Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Metalman666

Naivt syn på flyktningekrisen

2.August skriver 16 år gamle Kaja Elise Meløy Yngsdal Hilleren et i Dagbladet hvor hun kritiserer Sylvi Listhaugs asylpolitkk. Hun sier hun skammer seg over vår innvandringspolitikk.

http://www.dagbladet.no/kultur/kjaere-sylvi-listhaug/60354202

Hun skriver

«65,3 millioner mennesker er på flukt, og halvparten av disse er barn. Du kjemper for den strengeste innvandringspolitikken noensinne. Hva har skjedd med medmenneskeligheten?

Hvis vi vil lykkes med integrering, kan vi ikke møte våre medmennesker med fremmedfrykt. For det er nettopp det de er, de er våre medmennesker. Sylvi Listhaug, har du noensinne spurt deg selv hvordan du hadde ønsket å bli møtt, hvis det var deg som var på flukt? Har du turt og stille deg selv det spørsmålet?

Det er så lett å sitte her i Norge å prate som om det skulle vært en krise her, men åpne øynene, det er ikke her krisen er.»

Hvorfor i all verden er folk(spesielt venstresiden) så forferdelig naive når det kommer til flyktningekrisen og innvandring fra ikke vestlige land?

"Det er 60 millioner på flukt rundt i verden, hvis vi ikke tar inn alle til Norge så kommer alle til å dø selv om det er flere titalls land som er trygge på veien til Norge og det er bevist at det er mer effektivt å hjelpe dem i nærområdet"

Dette er jo nærmest argumentet deres.

Er alle social justice krigerne og venstresiden kun ute etter å kjøpe seg selv godhetspoeng? Eller er dem opptatt av å faktisk løse situasjonen på best mulig måte og få hjulpet flest mulig?

Tenker de ikke på at det faktisk finnes kulturforskjeller som er så store at vi kan trygt si vi ikke har noe til felles med disse folkenes kultur?

Og det finnes allerede plenty av ikke vestlige innvandrere i vesten som enten har vanskeligheter eller ikke ønsker å integrere seg og hvordan skal vi kunne integrere alle sammen når vi hele tiden tar inn nye folk som har vanskeligheter med å integrere seg?

Det er jo til og med bevist at vi kan hjelpe mange ganger så mange ved å hjelpe dem i nærområdene.

Hva er det som er så vanskelig å forstå med dette?

5
50 svar

Leste det samme selv, men lurer på hva motivasjonen til Dagbladet egentlig er. Det finnes tusenvis av ekstremt naive, unge mennesker (barn) men å smøre meningene utover i en av landets største aviser, hva er poenget?

Dårlig timing og, da saken over er "17-åring voldtatt på åpen gate i Bergen" (av et type individ 16-åringen gjerne vil ha flere av i Norge). Tror kanskje det er like greit å ikke la 16-åringer stemme ja.

4

Jeg lest dette - og tenkte bare herre fred...la meg få slippe.

Antagelig ender hun opp som lydig kone for en fra "herrefolket".

Venstresiden, altså. Er det ingen av dem som evner å reflektere?

2

For en patetisk tråd. Og ikke uventet har folk med samme kognitive kapasitet og "verdenserfaring" (t/r strømstad) nå begynt å hetse en 16-åring privat. Bra jobba, dere er på vinnerlaget i livets spill.

2
Wagonator Si meg. Kan en ikke være dypt uenig i det hun står for, og samtidig være bekymret for hvilken hets og angrep hun kommer til å bli utsatt for? Eller er dette en totalt fremmed tanke...

>>> Selvsagt kan man det. Og det er flott at du er bekymret for henne. Det er trist at det i dagens samfunn er slik at personer, og kanskje spesielt kvinner eller minoritets kvinner ikke kan ytre seg uten å forvente å bli hetset og sjikanert. Må si jeg er stolt av mine med nordMENN.

2

Nå må dere skjerpe dere. Dere får værsågod diskutere SAKEN og ikke jenta som fremfører den. En eneste sexistisk eller nedsettende karakteristikk av jenta til, og det er rett ut av VGD.

2

16 årig jente involverer seg i flyktningepolitikken. Det er jo de som har mest å tape om vi slipper dem inn.

Men når vi ser hvordan berikelsesbeltet; området Drammen-Oslo-Lillestrøm ser ut så virker det som det faktisk har vært tenåringsjenter som har styrt hele innvandringen.

2
Ultima Jeg lest dette - og tenkte bare herre fred...la meg få slippe. Antagelig ender hun opp som lydig kone for en fra "herrefolket". Venstresiden, altså. Er det ingen av dem som evner å...

Man kunne jo nesten forklart saken ut ifra at jenteungen fortsatt er veldig ung og ikke har all verdens kunnskap om verden rundt seg, islam og innvandringspolitikk, men jeg tror neppe hun kommer til å endre mening. Hun har garantert foreldre som har de samme meningene og venner som har de samme meningene.

Jeg tror svaret du leter etter er: Nei, venstresiden har ikke evne til å reflektere, om de har det så gidder de ikke.

1

Vi var vel alle naive og radikale på den alderen. Selv om verden var en annen da.

Men ein ting lurer eg på. Kor mange navn går det egentlig an og ha?

1

En kort og ukontroversiell kronikk, som de aller fleste mennesker vil kunne stille seg bak.

Så får dere utrettelige internettkrigere rasle med de sedvanlige sablene: snakk ned forfatteren "jentunge på 16 år", bruk det udødelige slagordet "naiv", snakke om invasjoner og borgerkriger, og vise til blogger og youtubevideoer for å vise hvordan verden ser ut. Kjør sirkus

1
daniekr En kort og ukontroversiell kronikk, som de aller fleste mennesker vil kunne stille seg bak. Så får dere utrettelige internettkrigere rasle med de sedvanlige sablene: snakk ned forf...

Hehe, Europa knaker i sammenføyningene, unntakstilstand i Frankrike, og dere ser fremdeles ingen problemer i horisonten? Nei selvfølgelig er ikke det at hun er 16 år det største problemet problemet, problemet er det litt tilbakestående synet dere har på verden, 16 eller 61..

1
OyDrean Leste det samme selv, men lurer på hva motivasjonen til Dagbladet egentlig er. Det finnes tusenvis av ekstremt naive, unge mennesker (barn) men å smøre meningene utover i en av lan...

Dårlig timing og, da saken over er "17-åring voldtatt på åpen gate i Bergen" (av et type individ 16-åringen gjerne vil ha flere av i Norge).

Standardsvaret fra venstresiden er - "det spiller da ingen rolle om jentene blir voldtatte av en utlending eller nordmann".

Konsekvenser av den innvandringen de ønsker seg svært mye av og tilleggskriminalitet er ikke noe som streifer hjernen deres.

1
Ultima [sitat…] Standardsvaret fra venstresiden er - "det spiller da ingen rolle om jentene blir voldtatte av en utlending eller nordmann". Konsekvenser av den innvandringen de ønsker seg...

Standardsvaret fra venstresiden er - "det spiller da ingen rolle om jentene blir voldtatte av en utlending eller nordmann".

En skal ikke så langt vekk før enkelte synes dette spiller en vesentlig forskjell: http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/politiker-varre-med-svenska-valdtaksman

1
Ultima Jeg lest dette - og tenkte bare herre fred...la meg få slippe. Antagelig ender hun opp som lydig kone for en fra "herrefolket". Venstresiden, altså. Er det ingen av dem som evner å...

Antagelig ender hun opp som lydig kone for en fra "herrefolket".

>>> Fordelen med denne jentungen er at hun har mange år på seg til å reflektere og skjønne sammenhenger og konsekvenser. Det er verre med godt voksne som fortsatt er naive og sitter å tror på at det er mulig å deportere alle som ikke er som seg sjøl.

1

Godt å se at ungdommen har evne til å reflektere og se verden i et større perspektiv enn de litt eldre borgerkrigerne, som ser ut til aldri å bli lei av å hisse til konflikt.

For å omskrive en gammel og utslitt frase: Norge kan ikke være hele verdens sosialkontor, men vi bør og skal være en stor filial.

1

Norge er på vei til å gå ad dundas og venstresiden står der og smiler og klapper og i\omfavner det

Tøv.

1
arveka Godt å se at ungdommen har evne til å reflektere og se verden i et større perspektiv enn de litt eldre borgerkrigerne, som ser ut til aldri å bli lei av å hisse til konflikt. For å...

For meg ser det ut til at både jentungen og Listhaug er enige i at vi skal hjelpe folk i verden som ikke har det like bra som oss, og at vi ikke kan åpne opp for alle som vil inn i Norge.

Mange synes nok at jentungen er en engel, og Listhaug er en demon.

Selv er jeg nysgjerrig på hvor grensen går mellom engel og demon..

1

Norge er på vei til å gå ad dundas og venstresiden står der og smiler og klapper og i\omfavner det... Æsj

>>> Så så... Greit nok... Norge har falt mange plasser på "verdens beste land" indeksen og arbeidsledigheten har eksplodert, spesielt blant unge, etter at de borgerlige tok over. Men syntes det er litt dramatisk å si at det går til dundas. Om ett år til nå så får vi heller satse på noen litt mer styringsdyktige.

1

Hvorfor i all verden er folk(spesielt venstresiden) så forferdelig naive

De må opplever litt virkelighet først.

1
Ultima [sitat…] Standardsvaret fra venstresiden er - "det spiller da ingen rolle om jentene blir voldtatte av en utlending eller nordmann". Konsekvenser av den innvandringen de ønsker seg...

Standardsvaret fra venstresiden er - "det spiller da ingen rolle om jentene blir voldtatte av en utlending eller nordmann".

Det de da velger å overse, er at 100% av alle innrapporterte voldtekter er begått av innvandrere. Men spiller det noen rolle?

1
Jhinx Ja enig. Der er stor forskjell på å faktisk integrere noen, og å bare ta inn mest mulig.

Venstresiden bryr seg bare om å se ba ut og ignorerer at kulturelt har muslimer ingenting til felles med nordmenn. Hvis man følger med på nyheter og på hva sylvi listhaug gjør så ser man at hun besøker asylmottak, flyktningeleirer osv. hele jævla tiden, mens venstresiden bare sitter der på ræva og driver godhetspropaganda.

1
Metalman666 Venstresiden bryr seg bare om å se ba ut og ignorerer at kulturelt har muslimer ingenting til felles med nordmenn. Hvis man følger med på nyheter og på hva sylvi listhaug gjør så s...

Gi nå blaffen i venstresiden, da.

Nesten alle politiske partier er like ille.

Jeg spør om hva de tenker på, de folkevalgte. Hvordan har de tenkt å undergrave europeisk kultur og velferd de neste tyve årene? Hvordan forsvarer de innvandringspolitikken?

1

Lignende innlegg

Laster...