et demokratisk problem.

"Nordiske Mediedager av stabelen i Bergen, der årets Medieundersøkelse ble presentert. For fjortende gang presenterte professor og valgforsker Frank Aarebrot undersøkelsen Journalistenes Storting.

Aldri før har så mange blitt spurt om sin politiske oppfatning. Svarene viser at mediefolk står lengre til venstre enn noensinne.

628 journalister ble spurt om hva de ville ha stemt dersom det var stortingsvalg i dag. 43 prosent ville stemt på Arbeiderpartiet, og 11 prosent ville stemt Sosialistisk Venstreparti. Til sammen ville disse to partiene fått 99 av 169 mandater på stortinget, og således et solid flertall, hvis journalistene hadde fått bestemme alene."

Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor riksmedia skjermer Ap når partiet er i konflikt med folk flest.

1

fargerik

Det er knapt noe politisk parti i hele Europa, som har gjort et tilsvarende innvandringsvennlig landsmøtevedtak som Arbeiderpartiets spesialinvitasjon av ti tusen syrere fra FN`s relativt sikre flyktningleire i "Nærområdene".

Jo. De siste 25 årene, etter Berlinmurens fall og sovjetimperiets sammenbrudd, har nesten 20 millioner mennesker i de tidligere kommuniststatene brutt opp og flyttet til Vest-Europa. Nesten en million østeuropeere pr. år.

Her er innvandringen. Og alle partier, også FrP og Høyre i dagens regjering, som ønsker fortsatt pip åpne grenser og fortsatt schengenavtale, er med på dette.

Hvor mange vil komme hit når landet også åpner grensene for tyrkere, tro?

1

gjespe

ønsker fortsatt pip åpne grenser og fortsatt schengenavtale

Kan du ikke slutte å avspore med dette våset - EU borgere er ikke de muslimske asylsøkerne som AP vil ha hit i 10.000 vis - pluss familiegjenforeninger.

1

puma1

Da alle kvoteflyktninger er garantert asyl og varig opphold, tilsvarer dette et mottak av 20.000 asylsøkere.

Kvoteflyktninger er ikke asylsøkere, men kvoteflyktninger. Etter regjeringens utvalgskriterier for syriske flyktninger skal det velges ut hele familier, slik at det ikke skal bli snakk om familieforeninger her. Noe av begrunnelsen for det er at en har mindre kontroll med hva slags folk som slipper inn, når en kommer til landet i egenskap av å bli familiegjenforent og ikke i egenskap av å være flyktning.

1

jeolno

kvoteflyktninger. Etter regjeringens utvalgskriterier for syriske flyktninger skal det velges ut hele familier, slik at det ikke skal bli snakk om familieforeninger her.

Det at åtte tusen arabere kommer hit, hvorav flertallet er barn, vil nødvendigvis være en stor minuspost for velferdsstaten i uoverskuelig framtid. Da er det liten grunn til å trøste seg med at presset om familiegjenforening vil bli mindre enn vanlig.

Dette er folk som kommer fra sikre FN-leire, i løpet av en treårs periode, og de prioriteres altså foran asylsøkere som flykter direkte fra krigshandlinger.

1

ErnestDefarge

Hvilken masseinnvandring?

2

silas

2

Lignende temaer

Laster...