Nye VGD er lansert! Mer informasjon

[Slettet]

4
74 svar

74 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Makatelli

Du hadde trengt et norskkurs du også.

2

Sapient-X

vegg...av.....ord....øynene.....verker....ingen.....avsnitt

2

Number1Fan

Jeg er også en "rasist". Ble kalt rasist her forleden da jeg ikke kunne fordy meg når jeg hørte noen si; "IS har ingenting med islam å gjøre". Jeg vet egentlig ikke helt hva dem snakket om, men jeg brøt likevel kjapt inn; "Men unnskyld, du vet vel hva IS står for eller?". Alle de tre som sto der hisset seg umiddelbart opp, mannen som hevdet at IS ikke hadde noe med iskam å gjøre sa; "Hvem er du? Har noen bedt deg om å snakke!? Kom deg vekk din jævla rasist." Jeg løftet armene i været og rygget bakover og gikk. Kjente jeg ble helt flau og varm, var sikkert 15-20 personer rundt som hørte det, det var fryktelig ubehagelig, lurte veldig på hva de andre menneskene tenkte om meg. Lærte ihvertfall at jeg aldri igjen skal prøve å mingle med å snakke om lignende ting. De tre guttene var forresten alle nordmenn, tipper i midten av 20 årene og høyst sannsynligvis høyskole studenter. Syntes det er helt utrolig at noen kan hisse seg opp såpass bare for et spørsmål om fakta.

1

Watt

Blir ofte stilt fra venstre ekstremistene når de får noen beviser opp på bordet...

1

A_Øivind

Rasister mener ikke selv at de er dårlige mennesker. De mener det er naturlig og riktig å dele inn mennesker i hierarkier etter hudfarge, opprinnelsesland eller kulturelle trekk.

1

Garindan

Fint. Ikke engang de mest innbitte innvandringsmotstanderene har jeg sett argumentere for å dele folk inn hierarkier basert på hudfarge, opprinnelsesland eller kulturelle trekk.

1

A_Øivind

:)

1

Watt

Da har du vel ikke snakket så mye med meg...

1

Lignende temaer

Laster...