Nye VGD er lansert! Mer informasjon

"Blonde og hyggelige familier er farlige og sannsynligvis høyreekstreme", kan en lese i et tysk familiemagasin, som utgis i 1.7 Millioner eksemplarer i Tyskland. Magasinet er utgitt av en stiftelse som finansieres av Tyske myndigheter (!).

En skulle tro at dette burde få tyskere flest til å skumme av raseri, og begi seg ut i gatene i demonstrasjonstog. Men nei, ingen høylytte protester.

Det kommer nok av at utgiverne av magasinet har beregnet sitt publikum godt, nemlig den alminnelige tysker. Den alminnelige tysker kjenner tysk historie tungt på sine skuldre, og er full av selvhat og skyld for første og annen verdenskrig, nazismen og jødeforfølgelsene, og føler de må gjøre bot for det ved å tillate fri innvandring fra tredje verden, og bare bøyer nakken istedet for å bli rasende over slike sinnsyke påstander som i dette magasinet.

Mangelen på allment kraftige reaksjoner blant tyskerne mot påstandene i magasinet bekymrer mer enn at et slikt magasin blir gitt ut. Er tyskerne blitt helt kuet? Det skulle også føre til reaksjoner fra andre land, magasinet er finansiert av tyske myndigheter, og den tyske regjering er dermed ansvarlig.

Påstanden om at blonde er høyreekstreme fordi de er blonde, er ren rasisme, faktisk det mest rasistiske jeg har lest på lenge. Det oppfordrer til forfølgelse og trakassering av blonde mennesker, og må ses på som et angrep en stor del av vertbefolkningene i alle vestlige land, og for å få europeere til å nøle istedet for å gå resolutt til handling mot islamiseringen av Tyskland og Europa.

4
187 svar

187 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Bokvarv

Lenge leve rasimen!

Rasismen det omtales i Europa er i verste fall marginal.

Husk at de som definerer denne ikke selv vet definisjonen, men uttaler seg KUN ut fra innbilning og følelser, uten ett eneste fnugg av faktum.

Jeg er STOLT av å være stemplet som rasist, det er en Hedersbetegnelse

2

Watt

Da er vi to :-)

1

fedda1

Husk at de som definerer denne ikke selv vet definisjonen, men uttaler seg KUN ut fra innbilning og følelser, uten ett eneste fnugg av faktum.

Jeg vet ikke hva u har problemer med å huske selv, jeg - men SAMFUNNET du antageligvis bor&lever i, har hatt en paragraf over endel år nå, som ble referert til som 'rasismeparagrafen' og som i den gamle streaffeloven av 1902 lød;

"Den som fortsettelig eller offentlig setter frem en diskriminerende eller hatefulll ytring, straffes med bøter eller fegnsel inntil tre år. Likt med en offentlig framsatt ytring, jf §7 Nr.2, regnes en ytring når den er satt frem slik at den er egnet til å nå et større antall personer. Som ytring regnes også bruk av symboler. Medvirkning straffes på samme måte.

Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres

- hudfarge eller nasjonale elller etniske opprinnelse

- religion eller livssyn,

- homofile legning, leveform eller orientering.

- nedsatte funksjonsevne

-----

Denne paragrafens innhold er videreført i Straffeloven av 2005, i §185 - Hatefulle ytringer.

Dette er ikke formuleringer som en eller annen innbiller seg, men noe som er vedtatt av Stortinget og som altså er samfunnets kodefisering av hva samfunnet mener skal være forbudt.

1

Bokvarv

Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres - hudfarge eller nasjonale elller etniske opprinnelse - religion eller livssyn, - homofile legning, leveform eller orientering. - nedsatte funksjonsevne

Ja også? dette du siterer er jo svada i denne sammenhengen

Om jeg sier at her på skolen feirer vi JUL, og om de som VELGER å føle JUL støtende får beskjeden I NORGE feirer VI JUL!

Da er er ikke dette noe med RASISME.

derimot å NEKTE NORSKE BARN julearrangement, bare det å gi det et annet navn ER RASISME!

RASIST i NORGE er en hedersbetegnelse jeg med stolthet bærer,

1

kjempekanin

Er det riktig oversatt og gjengitt, er det bare å si at det var noen merkelige påstander som fremkommer der. Altså på hvem som er høyreekstreme etniske tyskere og hvordan man kan spotte dem (avsløre dem).

2

MagneR

Er ikke alle snart høyreekstreme?

:-))))

2

Zweifelhaft

Er ikke alle snart høyreekstreme?

Det er ikke lenge før.. :)

Det er derfor alle innvandrings-apologetene er så sure og grinete for tiden:)

http://www.sv.uio.no/c-rex/aktuelt/aktuelle-saker/2016/hoyreekstremt-tankegods-har-blitt-stuerent.html

1

fedda1

Jeg vet ikke i hvilken lomme du har det verst, kanskje er det i mulim-lommen din. Iallefall er rektoren ved den aktuelle skolen intervjuet og har nettopp uttrykt at denne saken nettopp dreide seg om et forsøk på ikke å støte kristne barn som ikke feiret jul.

At du vet bedre enn rektoren her, forundrer meg lite - uansett hvilken lomme du titter i. Du vet jo bedre enn samfunnet også, hva som er vedtatt av l9over og hva disse dreier seg om, jf mine kommentarer over. Overfor besservissere er nok fakta bare noe som er i veien for deres egen perfekte&innbilte verden. NOK.

1

busemannen

Påstanden om at blonde er høyreekstreme fordi de er blonde, er ren rasisme, faktisk det mest rasistiske jeg har lest på lenge. Det oppfordrer til forfølgelse og trakassering av blonde mennesker,

Huttetu! Nå ligger jeg tynt an!

Men Adolf var da ikke blond? Han hadde kanskje farga håret.

1

Lignende temaer

Laster...