Nye VGD er lansert! Mer informasjon

http://www.sydsvenskan.se/2016-08-12/trots-noll-gripanden-efter-bilbranderna-polisen-nojda-med-helikopterspaning

Nå er nok ikke samtlige av disse brannene utført av sverige sine nye landsmenn men alle vet hvilke problemer den byen har med dei.

Naiviteten til svenskene sin innvandringspolitikk har gått så langt at dei nå aldri noen sinne vil klare å snu den dårlige utviklingen den har hatt på byer som Malmø.

Nordmenn er heldigvis ikke så naive ennå og satse på at dei ikke vil bli det heller men man kan aldri vite med dagens nye ungdommer her til lands.

3
428 svar

428 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Sapient-X

Heldigvis sparer ikke våre myndigheter på noe for å forhindre muslimer i å begå tilsvarende kriminelle handlinger her.

Milliarder av kroner brukes til multikulturprosjektet. I hvilke lommer havner disse pengene? Jeg skulle ønske vi hadde en fri presse i Norge som kunne undersøkt dette.

"Skal hindre svenske tilstander i Groruddalen"

Vent....hvis VI må bruke enorme ressurser på integrering, kanskje det ikke er så lønnsomt med innvandrere likevel???....og kanskje fremmedkulturelle innerst inne ikke ønsker å integreres, siden de må tvinges til noe som er helt naturlig for siviliserte mennesker?

6

maxus4

Milliarder av kroner brukes til multikulturprosjektet. I hvilke lommer havner disse pengene? Jeg skulle ønske vi hadde en fri presse i Norge som kunne undersøkt dette.

Derfor jeg stiller spørsmål ved dette om at flerkultur og mangfold er lønnsomt. Og en styrke. Ta vekk alle kroner som bruker på slike tiltak, og positiv diskriminering, språkopplæring, ekstra politi, ekstra ansatte i kommuner . Hva er egentlig gevinsten?

1

Sapient-X

-Makt til sosialistene. Det blir flere som er avhengige av staten, Disse vil stemme på sosialistiske partier som tar ressurser fra arbeidere, og gir dem til de som ikke vil eller kan arbeide. Jo flere innvandrere betyr også at våre norske stemmer blir mindre verdt. Demokratiet kan ikke baseres på at partier henter stemmene sine fra fremmede land.

-Lavere lønninger i lavtlønnsyrker. Noen rike direktører kan øke bonusene sine når de kan presse arbeiderklassen.

-Advokater og andre som profiterer på innvandringen.

Dette styrker elitene i Norge, men på bekostning av den norske arbeiderklassen. En advokat kan tjene ganske mye på å profiterer på asylsøkere. En bussjåfør eller lagermedarbeider må se seg presset i arbeidslivet, og må stille seg bakerst i køen om han skulle trenge noe fra det offentlige.

Jared Diamond har sagt: Dersom man har en situasjon der eliten tjener på noe som er skadelig for resten av folket, og folket ikke kan endre kursen, er det samfunnet dømt til å forsvinne.

3

perchri

For tiden absolutt ingen gevinst....men svære økonomiske tap, på et eksperiment "noen" syntes det var verd å prøve på. Hvor "noen" på liv og død fortsatt har bitt seg fast for å beholde en smule av ansiktet......

1

Karten67

Dere må klare å se det positive med alle disse brannene og uroen som finnes i Sverige, for tenkt dere om selv Svenskene tar til vett før de skal gå til valgurnene neste gang.

Er det noe ikke kjiiipe Svensker liker så er det forhøyet forsikringpremie på bilene sine:)

Ellers så vil jeg si at Svenskene selv har skyld i mye av det som forgår der, det er for f... de som har stemt frem sine politikere.

Så vil dere ha Svenske tilstander i Norge stem på SV-KRF-V....Selv så krysser jeg fingrene på at minst 2 av dem kommer under sperregrensen ved neste valg.

3

Vgdprofil

Er det noe ikke kjiiipe Svensker liker så er det forhøyet forsikringpremie på bilene sine:)

Min kone er svensk. Hun lo godt av den der og sier det er en helt korrekt observasjon.

2

Watt

Her har vi trolig den virkelige årsaken til disse bilbrannene !

"VITENSKAP

Førskolebarn med innvandrerbakgrunn fra den tredje verden har betydelig lavere kognitiv evne og lavere sosial kompetanse enn barn av danske foreldre. Det viser en omfattende studie av 13.000 barn i Danmark, skriver den danske avisen Information."

https://www.frieord.no/vitenskap/studie-barn-tredje-verden-mangler-empati/

Her snakker vi om andregenerasjons innvandrere som er født og oppvokst i Danmark.

Sikkert noen som blir overrasket og noen som fremdeles fornekter det...

Av en rar grunn så overrasker det ikke meg...

2

MacanT

Da var det på an igjen.

10 bilbranner forrige natt og 2 så langt i kveld.

Sikkert bare etniske svensker som driver med forsikringssvindel :)

Men det er jo imponerende at de tør å kjøre inn i Rosengård og de andre ghettoene for å tenne på sine biler :)

2

paracet9

1

Ultima

Men ikke alle biler er satt i brann, så da er det ikke noe problem.

1

Sapient-X

Bare la det brenne. Det viktigste er white flight. Å komme seg til trygge områder.

1

Videoseven

Sikkert bare etniske svensker som driver med forsikringssvindel :)

Haha jepp.

Foreldrene til disse rakkerungene må fortelle dem at de må slutte å leke med fyrstikker

2000 ekstra politifolk er det de innvandrings-vennlige politikerne i Sverige har valg å sette inn mot forsikringssvindlerne. Dette antallet er så stort at vi her i Norge måtte sendt inn hæren. De får slutte betale ut forsikring for blibranner i de muslimske enklavene. Dette ville fått nok slutt på forsikringssvindelen.

Svenskene bør også sette opp kontrollposter slik at forsikringssvindelen ikke sprer seg til ikke-muslimske områder. Her kan de lære litt av Israel som har hatt dette problemet i noen tiår.

1

JaktFalk79

Dette er bare 80 helt frittstående enkelttilfeller over 73 påfølgende dager.

Å sette disse i sammenheng, eller hentyde at dette kan ha sammenheng med overdreven innvandring fra verdens mørkeste avkroker viser bare vrangvilje mot å la seg integrere i "det nye vi".

Vi må ikke glemme at svensker har krummet nakken og karret seg til valglokalene for å få så mye av dette på så kortest tid som mulig i mange år, mens de har skreket ut til hele verden: "VI GILLAR OLIKA!!"

Verdiene til en "humanitær stormakt" skal man ta på ramme alvor.

2

Sapient-X

Bare la det brenne.

1

Lignende temaer

Laster...