Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Som alle sikkert har fått med seg nå, har gladguttene i Den Nordiske Motstandsbevegelsen hengt i buskene under pridefestivalen i Kristiansand. Hærværk, demonstrasjoner og trakassering sto på dagsorden.

Ille nok, men heldigvis fremdeles et stykke unna selvforsvarsangrepene i Sverige, hvor kasting av flasker på barnevogner og småbarnsforeldre sto i fokus.

Jeg skal ikke spørre hva dere mener om Den Nordiske Motstandsbevegelsens syn på homofile. Det jeg synes er mer interessant er navnet på det nye nettstedet deres, Frihetskamp. Et navn de også brukte på bannerne sine i Kristiansand.

For om de ikke aksepterer at også homofile har rett til å leve sine liv i frihet, hva er det da Motstandsbevegelsen mener med frihet? Er ufrihet frihet?

Eller er våre nasjonalsosialistiske venner kun frie om alle som ikke passer inn i deres lille verden blir undertrykket?

1
71 svar

71 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

ErnestDefarge

Tror dette i stor grad er menn og kvinner med sosiale og psykiske problemer, som har falt utenfor og som nå er sinte og bitre og har utviklet et radikalt hat mot andre mennesker. Noe som gjør dem enda mer utstøtt fra samfunnet og enda sintere. Å møte dem, snakke med dem og prøve å finne en vei inn i samfunnet for dem igjen er nok løsningen.

Det er ingen grunn til at sunne, mentalt friske norske menn og kvinner skal identifisere seg åpent med nazismen i dag.

3

tinnyme

For om de ikke aksepterer at også homofile har rett til å leve sine liv i frihet, hva er det da Motstandsbevegelsen mener med frihet? Er ufrihet frihet?

Det er regelrett synd i menn som som er så redde for homoseksuelle at de renner rundt i gatene og skriker og roper. Jeg tror at disse innerst inne sliter med angst for å liksom "ende opp der" selv.

Folk som er trygg på seg selv og egen legning oppfører seg da ikke slik.

3

TonyDiMera

Aksjonen var ikke rettet mot homoseksuelle som sådan, men mot homolobbyen, noe de som har evne til å lese bør ha fått med seg - en gruppering som selv ikke er ukjent med skriking og roping. Det handler om å ta ansvar og være engasjert i samfunnsutviklingen. Med paroler som "We are here, we are queer, and we are going to fuck your children" er det all grunn til at noen varselbjeller bør ringe. Jeg sier nei takk til å la mine barn utsettes for den slags. Faktum er at det samme miljøet som står bak Pride-demonstrasjoner også har tilknytning til pedofile nettverk og til legitimeringen av kjønnsoperasjoner (ødeleggelse av kjønnsdeler og stoffinjeksjoner for å forsøke å etterlikne utseendet til det motsatte kjønn). Kjønnsoperasjoner er et overgrep mot psykisk syke på lik linje med lobotomi og trepanering, utført av mennesker som har sverget en ed om å hjelpe de syke og avstå fra å bevisst gjøre skade. Det er ikke noe vi ønsker i Norge. Om du setter deg litt inn i saken, vil du forstå hvorfor dette var en viktig aksjon.

3

excon2

Folk som er trygg på seg selv og egen legning oppfører seg da ikke slik.

Folk som er trygge på seg selv og egen legning har ikke behov for å gå i parader og være så inn i helvetes "stolt av legningen" sin. Synes slike ting faktisk vitner om det stikk motsatte.

2

A_Øivind

Er det mindre legitimt for homofile å demonstrere enn for Motstandsbevegelsen?

Forwald klager over at kvinnen på bildet er udemokratisk. Men hva med deres egen oppførsel i Kristiansand?

1

Lykten

Jeg tror at disse innerst inne sliter med angst for å liksom "ende opp der" selv.

Hvis dere ikke forstår hva de kjemper for, blir det ikke lett å sette seg inn i en slik bevegelse. Det er ikke en irrasjonell reaksjon å være imot pride-festivalens agenda.

Å være homofil er en ting. Å ha parader, holdningskampanjer og opplæring i skolen om homofili er en helt annen, og det kalles social programming.

1

Videoseven

Å være homofil er en ting. Å ha parader, holdningskampanjer og opplæring i skolen om homofili er en helt annen, og det kalles social programming.

Homofile er en gruppe som har blitt forfulgt i hundrevis av år, og fremdeles kjemper de for sin legning. Ingen har noe som helt med hvordan voksne velger å ha sex.

Hvis misjonærstillingen i et ekteskap skal være normen, bør disse nazistene finne opp en tidsmaskin som kan ta dem tilbake til det forrige århundre. Denne motstandsbevegelsen har samme syn på sex som islamister og kristne mørkemenn, og bare det sier sitt.

2

tinnyme

Hvis dere ikke forstår hva de kjemper for,

Forstår vi ikke? Men du gjør og hvem er "dere" som du henviser til?

Jeg snakket kun om de såkalte heterofile som får angst av homofili.

1

A_Øivind

det kalles social programming

Nå er det vel relativt stor enighet om at homofili er medfødt og ikke sosialt tillært. Dermed blir jo et begrep som "social programming" temmelig meningsløst?

1

Finicky

Brunrotte-referansen har jeg forøvrig tatt fra en særdeles inkluderende og tolerant representant for nomenklaturaen i den Humanitära Stormakten og Foregangslandet over Kjølen.

I tilfelle noen lurte.

Hvor man i kronikker i det statsstøttede media-apparatet ikke unnslår seg for å fabulere rundt bruk av gift, for å kvitte seg med brysomme såkalt "brune" elementer.

Som jo bare står i veien for godheten og fremskrittet, jævlige og onde som de er.

Ironien, hykleriet og det totale forkvaklede idioti er ikke en gang bitende.

Det er fullstendig sykt og pervertert.

Hur man ska bli kvitt de mänskliga brunråttorna? Med gift?

http://www.expressen.se/kronikorer/cecilia-hagen/hur-ska-man-bli-av-med-manskliga-brunrattorna/

La meg få foreslå Zyklon B, Cecilia Hagen, kronikör i svenske Expressen.

Velprøvd og effektivt.

2

Rockoh

Er ufrihet frihet?

For islamister er frihet=slaveri.

2

TonyDiMera

Personen jeg svarte, skrev at det kunne være til hjelp for en som sliter psykisk å få påvist homofili hos lege, om jeg forstod ham riktig. Det er jeg enig i, men det har altså ikke noe å gjøre med trådens tema, som handler om personer som aktivt forsøker å lokke andre inn i homoseksuelle miljøer. Det er heller ikke situasjonen som ErnestDefarge beskriver, hvor en pasient spør om det er greit å praktisere homofili hvorpå behandler svarer ja, som det er snakk om.

Et eksempel på en uetisk medisinsk praksis kan være at behandler uoppfordret foreslår at en pasient som beskriver symptomer på begynnende homofili, skal delta i homoseksuelle handlinger. Dette vil eventuelt kunne rammes av straffeloven § 295.

Jeg kan ikke påstå å ha en kur for homofili, men en årsak til at det nærmest ikke blir gjort noen forskning rundt dette, og at homofili faktisk rett og slett er blitt fjernet fra de mest brukte diagnosemanualene er nettopp homobevegelsens aggressive politiske virksomhet. Dette gjør at homofile i dag ikke får hjelp og har dårlige utsikter til å bli friske.

Jeg får et inntrykk av at mange ikke vet hva homolobbyen er og kanskje tror at homolobbyen og homofile er stort sett det samme. Det er altså ikke riktig. En homolobbyist trenger ikke å være homofil selv, og de fleste homofile er heller ikke medlem av homolobbyen. For dem som ikke vet, homolobbyen er altså et nettverk av personer som blant annet forsøker å gjøre homofili mer utbredt i vestlige land på oppdrag av en fremmed stat. Jeg har selv snakket med et par nokså aggressive og pågående ververe og kan bekrefte at det er et reelt problem som absolutt bør tas på alvor. Kan blant annet nevne en vararepresentant på Stortinget for AP, og en av lederne for Tjen Folket som har vært avbildet i medier i forbindelse med medlemsjuks-skandalen, og har tilknytning til nevnte stat.

2

Sponvika

Masse vås, men du svarte ikke på dette, et enkelt ja eller nei er greit.

Hva i all verden er dette? Er du en av geniene som mener homofili er en sykdom og kan kureres? Hvis du sliter med kurering så kan du svare på om du mener det er en sykdom eller ikke?

1

TonyDiMera

Hva i all verden er dette? Er du en av geniene som mener homofili er en sykdom og kan kureres? Hvis du sliter med kurering så kan du svare på om du mener det er en sykdom eller ikke?

Ja, du mener vel ikke for alvor at en homofil person kan kalles frisk og normal? Kongenital homofili skyldes en utviklingsforstyrrelse i hjernen der amygdala og hypothalamus har misdannelser. Det finnes også de som pådrar seg homofili i voksen alder, og den eksakte mekanismen er uviss. Ofte skjer det i sammenheng med narkotika- og medikamentbruk, f.eks. ved bruk av ADHD-medisinen Vyvanse (Lisdexamfetamin) eller marihuana, men insektsmidler vi puster inn eller får gjennom maten kan også utgjøre en risikofaktor. Homofili er vanskelig å behandle, og derfor er det viktig med forebyggende arbeid. Kriminelle gjenger som er ute etter å lokke folk inn i en hverdag av rusmisbruk og seksuell perversjon må bekjempes, helsepersonell må bevisstgjøres og legemiddelindustrien må slutte med ansvarsfraskrivelser.

1

Lignende temaer

Laster...