En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Innvandring, Rasisme og Flerkultur

gulthus21

Burkini en bakterie bombe.

Etter TV oppslag om dårlig renhold på norske sykehus, så kan en såkalt Burkini badedrakt også være en bakteriespreder blant mennesker. En vestlig bikini holder kroppen renere ved at vann er i kontakt med kroppen hele tiden, og dermed et mindre tilholdsted for bakterier. Håper derfor at drakten blir forbudt i Norge.

2
101 svar

Etter TV oppslag om dårlig renhold på norske sykehus, så kan en såkalt Burkini badedrakt også være en bakteriespreder blant mennesker. En vestlig bikini holder kroppen renere ved at vann er i kontakt med kroppen hele tiden, og dermed et mindre tilholdsted for bakterier

Du ser ikke det helt ulogiske i dette?

2

Den byr ihvertfakk forbyes i offentlige badeanlegg. I tillegg så er der vel visse komplikasjoner mtp at man skal dusje både før og etter man er i bassenget. Det er jo dem som har problemer med det også.

2
Homo_Erectus Når det gjelder bakteriebomber, er nok g-strengen mye verre og farligere enn burkinien. Skal man derfor forby g-streng? Motorvei for bakteriene Stringtrusen er forgudet av mange fo...

Når det gjelder bakteriebomber, er nok g-strengen mye verre og farligere enn burkinien. Skal man derfor forby g-streng?

Ganske logisk når man tenker etter, men forby det er vel noe drøyt, synes jeg ser stringtrusepolitiet sjekker opp hvem som bruker og ikke

2
Metalman666 Kunne ikke vært mer enig, men det er nok ikke pk cucksa her inne.

Jeg har skrevet om lignende gjentatte ganger og aldri så jeg noen kommentarer fra deg om dette. Men jeg skrev også om nordmenn ellers, som ikke tar av seg sine badedrakter når de vasker seg før de går i bassenget og heller ikke når de går i badstuen;Dette var påbudt - før i tiden og vi fikk utdelt hver vår lille såpestykke - når vi fikk skapnøkkelen. Badevaktene sjekket at vi ikke hadde badebukse på når vi dusjet og de sjekktet og at badebuksene var ¨våte og altså skylt de også - før vi gikk i bassenget. Og på vei ut mot bassenget, måtte vi tråkke i et kar med klorvann - for å skylle beina før vi kom inn i svømmehallen.

Skrevet det, så har det vært mange undersøkelser om hvor det er mest bakterier; Er du for å forby bilratt, mobiltelefon, innføre vasketvang på treningsutstyr m.m.?

2

Er det noen statistikker på vannkvaliteten i bassenger etter bading med hhv burkini vs bikini ?

Og hvorfor er der snakk om sort farge ? Burkini kommer i forskjellige farger.

I stedet for å forby den burde vi kuppe den. Mange mennesker kunne ønske å dekke seg til av og til.

Mennesker med hudsykdommer som ikke tåler sol, mennesker som ikke liker å vise frem arr og hårtap.

Eller jeg som har gått ned i vekt og mangler underhudsfett og synes det blir for mye nuppereller...

Man må vel ikke være muslim....?

2

Med visse modifikasjoner er jeg veldig for at folk skal kunne ha på seg hva de vil i privat regi. Bad gjerne i burkini, bikini eller badedrakt.

1

Håper derfor at drakten blir forbudt i Norge.

Både den og meter på meter med innrulling i tøyruller til hverdags - fysj for noen vandrende bakteriebomber slike damer utgjør.

Jeg går ut fra at disse lange rullene ikke blir vasket hver dag etter bruk.

Men mennene deres liker jo at kjerringa går rundt sånn passe usoignert, så de er sikret at ingen andre ser på deres eiendom.

1

Lignende innlegg

Laster...