En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Innvandring, Rasisme og Flerkultur

Skoypo

Redd som ungdom

Jeg er en ungdom på 15 snart 16 år, som skal starte på videregående nå, jeg sliter med ett problem hvor jeg er redd for og komme i trøbbel. Jeg er spessielt redd for innvandrere, fordi jeg hører om mange innvandrere som skaper trøbbel. Jeg er redd for og komme i slåsskamp, eller noe lignende. Jeg føler dette holder meg igjen da jeg merker jeg blir mindre inntresert i og dra på fester eller bli med på russebuss av dette. En bekjent av meg var utpå byen når han var russ også møtte han på en innvandrer som spurte hvilken buss han var på, han sa hvilken buss han var på og siden det var en buss fra Bærum ble han slått ned og sparka mens han lå nede, han måtte på sykes hus. Jeg kan da ikke gjøre noe med at jeg er fra Bærum?

1
9 svar

Jeg kan da ikke gjøre noe med at jeg er fra Bærum?

Å være fra Bærum er jo litt som å være fremmedkulturell. Du kan være en hyggelig fyr som bare det, men alle dømmer deg likevel etter stedet du kommer fra.

1

Jeg husker en fyr fra Bærum som var så redd for å få juling at satte et neonbanner med påskriften "Jeg er ikke fra Bærum" rundt capsen. Når han var utenbygds kunne man se neonbanneret lyse på lang avstand og da skjønte man at her kom det skikkelige folk.

Dessverre ble han slått ned da han skiftet batteri.

1

siden det var en buss fra Bærum ble han slått ned og sparka mens han lå nede, han måtte på sykes hus.

Uff da.

1

Lignende innlegg

Laster...