Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Metalman666

Black lives matters i Sverige

Svergies feminist parti FI(Feministisk initiativ) har lagt ut denne videoen.

https://www.youtube.com/watch?v=T9TzvxXjXPQ

Så feminister i Sverige støtter altså denne fascistiske svart makt organisasjonen Black lives matters som har hedret politimordere fra Black Liberation Army og Black panhters og som har tatt til ordet for drap på hvite.

I tillegg lager disse svenske feministene en video med flere afrikanske innvandrere til Sverige(inkludert en svensk-somalisk islamist) som står å nærmest påstår at de er systematisk undertrykt i Sverige.

Muslimer og svarte mennesker i sverige får trygd og alt de trenger nærmest gratis i tillegg til at de får beskyttelse for kritikk av venstresiden. Høres virkelig u som systematisk undertrykking.

Er vestlige feminister blitt helt fullstendig virkelighetsfjerne?

1
144 svar

Er vestlige feminister blitt helt fullstendig virkelighetsfjerne?

Disse kvinnene hadde ikke klart seg lenge hvis ikke hvite menn hadde forsørget dem og deres velferdsgoder. Det samme gjelder også for velferds immigrantene. Det er hvite menn som skaffer pengene disse utakknemlige folka lever av.

Tenk et samfunn uten skatter og velferdssystemet vårt. Et samfunn der hvite menn kun trengte å forsørge sin egen familie. Feminister hadde ikke klart seg lenge i et slikt samfunn.

3

Kjetil Rolness sa det veldig godt " Det som ville vært satire alle andre steder i verden, er ramme alvor i Sverige."

2
maxus4 Fokuset er iallefall på "rett sted" . Svarte i USA dreper hvert år over 5000 andre svarte . Politiet drepte ifjor 37 ubevæpnede svarte. Hvite politi stod for rundt halvparten av de...

Nettopp. 50% av de som ble skutt av politiet i USA i 2015 var hvite. Kun 26% var svarte.

Svarte står vel for over halvparten av voldelige forbrytelser i USA. Majoriteten av gangene noen har blit skutt av politiet i USA så motsatte den som ble skutt seg arrestasjon.

2
maxus4 Og man kan legge til nærmere 75-80 % av politi som har blitt drept siste 10 årene har blitt drept av en svart gjerningsmann. New York er et godt eksempel. Med omlag 40 % hvite og 2...

Og når man har i bakhodet statistikken med "cop-killers. " og nå har man en organisasjon som hyller politidrap som inspirasjonskilde for den svarte befolkningen . Godt hjulpet av hvite -guilt-raiders som står klar med unnskyldningen uansett hva de svarte tar seg til.

Det er forståelig at de er litt forsiktige med svarte som motsetter seg arrest.

Black Lives matters er en rasistisk organisasjon. De white guilt cucksa som støtter dem har jeg ingen respekt for som mennesker.

2
Metalman666 [sitat…] Det er forståelig at de er litt forsiktige med svarte som motsetter seg arrest. Black Lives matters er en rasistisk organisasjon. De white guilt cucksa som støtter dem har...

Og det er nok av andre som blir skutt i USA

1. Joseph Jennings -hvit tenåring - ikke nevnt av norsk media

2 Dylan Noble - hvit tenåring. Nevnt såvidt av norsk media, men ingen skrev noe om at han var hvit

--- Det mest skremmende er hvor lett det er å finne krimstatistikker og få alle fakta på bordet. Men med nyordet "hate facts" så hjelper det lite. Så mange der ute vil ikke høre fakta og ikke se bevis.

2
A_Øivind [sitat…] "Flyktingar är inblandade i ett fåtal av alla polisingripanden i Sverige, enligt polisens egna siffror. En procent av polisens anmälningar kan kopplas till nyanlända" Kild...

Flyktingar

Et fåtall prosent hehehe

Når man leser slik som dette, fra tidlig i år som rapporten er, og ser på hva som har skjedd i sommer med overgrep på festivaler ol, ser man at man fint hopper bukk over den gruppen jeg snakket om, nemlig de som har fått opphold og deres barn igjen.

Og setter store spørsmåltegn ang denne undersøkelsen, da den settes opp i mot svensker som gruppe, og ikkje tar hensyn til etnisitet i nettopp denne gruppen.

Og hvilke lovbrudd de tar med, alt i alt, alvorlighetsgrad ol.

Blir festlig når de setter opp en nabokrangel om et epletre inn i statistikken, og slike ting.

Spesielt når man kan lese om alvorlighetsgraden i det som i det hele tatt kommer ut i media ang asylsøkeres fremferd i svømmehaller, drap og voldtekter på asylmottak mm.

Og spesielt latterlig blir jo rapporten når den kommer med slike forbehold som dette:

DN frågar Thomas Wallberg om syftet med att använda en särskild kod som kopplas till migranter.

– Vi har försökt få ett grepp om vad den stora gruppen migranter betyder för polisens arbete och om vi behöver omprioritera resurserna i olika delar av landet, säger han.

Han betonar att siffrorna ibland kan vara svåra att tolka. Ibland är det omöjligt att avgöra om en händelse kan kopplas till migranter eller andra.

2
Metalman666 [sitat…] Du vet at de fleste svarte som har blitt skutt av politiet har gjort motstand eller trukket våpen mot politiet. Svarte står for majoriteten av kriminaliteten i USA.

Du vet at de fleste svarte som har blitt skutt av politiet har gjort motstand eller trukket våpen mot politiet.

Dette kan verken du bevise eller jeg motbevise. Det er med andre ord ikke en fornuftig debatt. Det har hele veien vært ord mot ord, motstridende vitnesbyrd, politibeskrivelser osv.

Vi har derimot noen glassklare hendelser, som heldigvis ble fanget på video. Der våpen ikke har blitt trukket. Der politiet heller faktisk har plantet våpen på offeret (som i tilfelle Walter Scott). Der politiet har skutt offeret i ryggen (som Paul O'Neal). Vi kan i de situasjonene konkludere med at politiet begikk rene henrettelser.

Nå har jeg sjekket innleggshistorikken din, og selv om du fremstiller deg som anti-PK (som har nærmest blitt slang for rasist i høyremiljøer) virker det for meg tydelig at du er en rasist. Hadde jeg fått vite at et svart barn var i samme rom som deg ville jeg først ringt en gisselforhandler, så ambulansen.

2
Metalman666 https://www.youtube.com/watch?v=iYkvZodBRuY https://www.youtube.com/watch?v=gYeYRwZXV-4 https://www.youtube.com/watch?v=dJLZVuQVa5U Video hvor de sier rett ut at de elsker og ser o...

takk, her var det endelig en ren nyhetsvideo som ga litt skikkelig informasjon. Det som sees der er helt på trynet for BLM sin del, der fremstår de som rasistiske og det fordømmer jeg gjerne. rasisme er like kvalmt og stygt samme hvilken vei det rettes.

2
Sponvika Alle diskusjoner på innvandringsforumet er bisarre :-) Men hva hvis denne mannen ikke har noen som helst problemer med hvite mennesker generelt og har ingenting negativt å si om hv...

Alle diskusjoner på innvandringsforumet er bisarre :-) Men hva hvis denne mannen ikke har noen som helst problemer med hvite mennesker generelt og har ingenting negativt å si om hvite generelt etc, er det da fortsatt rasisme? Det er vel det egentlige spørsmålet her.

Jeg tenker slik:

Man har grunnleggende problemer med forholdet til mennesker av annen hudfarge om man ytrer ønske om å drepe slike mennesker og kun ønsker å snakke med mennesker av egen hudfarge.

Og da er man rasist. Enkelt og greit. Det er ikke stort mer å diskutere.

Man kan ikke velge å være rasist når man går på trikken og ikke-rasist når man går av den. Det er faktisk slik at enkelte handlinger definerer hva man er. Om man eksplisitt ønsker å drepe mennesker av en annen hudfarge så er man rasist.

2

I tillegg lager disse svenske feministene en video med flere afrikanske innvandrere til Sverige(inkludert en svensk-somalisk islamist) som står å nærmest påstår at de er systematisk undertrykt i Sverige.

Stakkars!

De må mene at det fortsatt er svensker som betaler skatt der som er problemet og fortsatt lever der i demokrati og ikkje sharia?

Ekstremt med trygdeutbetalinger til deres nye landsmenn,moskeutbygginger i hundremillionersklassen, voldtektstoppen i europa, gjengkriminalitet og gettofisering med No GO Zoner.

Hva mer krever de?

1
Metalman666 [sitat…] Mer trygd kanskje?

Mer

Altså, dette partiet er et totalt useriøst og har null innsikt i det de forfatter og da skal stå for. Dette partiet er jo som laget for kvinneundertrykkelse, kriminalitet og fritt frem for alle som vil utnytte et sosialt og økonomisk sett godt land.

I Partiprogrammet til FI sverige står det:

Alla som uppehåller sig i Sverige, oavsett medborgarskap, ska ha rösträtt (s. 57)

og

Personer som befinner sig illegalt i Sverige ska ha rätt till försörjningsstöd (s. 63)

og

Fri invandring!

og dette:

Utvisning ska avskaffas, även för mycket allvarliga brott (s. 64)

1
Bevegelse [sitat…] Altså, dette partiet er et totalt useriøst og har null innsikt i det de forfatter og da skal stå for. Dette partiet er jo som laget for kvinneundertrykkelse, kriminalitet...

Det er vel sveriges svar på MDG, bare enda mer idiotiske.

Å gi folk som ikke har statsborgerskap stemmerett er jo direkte absurd. Hvis man ikke er statsborger er det ikke noe grunn til at man skal delta i de politiske prossesene.

Fri innvandring? Dette funker jo helt perfekt for sverige allerede. over 50 no go zones allerede.

1

Lignende innlegg

Laster...