Innvandring, Rasisme og Flerkultur

jeolno

Biskopsgården/Tøyen og Rosengård/Grønland

"Jun 24, 2016 - Larm om skottlossningar i Biskopsgården i Göteborg på midsommarafton – två platser avspärrade av polis."

"Jul 28, 2016 - En ny skottlossning misstänks ha ägt rum i Malmöstadsdelen Rosengård natten till --"

"Apr 15, 2013 - Områdene rundt Grønland og Tøyen må svare for 40 prosent av all kriminalitet i Oslo. – Jeg er i krig mot kriminalitet hver dag, sier Kåre Stølen, ..."

Oslos politimester Hans Sverre Sjøvold er bekymret for utviklingen i kriminaliteten på Grønland og Tøyen, og kobler dette til konsentrasjonen av .innvandrere i bydelene. Det er tydelig at vi nå er på full fart inn i "svenske tilstander" også her i landet.

Byrådsleder Raymond Johansen sier på TV at han vil invitere fire statsråder til et møte for å diskutere de akutte problemene i hovedstaden. Men er det noe annet enn en sterkt begrenset innvandring som kan gi varige resultater til det bedre?

1
158 svar
Sponvika Det vil alltid finnes problemer med kriminalitet og det skal selvfølgelig jobbes med, men det forandrer ikke på at statistikken forteller oss om utviklingen. Og hva viser disse tal...

. Og hva viser disse tallene?

At nesten all kriminaliteten blir begått av innvandrere?

Hadde vi ikke hatt denne massive immigrasjonen ville kriminalitet vært nesten ikke-eksisterende?

At utenlandske i norske fengsler er tredoblet på 10 år og hver av dem koster skattebetalere 800000 kroner i året?

At vi ikke har tall på hvor mange av "de norske" i fengslene som er av utenlandsk opprinnelse?

At hver utsendelse av kriminelle utlendinger koster skattebetalere mellom 500000 og en million kroner per stykk?

At dere på venstresiden er noen tullinger som prøver å bortforklare dette?

At vi bør spytte på dem som er for schengen-avtalen?

3
Rhabagatz Det er ingen som sier at antallet lovbrudd ikke øker innenfor enkelt-kategorier, enkeltområder eller i kortere tidsperioder. Det som er godt dokumentert er at det totale antallet a...

Derimot finnes det en rekke gode grunner til å anta at kriminaliteten faktisk faller - selv om bidraget fra enkletgrupper kan øke - men det er altså dere ikke interessert i....

Skulle jeg være mer opptatt av for eksempel dette, enn det du er?

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/08/23/195237608/fa-muslimer-anmelder-voldtekt

2
Rhabagatz Det er ingen som sier at antallet lovbrudd ikke øker innenfor enkelt-kategorier, enkeltområder eller i kortere tidsperioder. Det som er godt dokumentert er at det totale antallet a...

Så har vi endel debattanter som mener at dette skyldes at folk ikke tørr å anmelde eller at de lyver når de blir spurt - og at dette er en voksende gruppe. Men dokuemnatsjon på dette har jeg aldri sett.

Ja, jeg er en av dem som mener det. Jeg kjenner til flere som enten ikke orker å anmelde, fordi de vet at saken blir henlagt. Mens andre lar være å anmelde pga frykt for represalier.

Jeg tilhører vel begge kategorier; jeg ble ranet, og jeg visste at disse kriminelle kan være svært farlige. Jeg snakket med politiet, som selvsagt oppfordret meg til å anmelde. Men etter å ha tenkt meg nøye om valgte jeg å la være, både pga frykt og pga at jeg regnet det som sannsynlig at saken ville bli henlagt.

Slik tror jeg det er for svært mange.

2
rothko62 [sitat…] Statistikk og tall forteller ikke alt. Det blir flere og flere som lar være å anmelde, både av frykt og fordi de vet at sakene kjapt blir henlagt. Så vi må ikke henfalle t...

Statistikk og tall forteller ikke alt.

"6 days ago - Yuusuf (8) lå og sov da en håndgranat ble kastet inn på rommet der han lå. ... vært en eksplosjon i en blokkleilighet i bydelen Biskopsgården i Göteborg. ..."

I reportasjer på svensk TV intervjues fortvilte beboere, som forteller at de ikke lengre våger å bo i den beryktede innvandrerbydelen. Når de kriminelle i tillegg til å bruke skytevåpen på åpen gate også tar i bruk håndgranater i gjengkrigen, da forlater de siste etniske svensker områdene.

I likhet med de som bagatelliserer advarselen fra politimesteren i Oslo, har svensk media og svenske politikere i årevis bagatellisert de stadig økende problemene i innvandrermiljøene.

"2 days ago - Politimester Hans Sverre Sjøvold sier at dersom innvandrere bosettes mer spredt, vil det gi mindre gjengkriminalitet på Grønland og Tøyen i ..."

2
jeolno Nettopp, allerede for tre år siden var politiet "i krig" med kriminaliteten i innvandrerbydelene. Nå renner det altså over for politimesteren i Oslo, som går ut med et krav om endr...

Nettopp, allerede for tre år siden var politiet "i krig" med kriminaliteten i innvandrerbydelene.

Allerede for tre år siden!

Jøss! Du er oppdatert ser jeg. Politiet har vært "i krig" med bander i byen de siste 20 åra.

Tveita-gjengen, Young Guns, A-og B-gjengen. De har takla det på en ganske bra måte også.

Men det er fint at det settes fokus på narkobandene rundt Grønland/Tøyen.

Glemte Hells angels :)

2
busemannen [sitat…] Allerede for tre år siden! Jøss! Du er oppdatert ser jeg. Politiet har vært "i krig" med bander i byen de siste 20 åra. Tveita-gjengen, Young Guns, A-og B-gjengen. De har...

Politiet har vært "i krig" med bander i byen de siste 20 åra.

Den krigen har faktisk foregått mye lenger. Tveitagjengen starta opp på begynnelsen på 80-tallet.

Young Guns starta i 1988.

Jølles omgang med aktuelle fakta er som vanlig ikke noe å feste særlig lit til.

2
Sponvika Hvordan ser kriminalitetsutviklingen ut i Norge siden 2013? i disse tallene ligger svaret.

Hovedtema i innlegget var at

1.innvandrere av en eller annen grads generasjon står for en bekymringsverdig mengde av det totale antallet kriminelle handlinger

2. Innad i de bydelene hvor det er høy konsentrasjon av innvandrere er det en uvanlig høy mengde kriminalitet i forhold til andre bydeler.

Sponvikas motargument mot dette var at kriminaliteten har gått ned. Selv om dette er sant motbeviser det ikke de to punktene over.

Dette med å gå inn i en diskusjon med mål om å "vinne" selv om det betyr at man omformuler tema/spørsmål for å matche et svar man er komfortabel med er drittungefakter.

I 9 av 10 tråder hvor Sponvika famler rundt er trenden den samme : bevise at et hus ikke er et hus fordi det ikke har skorstein

2
Sponvika Det var et spørsmål i mitt innlegg. Jeg tror at SSB i de beregningene gjør så godt de kan, men når de legger ut statistikk på innhentede tall tror jeg ikke de lyver. Tror du?

Jeg tror at SSB i de beregningene gjør så godt de kan, men når de legger ut statistikk på innhentede tall tror jeg ikke de lyver. Tror du?

Ja.

Jeg tror tallknuserne i SSB er redde for hva som vil skje hvis de gikk imot sine herrer og mestre. Venstresiden er brutale i sine angrep mot de undersåtter som ikke følger den rette tro.

Vi ser dette gang på gang.

Steinar Lem turde ikke si sin mening før han lå på dødsleiet i frykt for fascistene på venstresiden.

Svensk politi var så redde for den sosialistiske mobben at de ikke turde å rapportere alle innvandrerovergrepene.

Venstresidens fascister knuser all motstand hardt og brutalt, godt hjulpet av den sosialistiske pressen. Journalister er så ideologiske og partiske at folk må ty til alternative medier for å få vite sannheten.

Tror du virkelig denne politimannen hadde stått frem hvis ikke justisministeren var fra FRP?

2

Det er tydelig at vi nå er på full fart inn i "svenske tilstander" også her i landet.

Ja, en sak fra 2013 viser jo dette til fulle.

1
Sponvika [sitat…] Ja, en sak fra 2013 viser jo dette til fulle.

Nettopp, allerede for tre år siden var politiet "i krig" med kriminaliteten i innvandrerbydelene.

Nå renner det altså over for politimesteren i Oslo, som går ut med et krav om endret politikk; byrdene ved innvandring må fordeles bedre, og de store byene må nå skjermes mot ytterligere konsentrasjon av migranter der.

Byrådslederen deler bekymringen, og annonserer nå nye tak for å få kontroll på utviklingen.

1
Sponvika Det vil alltid finnes problemer med kriminalitet og det skal selvfølgelig jobbes med, men det forandrer ikke på at statistikken forteller oss om utviklingen. Og hva viser disse tal...

Det vil alltid finnes problemer med kriminalitet og det skal selvfølgelig jobbes med, men det forandrer ikke på at statistikken forteller oss om utviklingen.

Akutte problemer står det. Såpass akutte at byrådslederen ser seg nødt til å koble inn hele fire statsråder for å diskutere dette. Da blir "tallene" ganske irrelevante.

1
rothko62 [sitat…] Akutte problemer står det. Såpass akutte at byrådslederen ser seg nødt til å koble inn hele fire statsråder for å diskutere dette. Da blir "tallene" ganske irrelevante.

De tallene blir aldri irrelevante, det er de som viser utviklingen. At det kan oppstå akutte problemer forandrer ikke på dette. Og det var du som med dette innlegget

"Du tror det er blitt bedre siden 2013?"

Skal man sjekke dette faktabasert så er det kun tall og fakta som gjelder.

1
Sponvika De tallene blir aldri irrelevante, det er de som viser utviklingen. At det kan oppstå akutte problemer forandrer ikke på dette. Og det var du som med dette innlegget "Du tror det e...

Du tror det er blitt bedre siden 2013?"

Skal man sjekke dette faktabasert så er det kun tall og fakta som gjelder.

Statistikk og tall forteller ikke alt. Det blir flere og flere som lar være å anmelde, både av frykt og fordi de vet at sakene kjapt blir henlagt. Så vi må ikke henfalle til å innbille oss at det går riktig vei pga at noen "tall" forteller oss det.

1
Videoseven [sitat…] At nesten all kriminaliteten blir begått av innvandrere? Hadde vi ikke hatt denne massive immigrasjonen ville kriminalitet vært nesten ikke-eksisterende? At utenlandske i...

Hadde vi ikke hatt denne massive immigrasjonen ville kriminalitet vært nesten ikke-eksisterende?

At utenlandske i norske fengsler er tredoblet på 10 år og hver av dem koster skattebetalere 800000 kroner i året?

At vi ikke har tall på hvor mange av "de norske" i fengslene som er av utenlandsk opprinnelse?

At hver utsendelse av kriminelle utlendinger koster skattebetalere mellom 500000 og en million kroner per stykk?

At dere på venstresiden er noen tullinger som prøver å bortforklare dette?

At vi bør spytte på dem som er for schengen-avtalen?

To ting, utenlandske og innvandrere er ikke samme gruppe, eller?

Og du er en av luringene som tror det hjelper med passkontroll på grensene? Hvordan skal du plukke en mulig kriminell på grensen?

1

Og du tror ikke dette kan ha sammenheng med at politiet henlegger mange flere mindre alvorlige saker i dag enn de gjorde for noen år siden?

Selvfølgelig har det en sammenheng...

1

Lignende innlegg

Laster...