Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Borgerkrig, repatriering eller underkastelse, det er de alternativer vi har, skriver Prof. Helmuth Nyborg.

Underkastelse, hva vil det innebære?

Hvordan vil det være å leve i et fremtidig Europa som en minoritet av hvite ikke-muslimer, hvor muslimer er i flertall, og også da har makten politisk og da også militært?

Vi vet og har sett hvordan Kristne blir behandlet i muslimske land, hvordan ikke-muslimer i det hele tatt blir behandlet i muslimske land.

Enten så konverterer man eller blir tvunget til å konvertere, det er intet alternativ for en intolerant religion som Islam.

Det kan være fare for at Kristne, de som får leve, som konverterer til Islam ikke blir ansett som likeverdige som «ekte» muslimer.

Hvordan blir gamle hvite europeere behandlet, som muslimene ikke har brukt for?

Livet i et muslimsk land blir som livet i en totalitær stat, ensretting religiøst sett, en mono-kultur å betrakte når det gjelder kunst, kultur og litteratur.

Trolig mer likt som i en stalinistisk stat, hvis det er et såkalt moderat muslimsk styre, mer lik et regime som Pol Pot hvis regimet følger sharia lover.

The Guardian har en liste som viser hvor det er vanskeligst å være Kristen, og ikke overraskende er det i muslimske land,

Den Kristne minoritet blir også diskriminert og forfulgt av palestinere På Vest Banken og Gaza, og islam truer i økende grad andre religiøse minoriteter i Midt Østen. Med tanke på hvor mange irakere som har kommet til Europa, er det skremmende å lese hvordan Kristne blir behandlet i Irak.

Dette kan gi en pekepinn om hvordan livet som Kristen under muslimsk styre kan bli.

Den etniske europeiske befolkningen er raskt aldrende og med en negativ befolkningsvekst, og muslimene blir stadig mer aggressive og med en høy befolkningsvekst, kan det da gå så raskt med Frankrike som i Michael Houllebecqs dystopiske roman «underkastelsen», med start på et islamsk styre i Frankrike så tidlig som i 2022?

For mange europeere kan underkastelse ikke bli et alternativ, flukt blir eneste løsning, et liv som Kristen under muslimsk styre blir utenkelig.

4
24 svar

24 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Karten67

Hvordan vil det være å leve i et fremtidig Europa som en minoritet av hvite ikke-muslimer, hvor muslimer er i flertall, og også da har makten politisk og da også militært?

Vi vet og har sett hvordan Kristne blir behandlet i muslimske land, hvordan ikke-muslimer i det hele tatt blir behandlet i muslimske land.

Bra innlegg igjen,....mye enig med alt du skriver her inne på forumet:)

Det du skriver her tror jeg ikke de fleste tenker på, for de fleste makter ikke å se lenger en max noen få år frem i tid. Det som er mest skremmende er at politikerne ikke engang ser det.

Videre tror jeg at dette "problemet" øker i takt med % antallet muslimer en har i ett land, bare se på Sverige, landets egen etniske befolkning hater sin egen kultur så mye at de driver med en "masse import" av en kultur/samfunnsstruktur som ikke er helt forenlig med deres egen, og landet har jo laaangt større problemer enn Norge.......dette tror ikke jeg er tilfeldig, bare de naive må tro at dette er tilfeldig.

2

A_Øivind

flukt blir eneste løsning

Og da kan Tasmania være tingen.

1

moskos

Du kan uansett være sikker på en ting: Det blir dritkjipt!!!

1

sanila

Det synes som at, man har vedtatt, at slikt er det, og at slikt vil det bli.

1

Watt

Har du grunn for å tro noe annet ?

Hvorfor skulle integrering plutselig virke ?

Tror du integreringen blir bedre desto flere som kommer ?

Vi for se om denne linken fra The Mirror får bli stående...

Den fra FrieOrd.No ble nettopp slettet...

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/eight-men-guilty-sexually-exploiting-9063768?ptnr_rid=530171&icid=EM_Mirror_Nletter_DailyNews_News_smallteaser_Text_Story11

https://theukdatabase.com/uk-child-abusers-named-and-shamed/muslim-paedo-rings-in-the-uk-why-how/

Artig lesning dette her...

Hvis man søker på disse sakene så er det lett å tro at det bare er en sak i en by, dessverre er det langt fra sannheten.

Dette har foregått av mangfoldige gjenger i flere byer.

En ting som går igjen ?

Ja, det er muslimske menn fra Pakistan...

Klart vi ikke kommet like langt i Norge og takk for det.

Men skal vi velge å lære noe av andre lands dundrende undergang...?

Da mener jeg undergang fra den type altruistisk samfunn vi har vært vant til å leve i her i Norge.

Jeg kan faktisk huske tilbake til en tid hvor vi aldri låste ytterdøren til huset.

Noe har endret seg...

Den endringen som er i gang ønsker jeg å stanse...

4

Lignende temaer

Laster...