Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg må av ulike årsaker flykte fra Norge og blir tatt imot av et land med en kultur svært ulik min egen - la oss si Japan.

Jeg får hjelp til bolig, penger til livets opphold, goder på linje med landets egen befolkning.

Jeg føler stor takknemlighet. Jeg ønsker å delta aktivt i samfunnslivet, til beste for alle.

Dyrker jeg så mine særpreferanser? Insisterer jeg på å bruke nisselue og trekke den godt nedover ørene? Tar jeg avstand fra samfunnet ved å iføre meg klær som virker støtende på japanerne? Insisterer jeg på å berike arktitekturen med norske kirkebygg? Vil jeg presse igjennom kirkeklokkeuklang hver søndag? Krever jeg særbehandling av barna mine på skolen?

Nei, jeg gjør ikke det. Jeg er som sagt dypt takknemlig for å bli tatt imot og tatt hånd om. Jeg gjør mitt beste for å integreres, jeg anstrenger meg for å forstå kulturen, jeg tilegner meg kunnskap.

Mitt eget holder jeg innen den private sfære. Er jeg kristen, begrenser jeg meg til praksis i heimen. Bruker barn skoleuniform, må også mine egne barn iføre seg denne. Jeg vandrer ikke rundt offentlig i antrekk som virker støtende på landets folk og som viser forakt for deres kultur.

Hvorfor føler ikke flyktninger i Norge det på samme måte?

3
55 svar

55 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Bevegelse

flyktninger

Av en eller annen grunn så tror man i norge blant Ap, Sv og visse andre fjols at muslimer integreres der de kommer, om man bare tilrettelegger for alt de ønsker av egeninteresser.

Noe vi ser av sverige ikkje skjer, så fort muslimer blir flere og når de kommer i flertall i nabolag og bydeler, og deres ekstreme kultur tar over også for deres egne.

Da er det den etnisk svenske befolkningen som trakasseres og skyves bort fra den nye kulturen som har ankommet.

De nye landsmenns våpen er å hyle høyt i alle medier, kalle alle rasister, benytte ordet fremmedfrykt der de møter kritikk, benytte hets, trusler, vold, voldtekter, trakassering, brenne biler, kriminalitet, gjengvirksomhet og mafia.

Alt beskyttet av naive politikere og venstrevridde individer som ikkje har til hensikt å beskytte våre demokratiske verdier der de selv ikkje passer inn.

Sverige begynner å bli skoleeksemplet på hvordan fremmedkulturelle og spesielt muslimer kan parasittere på den opprinnelige befolkning med virkemidler beskrevet ovenfor.

Gjerne hjulpet av journalister og debattanter i media som enspora ikkje bryr seg om den ensidig negative utviklingen i sverige.

Mens muslimene blir flere og flere, og sverige farligere og farligere for de etniske svenskene.

4

jakoline

så fort muslimer blir flere og når de kommer i flertall i nabolag og bydeler, og deres ekstreme kultur tar over også for deres egne.

Fordi islam ikke kun er en tradisjonell religion med tanker og ritualer rundt det hinsidige ,men også reinspikka politikk som i sin helhet er et samfunnssystem.

Og der vi tradisjonelt har hatt en religion og et samfunnssystem der det viktigste er troen på at vi alle har samme verd som menneske ,

så finnes ikke ideen om dette innen islam. Tvert imot: det islamske samfunnssystemet deler opp befolkningen skarpt mellom muslimer og ikke-muslimer ,der muslimer er de der har høyest verdi.

Og der en menn er mye mer verdt enn kvinner ,også innenfor loven. Da en kvinnes vitnemål teller mye mindre enn en manns f.eks.

Der "bok-folket" (kristne og jøder,og også idag hinduer) regnes som underlegende dem ,men kan dog aksepteres i samfunnet om de ikke viser sin religion i det offentlige rom: for det har kun muslimer lov til i deres samfunnssystem.

Og der alle som ikke hverken er muslimer eller av bokfolket ,faktisk ikke har noen plass i samfunnet.

Som ateister.

Det er dødsstraff for ateisme i hele 13 muslimske land ,og i Saudi-Arabia som er vår nærmeste allierte i Midtøsten ,så er ateisme regnet som terrorisme .

Et islamsk samfunnssystem ,der "ekte demokrati" bygges kun på Guds egne lover ,sharialovene,

og der man støtter seg til sine egne islamske "menneskerettigheter i FN" ,som er Kairoerklæringen ,som også bygger kun på Guds egne lover ,sharia...

3

Aurorabliss

De nye landsmenns våpen er å hyle høyt i alle medier, kalle alle rasister, benytte ordet fremmedfrykt der de møter kritikk, benytte hets, trusler, vold, voldtekter, trakassering, brenne biler, kriminalitet, gjengvirksomhet og mafia.

Dessverre ser man det overalt i verden: Hvor islam vinner frem legges det et svart teppe over blomstrende kultur, tankefrihet og selvråderett.

Rosenbladene, granateplene og de flyvende teppene i f.eks. Persia fins ikke mer.

2

Up-the-ra

Bliss: "Rosenbladene, granateplene og de flyvende teppene i f.eks. Persia fins ikke mer."

Påstår du i fullt alvor at det det ikke finnes granatepler i Iran og at de flyvende teppene faktisk har eksistert?

1

Karten67

Ja, hva er det så som skiller disse naive politikere og venstrevridde individer ifra Quisling?, de gjør jo mye av det samme, bare i sakte kino. DISSE politikere og venstrevridde individer har skyld i at de idag ikke er levelig for sin egen opprinnelige befolkning...........så stort hat har de ovenfor sin egen kultur at de nå er godt igang med å ødelegge den totalt. Og Sverige med sine 55 no go zone............. dette har velgerne av politikk selv valg, sammen med Quisling politikerne som har styrt der.......de har kun seg selv å takke.

Og selvfølgelig TS har helt rett, det er kun i Europa at vi er så naive. Eller retter skrevet venstresiden i politikken spesielt.

2

Pernillel

Hvorfor føler ikke flyktninger i Norge det på samme måte?

Hvorfor skulle de det? De kommer fra land hvor de får inn med morsmelken at de tilhører en overlegen gruppe og reiser til land hvor alt blir servert på et fat. Permanent opphold med gratis bolig, gratis innbo, gratis helsetjenester, gratis mat og gratis penger. Samtidig oppfordres de til å beholde sin egen kultur og relgion, av de samme som skriver side opp og side ned om kreolisering og viktigheten av å dekonstruere sin egen nasjonale identitet og kultur og som mener at vesten har skyld i omtrent alt som har gått galt i deres del av verden (hva det betyr for jihad-mindsettet til sinte, unge menn kan man jo bare tenke seg).

I tillegg har disse gruppene etterhvert blitt såpass store at de kan organisere seg i sine egne segregerte enklaver og dermed forsterke de kulturelle båndene til hjemlandet. Visse deler av Paris ser mer ut som steder fra Midtøsten og derav også mange av de samme problemene man typisk finner igjen i disse landene, til det samme omkvedet om at det også er samfunnets og derav vår skyld.

4

Aurorabliss

Hvorfor skulle de det? De kommer fra land hvor de får inn med morsmelken at de tilhører en overlegen gruppe og reiser til land hvor alt blir servert på et fat. Permanent opphold med gratis bolig, gratis innbo, gratis helsetjenester, gratis mat og gratis penger. Samtidig oppfordres de til å beholde sin egen kultur og relgion, av de samme som skriver side opp og side ned om kreolisering og viktigheten av å dekonstruere sin egen nasjonale identitet og kultur og som mener at vesten har skyld i omtrent alt som har gått galt i deres del av verden (hva det betyr for jihad-mindsettet til sinte, unge menn kan man jo bare tenke seg).

Jeg tror snarere at det er norske politikere, akademikere og samfunnsvitere som har lagt til rette for dette.

De har tatt en Merkel hele tiden, slått ut med armene og ropt: "Kom, kom, her får dere alt dere vil ha - uten å gjøre noe for det."

1

keenio1

De kommer fra land hvor de får inn med morsmelken at de tilhører en overlegen gruppe og reiser til land hvor alt blir servert på et fat. Permanent opphold med gratis bolig, gratis innbo, gratis helsetjenester, gratis mat og gratis penger.

og de kan gå på sosialen livet ut, noe nordmenn bare kan glemme. først må hytter, biler, båter selges, og når man er på bar bakke kan man få hjelp.

1

Up-the-ra

I dette scenarioet vil du være en ganske enslig nordmann i Japan. Situasjonen blir altså helt usammenlignbar. Det er mer reelt å spørre seg om store grupper nordmenn som flytter til andre land over tid vil gi helt slipp på sin bakgrunn og assimilere seg totalt i lokalbefolkningen. Det vil de selvsagt ikke. Om du hadde flyttet et sted der det fantes en større gruppe nordmenn tviler jeg på om du ville gått inn for å unngå norske sjømannskirker, norske feiringer, bruk av norsk språk og norske mattradisjoner.

2

perchri

I dette scenarioet vil du være en ganske enslig nordmann i Japan. Situasjonen blir altså helt usammenlignbar. Det er mer reelt å spørre seg om store grupper nordmenn som flytter til andre land over tid vil gi helt slipp på sin bakgrunn og assimilere seg totalt i lokalbefolkningen.

..kjære vene....ta en tur til Marbella og et par andre steder i Spania. Vi er jaggu ikke særlig flinke til å integrere oss i lokalbefolkningen. En hel bråte gidder ikke engang å prøve å lære seg spansk........jotakk.

2

U-gurt

Disse norske har vel ikke søkt asyl i Spania og levd på det spanske samfunnets bekostning - da slike sammenligninger blir veldig lite relevante...

2

Karten67

Forskjell er der da allikevel, de nordmennene som bosetter seg der, får ikke trygd av den Spanske stat, de må betale av egen lomme, så det er en viss forskjell, og de av nordmennene som jobber der, må nok lære seg Spansk.

Synes du ikke det er rett og stille noen krav, når de får lønn for det? Tror nok om Nordmennene hadde fått gratis bolig og mat, så hadde de sikkert ville ha lært seg Spansk også.

Men la oss hypotetisk snu dette litt på hode, la oss si at det var Nord Europa som var som midtøsten nå, hvordan hadde lokalbefolkningen reagert om vi tok vår kultur i all sin helhet til deres land?......tenker på alt ifra mat - lettkledde damer - alkohol overalt også i butikkene - kirkeklokker som klinger til alle tider - Ateister som hold tale på torget, for å fortelle muslimene hvor perfekt Ateismen var - vi skulle selvfølgelig også hatt slaktet våre dyr på vår tradisjonelle måte.

Hvordan hadde dette gått?

1

Aurorabliss

Jeg forutsatte at jeg ikke var den eneste flyktningen til Japan.

1

Up-the-ra

Med tanke på at hele åpningsinnlegget er skrevet i førsteperson entall så vil jeg si at det kom veldig dårlig frem.

Men uansett. Se for deg at en prekær situasjon fører til at Rabat, en millionby med solid muslimsk flertall (95-99%) får et lite samfunn bestående av la oss si 10,000 nordmenn. Disse blir der i noen tiår, og du er en del av samfunnet. Vil du unngå å kjøpe vin og svinekjøtt i butikken, selv om begge deler er godt tilgjengelig i marokkanske supermarkeder? Vil du holde den unna den norske kirken, koste hva det koste vil? Vil du oppfordre til ikke å ha noen former for markeringer på 17. Mai? Vil du for all fremtid la bikinien bli liggende i skapet? Jeg kjøpte ved en anledning tre flasker vin og en pakke skinke på butikken i et muslimsk land. Vil du si at det jeg gjorde var galt siden det kan tenkes å ha provosert noen?

Jeg tror vi alle vet at svaret på dette er nei.

2

nri-20

Jeg er Norsk statsborger som du sikkert og er U-Gurt

1

U-gurt

Betviles ikke - men jeg forholdt meg til din sammenligning med asylsøkere i Norge og din fremstilling av nordmenn i Thailand og Spania - og derav mitt spørsmål om du har ankommet disse to land som asylsøker og levd på samfunnenes midler..?

1

nri-20

Ja selvfølgeligt har jeg det . Men jeg har ikke lov og fortelle om deg grunnet att det er Classified materiel ...

Er vi ikke alle mann precis det vi ønsker og va bakom våres nick på VGD ?

Nyttjer du våres gemensamme midler fra NAV da U-Gurt ?

1

keenio1

Hvorfor føler ikke flyktninger i Norge det på samme måte?

Fordi de ikke flykter.

1

Lignende temaer

Laster...