Nye VGD er lansert! Mer informasjon

2.August skriver 16 år gamle Kaja Elise Meløy Yngsdal Hilleren et i Dagbladet hvor hun kritiserer Sylvi Listhaugs asylpolitkk. Hun sier hun skammer seg over vår innvandringspolitikk.

http://www.dagbladet.no/kultur/kjaere-sylvi-listhaug/60354202

Hun skriver

«65,3 millioner mennesker er på flukt, og halvparten av disse er barn. Du kjemper for den strengeste innvandringspolitikken noensinne. Hva har skjedd med medmenneskeligheten?

Hvis vi vil lykkes med integrering, kan vi ikke møte våre medmennesker med fremmedfrykt. For det er nettopp det de er, de er våre medmennesker. Sylvi Listhaug, har du noensinne spurt deg selv hvordan du hadde ønsket å bli møtt, hvis det var deg som var på flukt? Har du turt og stille deg selv det spørsmålet?

Det er så lett å sitte her i Norge å prate som om det skulle vært en krise her, men åpne øynene, det er ikke her krisen er.»

Hvorfor i all verden er folk(spesielt venstresiden) så forferdelig naive når det kommer til flyktningekrisen og innvandring fra ikke vestlige land?

"Det er 60 millioner på flukt rundt i verden, hvis vi ikke tar inn alle til Norge så kommer alle til å dø selv om det er flere titalls land som er trygge på veien til Norge og det er bevist at det er mer effektivt å hjelpe dem i nærområdet"

Dette er jo nærmest argumentet deres.

Er alle social justice krigerne og venstresiden kun ute etter å kjøpe seg selv godhetspoeng? Eller er dem opptatt av å faktisk løse situasjonen på best mulig måte og få hjulpet flest mulig?

Tenker de ikke på at det faktisk finnes kulturforskjeller som er så store at vi kan trygt si vi ikke har noe til felles med disse folkenes kultur?

Og det finnes allerede plenty av ikke vestlige innvandrere i vesten som enten har vanskeligheter eller ikke ønsker å integrere seg og hvordan skal vi kunne integrere alle sammen når vi hele tiden tar inn nye folk som har vanskeligheter med å integrere seg?

Det er jo til og med bevist at vi kan hjelpe mange ganger så mange ved å hjelpe dem i nærområdene.

Hva er det som er så vanskelig å forstå med dette?

5
48 svar

48 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

OyDrean

Leste det samme selv, men lurer på hva motivasjonen til Dagbladet egentlig er. Det finnes tusenvis av ekstremt naive, unge mennesker (barn) men å smøre meningene utover i en av landets største aviser, hva er poenget?

Dårlig timing og, da saken over er "17-åring voldtatt på åpen gate i Bergen" (av et type individ 16-åringen gjerne vil ha flere av i Norge). Tror kanskje det er like greit å ikke la 16-åringer stemme ja.

4

Metalman666

Tror kanskje det er like greit å ikke la 16-åringer stemme ja.

Å la 16 åringer stemme er en idiotisk ide. Mange av dem bryr seg jo ikke om andre saker enn å kunne kjøre bil, drikke tidligere og å legalisere hasj.

1

Ultima

Dårlig timing og, da saken over er "17-åring voldtatt på åpen gate i Bergen" (av et type individ 16-åringen gjerne vil ha flere av i Norge).

Standardsvaret fra venstresiden er - "det spiller da ingen rolle om jentene blir voldtatte av en utlending eller nordmann".

Konsekvenser av den innvandringen de ønsker seg svært mye av og tilleggskriminalitet er ikke noe som streifer hjernen deres.

1

Jhinx

Standardsvaret fra venstresiden er - "det spiller da ingen rolle om jentene blir voldtatte av en utlending eller nordmann".

Det de da velger å overse, er at 100% av alle innrapporterte voldtekter er begått av innvandrere. Men spiller det noen rolle?

1

Gunstein12

Standardsvaret fra venstresiden er - "det spiller da ingen rolle om jentene blir voldtatte av en utlending eller nordmann".

En skal ikke så langt vekk før enkelte synes dette spiller en vesentlig forskjell: http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/politiker-varre-med-svenska-valdtaksman

1

Videoseven

Dårlig timing og, da saken over er "17-åring voldtatt på åpen gate i Bergen" (av et type individ 16-åringen gjerne vil ha flere av i Norge). Tror kanskje det er like greit å ikke la 16-åringer stemme ja.

Jeg tror ikke vi skal dømme denne rosabloggeren for hardt, for hun fikk sikker mange likes på facebook.

Den som ikke er sosialist i sin ungdom har intet hjerte. Den som er sosialist som voksen har ingen hjerne.

1

Sapient-X

16 årig jente involverer seg i flyktningepolitikken. Det er jo de som har mest å tape om vi slipper dem inn.

Men når vi ser hvordan berikelsesbeltet; området Drammen-Oslo-Lillestrøm ser ut så virker det som det faktisk har vært tenåringsjenter som har styrt hele innvandringen.

2

VG Nett

Nå må dere skjerpe dere. Dere får værsågod diskutere SAKEN og ikke jenta som fremfører den. En eneste sexistisk eller nedsettende karakteristikk av jenta til, og det er rett ut av VGD.

2

daniekr

For en patetisk tråd. Og ikke uventet har folk med samme kognitive kapasitet og "verdenserfaring" (t/r strømstad) nå begynt å hetse en 16-åring privat. Bra jobba, dere er på vinnerlaget i livets spill.

2

PetterJJ

Generalisering...?

1

Ultima

Jeg lest dette - og tenkte bare herre fred...la meg få slippe.

Antagelig ender hun opp som lydig kone for en fra "herrefolket".

Venstresiden, altså. Er det ingen av dem som evner å reflektere?

2

Metalman666

Man kunne jo nesten forklart saken ut ifra at jenteungen fortsatt er veldig ung og ikke har all verdens kunnskap om verden rundt seg, islam og innvandringspolitikk, men jeg tror neppe hun kommer til å endre mening. Hun har garantert foreldre som har de samme meningene og venner som har de samme meningene.

Jeg tror svaret du leter etter er: Nei, venstresiden har ikke evne til å reflektere, om de har det så gidder de ikke.

1

fazz

Antagelig ender hun opp som lydig kone for en fra "herrefolket".

>>> Fordelen med denne jentungen er at hun har mange år på seg til å reflektere og skjønne sammenhenger og konsekvenser. Det er verre med godt voksne som fortsatt er naive og sitter å tror på at det er mulig å deportere alle som ikke er som seg sjøl.

1

Fahruked

Så Spanjolene var ikke "voksne" da de deporterte alle muslimene ut av landet sitt for rundt 700 år siden da tydeligvis?

Uansett klarte de det helt fint, og ble dermed spart for mere dritt en lang stund.

1

Lignende temaer

Laster...