Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Asylinnvandringen som vi ser i dag er idiotisk, ødeleggende for våre land, ødeleggende for de land som det utvandres fra.

Jeg har tidligere foreslått at det i fn regi bygges flyktningebyer i ørkenen med fast bygningsmasse ala las vegas, men minus casinoer. På den måten kunne de reelle flyktningene hatt skikkelig innkvartering, og lykkejegerne hadde visst at hit, men ikke lengre kommer man i jakten på et bedre liv.

Byene burde vært drevet av dem som flykter, de vasker, lager mat osv, meget begrenset fn personell. Da krig er noe alle rømmer fra, bør det være lærere, leger, osv blandt dem som kan settes i jobb. Når konflikten er over, og man kan flytte hjem har man levet tilnærmet likt det man gjorde, og har et flyttelass man kan ta med seg hjem.

men det er vel slik at asylindustrien lever for godt som det er, og ikke først og fremst har menneskers ve og vel i tankene, om det nå er oss europeere eller de som flykter.

1
42 svar

42 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Phronesis

Gunstein12:

Litt om hva en klimaflyktning er:

http://www.fn.no/Tema/Klima/Klimaflyktninger

Eks. på en krise som kan utløse flyktningstrømmer pga klima.

http://www.nettavisen.no/nyheter/3192635.html

1

Gunstein12

I 2014 ble over 19,3 millioner mennesker i 100 land verden over fordrevet på grunn naturkatastrofer.

Er det disse du mener?

1

Phronesis

Delvis ja. Klima og naturkatastrofer henger jo sammen, med mindre du er en av disse klimafornekterne da? Nekter du for at klimaendringene er menneskeskapte, eller hva er standpunktet ditt der?

1

Phronesis

Byene burde vært drevet av dem som flykter, de vasker, lager mat osv, meget begrenset fn personell. D

En utfordring jeg ser her er hvordan man skal organisere et slikt samfunn da det som ligger i bunn er en uvisshet om hva slags skjebne som venter. Folk vil ha en fremtid og vil motiveres til å jobbe dersom de ser at man kan lage seg et liv. Blir man mange nok på et slikt sted, viser historien at resultatet er organisering og ønske om uavhengighet og selvstyre. Jeg kan ikke se hvordan du skal få mennesker til å jobbe godt organisert, bygge infrastruktur etc når de ikke vet om det er midlertidig eller om de kan ha en fremtid der de er. Man må gi folk den tryggheten.

1

Phronesis

Når konflikten er over, og man kan flytte hjem har man levet tilnærmet likt det man gjorde, og har et flyttelass man kan ta med seg hjem.

Jeg har to spørsmål; - Hva om ikke konflikten går over med det første og det drar ut så lenge at flyktningene blir godt integrerte i det landet de kom til. Skal de da fortsatt kastes ut dersom konflikten løser seg etter, si 30?

Spørsmål 2: Hva med klimaflyktninger? Dersom det viser seg at folk har flyktet fra land som er ubeboelig og at det er helt umulig å returnere: Har de da ingen andre rettigheter enn å bo i denne byen du omtaler?

1

A_Øivind

ødeleggende for våre land, ødeleggende for de land som det utvandres fra.

Ligger det ikke en selvmotsigelse i det du skriver her? Om disse personene er verdifulle i sine hjemland, så vil de jo mest sannsynlig også være verdifulle dit de drar.

1

Sapient-X

Fordi når deres leger og ingeniører serverer kaffe-latte til sølvskjesosialister her, må vi sende våre leger og ingeniører ned til deres land for å bygge dem opp.

Hvis de hadde blitt og skapt velstand i sine egne land ville de hatt bedre levestandard. Hvis de i tillegg tok til seg vestlige verdier, som respekt for andres eiendom, skape bedrifter, finne opp ting ville de vært veldig bra land.

Men når det er lettere å bare sette seg på et fly, og finne på en tåredryppende historie vil de aldri ta seg sammen og skape noe selv.

2

Karten67

Da må du jo sette deg inn i motivene hvorfor folk flykter.

1. Krig i landet

2. Forfølgelse i forhold til legning/religion/politisk ståsted etc.etc.

3. Økonomiske flyktninger.

Ja de vil jo være verdifulle i TS asylby, blant annet....er ikke det nok?

1

Phronesis

Bør ikke klimaflyktninger føyes til her, eller går de innunder gruppe 3?

1

keenio1

noen av dem helt klart, men ikke alle. at de kan være en ressurs i syria betyr ikke automatisk at de blir det her.

1

Sapient-X

FN trenger ikke bygge noen ting.

I Kina er det hele byer som ingen bor i.

Kina trenger arbeidskraft.

Kina trenger kulturell berikelse.

Kina trenger barn. De har hatt en ettbarnspolitikk som har ført til en eldrebølge mye verre enn hva feminisme og hedonisme har ført til i Europa.

Så hvorfor den arabiske migrant-bølgen ikke har skylt østover må være av andre grunner enn at de ønsker arbeid, trygghet, og et sted å bo.

1

fedda1

I Kina er det hele byer som ingen bor i.

Kina trenger arbeidskraft.

Kina trenger kulturell berikelse.

Kina trenger barn. De har hatt en ettbarnspolitikk som har ført til en eldrebølge mye verre enn hva feminisme og hedonisme har ført til i Europa.

Så hvorfor den arabiske migrant-bølgen ikke har skylt østover må være av andre grunner enn at de ønsker arbeid, trygghet, og et sted å bo.

Jadajadajdajda... Og så ble det mørkt.

1

Lignende temaer

Laster...