Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Svergies feminist parti FI(Feministisk initiativ) har lagt ut denne videoen.

https://www.youtube.com/watch?v=T9TzvxXjXPQ

Så feminister i Sverige støtter altså denne fascistiske svart makt organisasjonen Black lives matters som har hedret politimordere fra Black Liberation Army og Black panhters og som har tatt til ordet for drap på hvite.

I tillegg lager disse svenske feministene en video med flere afrikanske innvandrere til Sverige(inkludert en svensk-somalisk islamist) som står å nærmest påstår at de er systematisk undertrykt i Sverige.

Muslimer og svarte mennesker i sverige får trygd og alt de trenger nærmest gratis i tillegg til at de får beskyttelse for kritikk av venstresiden. Høres virkelig u som systematisk undertrykking.

Er vestlige feminister blitt helt fullstendig virkelighetsfjerne?

1
144 svar

144 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Videoseven

Er vestlige feminister blitt helt fullstendig virkelighetsfjerne?

Disse kvinnene hadde ikke klart seg lenge hvis ikke hvite menn hadde forsørget dem og deres velferdsgoder. Det samme gjelder også for velferds immigrantene. Det er hvite menn som skaffer pengene disse utakknemlige folka lever av.

Tenk et samfunn uten skatter og velferdssystemet vårt. Et samfunn der hvite menn kun trengte å forsørge sin egen familie. Feminister hadde ikke klart seg lenge i et slikt samfunn.

3

Metalman666

Disse såkalte feministbevegelsene er jo en vits. Ordet hykler er for svakt til å beskrive disse menneskene.

1

tinnyme

Det er vel flere enn "feministene" som står for Sveriges undergang. Hele nasjonen, med få unntak virker da å være "for" å kjøre landet ad undas med masseinnvandring av ikke integrerbare og ikke arbeidende muslimer.

Svenskene har i tillegg ordnet seg med "no go soner" dvs. 55 soner fordelt over de største byene.

1

maxus4

Kjetil Rolness sa det veldig godt " Det som ville vært satire alle andre steder i verden, er ramme alvor i Sverige."

2

maxus4

Jammen ikke lett å være svart og fornuftig heller. Når man har slike useriøse rollemodeller som skriker til deg hele tiden. Og enda værre truer deg til stillhet om du sier noe utenfor boksen.

Heldigvis er denne unge mannen et flott unntak. Saklig, kunnskapsrik og intelligent. Og mottar såklart nå masse drapstrusler fordi han støtter Trump og kritiserer Black Lives matters.

https://www.youtube.com/watch?v=D95GJqU8YSU

1

milfern

122 likes VS 5000 dislikes.

Lol.

Såg heile filmen, men greide ikkje å forstå akkurat kva problemstillinga var, bortsett frå dei som sit med ein illusjon på at sorte blir grovt diskriminert i samtlege samfunnslag.

Og Timbuktu er fortsatt ein klovn.

1

maxus4

Såg heile filmen, men greide ikkje å forstå akkurat kva problemstillinga var, bortsett frå dei som sit med ein illusjon på at sorte blir grovt diskriminert i samtlege samfunnslag.

Black lies matters

1

Lignende temaer

Laster...