Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I rettsaken frisør vs hijab-bærer og i alle andre saker som involverer temaet innvandring og islam ser vi et glassklart demografisk skille i den norske befolkningen. Jo eldre debattdeltakeren er, jo mer usaklig, hysterisk, usammenhengende og ekstrem er personen i sin kritikk av innvandring eller islam.

Den omdiskuterte rettsaken har nå plutselig fått fram tusenvis av gamle nordmenn over 50 år som (muligens av nostalgi til tidligere samfunn) vil ha Apartheid-tilstander i Norge. Offentlige og private tjenester som diskriminerer på bakgrunn av religion. Jeg regner med at de vet hvor presedens-dannende dette er, og hvor enkelt det så blir å diskriminere på bakgrunn av rase, kjønn og seksuell legning.

Vi yngre sitter derfor i en klemme. Ikke bare må vi delta i kampen for å beskytte samfunnet vårt mot de totalitære elementene i islam og beskytte våre grunnleggende demokratiske rettigheter. Vi må også beskytte våre grunnleggende verdier fra "hvite menn som pusher 50" og som er villig til å krenke alt som er norsk, vestlig og demokratisk for å få rotta på disse muslimene.

Slik jeg ser det er tiden vår beste venn, på begge sider. De konservative må dø ut, på begge sider. De er giftige for samfunnet vi prøver å opprettholde, og de er som kreftsvulster som lever av hverandre.

3
459 svar

459 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

amore

Så må en spørre seg hvorfor ELDRE mennesker er mer skeptisk til Islam, og muslimer enn yngre.

Kan det komme av at de eldre faktisk husker et helt annet samfunn der man IKKE hadde terroraksjoner eller at noen klikket for noen tegninger skyld.

Kan det faktisk komme av at eldre mennesker synes nå at landet sitt har blitt mer råbarket enn det var før, og mye mer utrygt.

Så kan en spørre seg om hvorfor det er slik. Kan jo hende at alt som har skjedd på de siste 40 årene har noe å si for skepsisen.

Og som sagt de eldre husker et helt annet samfunn, der man faktisk ikke måtte tenke på om man satte seg på et fly, eller trikker eller t-baner at noen skulle utføre terroraksjoner.

Eller at noen klikker i vater pga. noen tegningers skyld, og dreper og sårer, og brenner ned ambassader, og flagg.

Derfor trådstarter begynn og spør hvorfor eldre er mer skeptiske enn yngre mennesker.

Noe av det jeg har svart her tror jeg kan være årsaken.

Du vet den tryggheten vi hadde før i Norge er faktisk borte vekk. Noe all overvåkningen av befolkningen faktisk vitner om.

Vi har fått et mer råbarket samfunn, og et mye mer utrygt samfunn. Der folkegrupper står opp mot hverandre, og der folk som har kommet hit klikker for den minste ting. Noe blant annet skuddene mot William Nygaard vitner om.

4

KongOlav2

Kan det komme av at de eldre faktisk husker et helt annet samfunn der man IKKE hadde terroraksjoner eller at noen klikket for noen tegninger skyld.

Terroraksjoner i Norge har det ikke vært så mye av. Dog har det florert med terroraksjoner i Europa også i tidligere tider, spesielt på 70- og 80-tallet. IRA på de britiske øyer, RAF i Tyskland, ETA i Spania, Røde Brigader i Italia. Sjakalen, Abu Nidal, etc, etc. Europa var et like farlig sted for 30-40 år siden som det er nå.

1

amore

Til Kong Olav2

Det er det mange som ikke er enig med deg i.

Det er jo for noe at myndighetene har innført mer overvåkning på flyplasser, og andre steder der man kan begå terroraksjoner.

Nei, jeg kan ikke si at vi i Norge før i tiden måtte gå rundt å passe på hva vi sa for at ikke noen skulle klikke, eller være hele tiden redd for terroraksjoner.

Til sistnevnte skriver. Du kan faktisk ikke mene at det er likestilling i muslimske land. Vær så snill og fortell oss hvem i så fall.

Det står jo til og med i Koranen at kvinner/jenter er mindre verdt enn gutter. Noe som også utspiller seg daglig i mange muslimske land.

Der kvinner og jenter blir kastet syre på, og har et helt forferdelig liv prisgitt sin ektemann, far, bror eller onkel.

2

Metalman666

Vi må også beskytte våre grunnleggende verdier fra "hvite menn som pusher 50" og som er villig til å krenke alt som er norsk, vestlig og demokratisk for å få rotta på disse muslimene.

Det er da ingenting som er norsk,vestlig eller demokratisk med islam. Klart de skal ha grunnleggende rettigheter, men muslimene får rette seg etter våre lover og våre verdier. Religion hører ikke hjemme i offentligheten.

4

Homo_Erectus

muslimene får rette seg etter våre lover og våre verdier.

Selvfølgelig må de det. Men når rotnorske nordmenn ikke greier å respektere våre lover og våre verdier som fikk frisør Hodne dømt, er det nok enda vanskeligere for muslimer å respektere dem.

1

Gunstein12

Dette fører helt sikkert til at noen kommer til å fremprovosere noe lignende mot muslimer, for å se om disse lovene er like for alle.

1

Vigilius_Osloensis

hva ER våre verdier? kan du liste de opp?

hvorfor hører ikke religion hjemme I offentligheten, du som lever I et land med statskirke?

1

Metalman666

Våre verdier er verdier som ytringsfrihet, likestilling og menneskerettighter osv. Verdier som man ikke finner i islam.

Vi har vår kultur og de har sin. Kulturelt har vi ingenting felles med muslimene.

Jeg mener at religion skal være en privatsak. Jeg mener nå å huske at vi ikke har noe offisiell religion lenger men er regnet som sekulære. Kristendommen er det mye av vår kultur er basert på derfor mener jeg om vi skal ha noe statsreligion bør det være kristendommen. Islam mener jeg ikke har noe å gjøre i offentligheten i Norge.

3

gutless

Det er da ingenting som er norsk,vestlig eller demokratisk med islam.

Det har jeg ikke sagt noen steder. Lær deg å lese.

1

jallis

Det er helt supert at frisørkunden fant en vei ut fra en nedbrytende tilværelse og inn i et bedre liv. Det pussige er at hun, oppvokst i den siviliserte del av verden, med all dets hjelp og muligheter som tilbys, - velger å søke tilflukt i muslimsk lære og religion, et valg som sikkert applauderes av alle gode muslimer, men også de fundamentalistiske med den galskapen disse representerer. Den vestlige verden har over flere hundre år utviklet en sivilisasjon basert på bl.a. stabilitet, kunnskap, respekt og likeverde, nødvendigheter som må til for å kunne bygge velferd sten på sten. I muslimske land ligger fokuset helt andre steder. Allikevel identifiserer hun seg frivillig med denne læren som har som uttalt mål å utslette den vestlige verdens verdier og alt den står for. At hun finner hjelpen i en slik fordums undertrykkende og barbarisk religion er ikke lett å forstå. De siste par ti-år kan imidlertid tyde på at de som vi har valgt til å ivareta vår velferd er villig til å gå på akkord med vestlige verdier til fordel for en litt-etter-litt import av skikker og levemåter fra en verden vi forlot for 5-600 år siden.

Til frisøren Merete Hodne må jeg si at med få unntak har naiviteten godt fotfeste blant de som styrer her i landet, og med god støtte fra et pressekorps med ordet i sin makt, har din folkelige uttrykksform og sunne fornuft ingen lett jobb. Så om ikke politikerne ser lyset, så er det nok du som får rett, det vil de se dem som lever om 50-60 år, read my lips... jallis

2

Mumm-Ra

Et innlegg enten ment for å provosere, eller kan hende tror du faktisk på det selv. I begge tilfeller ikke annet enn påstander hentet fra eget hode.

2

Hansaguden

Vi må også beskytte våre grunnleggende verdier fra "hvite menn som pusher 50" og som er villig til å krenke alt som er norsk, vestlig og demokratisk for å få rotta på disse muslimene. Slik jeg ser det er tiden vår beste venn, på begge sider. De konservative må dø ut, på begge sider. De er giftige for samfunnet vi prøver å opprettholde, og de er som kreftsvulster som lever av hverandre.

Det beste ville nok vært(for deg) å leie alle over 50 bak låven og skyte de, slik man gjorde med utslitte hester for lenge siden. Da ville vi få ditt idealsamfunn. Noen måtte selvsagt ta jobben med avlivningen, men der trår nok du til.

2

fedda1

Det beste ville nok vært(for deg) å leie alle over 50 bak låven og skyte de, slik man gjorde med utslitte hester for lenge siden.

De har da gjort lignende med 'din' slekt, jf fotoet 'ditt' - så lenge menneskene har hatt skytevåpen og, med andre våpen før den tid.

Vedkommende gir ingen steder uttrykk for inhumanisme eller å kappe hue av noen, men han skriver noe om at det (selvsagt, som det har gjort til alle tider i menneskehetens historie) - nok må skje et generasjonsskifte - før nye holdninger kan få full gjennomslagskraft og at vi eldre - er og har vært - en bremseklossen på utvikling og videreutvikling av samfunnet. En utvikling i mer sivilisert lei.

Dette er ikke et ønske om at du skal dø og måtte du leve til du er 150! - men. enten du tror det eller ei - så vil også du komme til å dø en dag.

1

Hansaguden

Dette er ikke et ønske om at du skal dø og måtte du leve til du er 150! - men. enten du tror det eller ei - så vil også du komme til å dø en dag.

Ser nå at jeg burde skrevet ironivarsel.

Trodde vel at de fleste så den.

1

Lignende temaer

Laster...