Nye VGD er lansert! Mer informasjon

http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Burkini--frihet-for-meg_-hodebry-for-samfunnet--Rabia-Musavi-603011b.html

Denne kvinnen sier at burkini ga henne muligheten til å delta på svømming og være med venner på stranda.

«Da jeg for noen år siden ble kjent med den islam-vennlige badedrakten for kvinner (burkini), åpnet det for meg dører som gjennom hele barn- og ungdommen var lukket. Endelig kunne jeg delta på svømming, og endelig kunne jeg være med venner på stranda.»

Ja vel? Hva nøyaktig var det som hindret henne å gjøre dette tidligere? Sist gang jeg sjekket var det ikke noe lover i Norge som krevde at kvinner skal gå i burkini på stranda

I etterkant av Nice-terroren har de franske myndigheter nå innført et burkini-forbud på franske strender. Dette forbudet er ment å være et tiltak for økt sikkerhet i landet. Nylig ble en burkini-kledd kvinne tvunget til å offentlig kle av seg av fransk politi. Dette burkini-forbudet jobber mot sin hensikt og istedet for å integrere og inkludere de franske muslimene i samfunnet, fungerer burkini-forbudet som en straff mot de franske muslimene

Ja vel, det er jo franskmennenes land. Kan ikke de innføre hva de vil av lover?

Ja vel? Er det likestilling å frita muslimske kvinner fra å bli ransaket av politi av sikkerhetsårsaker? Hvordan mener denne kvinnen at det virker mot sin vilje? Er det ikke mer logisk at et burkini forbud vil før til mer integrering? Eller er det bare det at muslimer nekter å integrere seg og legge fra seg sine kvinneundertykkende tendenser? Tror virkelig denne kvinnen det er en straff og ikke gå med burkini?

«Hvert år blir det slått alarm om barns svømmeferdigheter. Det blir stadig iverksatt tiltak rettet spesielt mot områder med høyt andel minoritetsspråklige. Et eventuelt burkini-forbud kan føre til at muslimske mødre ikke kan være delaktige i sine barns svømmeutvikling. I stedet for å rette fokuset mot Franske myndigheters diskriminernde tiltak mot muslimske kvinner, bør vi hylle et plagg som bidrar til deltakelse, inkludering, likestilling og engasjement.»

Ja, og hvis dere muslimer nekter barna deres å ha svømmeundervisning på grunn av at de ikke kan gå med burkini er det, deres egen jævla feil. Hva er det som hindrer muslimske mødre å være delaktige i sine barns svømmeutvikling? Hva nøyaktig er diskriminerende med det tiltaket? Jeg regner med det gjelder kristne franskmenn om de kler seg i det også. Hvorfor skal vi hylle et plagg som symboliserer kvinneundertrykkelse og islamsk ekstremisme?

4
493 svar

493 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Nabo

I krig og kjærlighet er alt lov, sier et gammelt jungelord, men vi vet innerst inne, at dette er ikke helt sant. Det finnes regler i krig, blant annet om hvem som er soldater og hvem som er sivile. Noe av det samme gjelder for kjærlighet. Selv om det enkelte ganger hadde vert det enkleste og bare fjerne konkurrenter, er det faktisk ikke helt lov ennå.

Når vi derimot kommer til den virkeligheten som skal selges, da brukes de mest nedrige triks til å forføre seere/lesere i en bestemt retning: Da spiller det ingen rolle om det en er vitne til er reelt eller ikke, bare budskapet for festet seg, og folk agerer ut fra det de tror de ser.

https://www.document.no/2016/08/29/onsker-a-la-lure/

Mediene gjør alt de kan for å påvirke opinionen slik at hele samfunn kan legge seg flate i sin politiske korrekthet. Alle triks tas i bruk. Men det er ikke lenger bare mediene som har enerett på slike knep. Hvem som helst kan sette i stand en scene, filme det og legge det ut som ekte. Eller man er litt smartere og kaller det for “et sosialt eksperiment”. Det er jo så populært å se hvem som bryr seg om andre – med skjult kamera selvsagt.

Det siste som vekker store følelser både for og imot; er burkini. Hele Europa diskuterer om det er riktig av Frankrikes mange borgermestre å forby burkini og om det var riktig av grunnlovsdomstolen å forby forbudet. Videre diskuterer man om det er riktig av borgermestrene å ignorere domstolavgjørelsen.

Det var særlig denne episoden i Nice som satte sinnene i kok. Vi skrev om det her.

Hun fikk bot og måtte kle av seg. Men var det hele satt i scene? Det lurte Daily Mail på i ettertid.

Det er heldigvis de aller, aller færreste som ønsker et samfunn hvor politiet røsker hijaben av muslimske kvinner. Så hva ville du gjort hvis du så akkurat det skje?

Storbritannia har ikke noe forbud mot hverken burka, nikab eller burkini. En gruppe “spøkefugler” som kaller seg Trollstation mente at et opptrinn hvor en politimann drar av en muslimsk kvinne burkinien på stranden ville være et godt tilskudd til debatten. Hva godt dette skulle føre med seg, er usikkert. Det må ha vært mange på stranden som så hva som skjedde uten at de noengang fikk noen forklaring på at politimannen var utkledd og at det hele var teater. Mon tro hva de synes om britiske politimenn nå?

Det er forøvrig straffbart å kle seg ut som politimann, så dette burde straffeforfølges. Både den falske politimannen og kvinnen i burkini er skuespillere. Det var ingen som ble angrepet.

Hele samtalen er latterlig og fullstendig utenkelig. Britisk politi oppfører seg ikke slik.

Kvinne i burkini nekter: ‘I’m not going to take anything off. I’m allowed to wear whatever I want. How am I any different to anyone who’s wearing anything else? This is racial profiling. You can’t say this to me. I don’t feel oppressed at all.’ Nå begynner folk rundt å engasjere seg. Man lurer igrunnen på om det skyldes at folk ønsker å la seg lure. Daily Mail

1

ErnestDefarge

"Når vi derimot kommer til den virkeligheten som skal selges, da brukes de mest nedrige triks til å forføre seere/lesere i en bestemt retning:"

Ja, det er jo ikke lenge siden du linket til en artikkel fra Hege Storhaug du kalte "vasket", men som i realiteten var fylt av faktafeil, løgner og tendensiøse vinklinger.

1

Nabo

Ja, det er jo ikke lenge siden du linket til en artikkel fra Hege Storhaug du kalte "vasket", men som i realiteten var fylt av faktafeil, løgner og tendensiøse vinklinger.

Nettopp derfor kalte jeg den vasket også. Alle ordene var hentet ordrett fra artikkelen, og den var en av de dårligere av Hege Storhaug.

Hvis du leser flere tidsskrifter om den samme saken, så er det mest sannsynlig ikke den samme vinklingen på saken, og den kan ende med å få forskjellig mening etter hvem som har publisert den. Ingenting nytt i den måten å presentere en sak på.

Har du ellers noe å tilføye eller kommentere om den saken jeg la ut nå i kveld?

1

Sankt-Vinger

våtdrakt, tørdrakt, burkini, bikini, badedrakt.... samme f hva man har på seg når man bader.

1

paracet9

Mest sexy er vel ku klux klan-drakt. Den er hvit og blir litt gjennomsiktig av vann. Om Kunta Kintes etterkommere blir svette av den drakta, så gjø´kke det no, klær er klær.

1

broren_til_noen

Mest sexy er vel ku klux klan-drakt.

Ingen overraskelse at du synes det.

Kan du ikke fortelle oss litt om hvor mye du likte Arkan?

Det er en stund siden sist du viste ham litt symp.

1

Sankt-Vinger

Behøver klær alltid være sexy? La KKK gå i laken, nazistene gå i brune skjorter, eller uniformer om dem vil, også kan islamistene ha på seg burka eller burkine. De som vil ha kjole kan ha på seg det, og de som føler for bukse har på seg det. Jeg har heller ikke noe i mot det om du vil ha på miniskjørt på fredagskveldene.

1

ErnestDefarge

Det virker som enkelte bare vil slenge inn episoder med voldelige muslimer inn i enhver sammenheng, relevant eller ikke. Hva har knivstikkingen med hvorvidt burkini bør forbli tillatt eller ikke? Påstanden om at muslimske menn vil forvente at alle jenter bruker burkini hvis det ikke forbys og angripe de som ikke gjør det er helt latterlig. Hvis noen angriper noen med kniv på grunn av bekledningen så gir de selvfølgelig fullstendig faen i hva loven sier. 110% faen. Det er så ekstremt opplagt.

1

U-gurt

Men når man kommer ut av vannet og skal sole seg på stranden - er det da også samma f hva man har på seg..?

1

Sankt-Vinger

Ja, ingen som tar skade av det, bortsett fra dem selv som vil få mangel av vitamin D.

1

Jean_Grey

Burkini-frihet for meg sier denne muslimske jenten.

Utrolig at vi i det hele tatt må forholde oss til slike vrangforestllinger som dette i den vestlige verden i år 2016. Frihet snakker hun om. Tviler på om hun i det hele tatt forstår hva frihet er for noe, og hva det vestlige frihetsbegrepet innebærer.

Å gå kledd i klær menn har valgt for henne og dessuten påbyr kvinner som henne og att på til kaller det for "frihet" forklarer vel det meste.

1

U-gurt

Burkini-frihet for meg sier denne muslimske jenten.

Frihet til å la seg tvinge, mener hun sikkert - hun kan da vel ikke være så steike dum at hun mener reell frihet..?

1

Jean_Grey

Tvang er frihet, og logikk et fremmedord for de menneskene der. Hele ideverdenen deres er pervertert og styres vel også av religiøse dogmer og arkaiske stammeregler o.l.

1

NiceViking

Hadde jeg hatt barn så hadde ikke det vært en dum ide, siden muslimene kan nekte å gjøre noe, burde det jo gjelde alle

1

ErnestDefarge

Skolen kan ikke nekte barna dine å svømme i klær så lenge de ikke hindrer undervisningen. En SS-uniform er sannsynligvis umulig å svømme i, så der får du nok nei.

1

paracet9

[Slettet]

1

NiceViking

Bryr meg ikke om de sosiale konsekvensene

1

ErnestDefarge

Da får du bare kjøpe en SS-uniform da. Er det noen som hindrer deg?

1

Lignende temaer

Laster...