Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det må da vel være den styrende instans på enhver type institusjon, privat, kommunal eller statlig,- å avgjøre hvilke uniform, kleskode etc som skal gjelde der. Dette er vel ingenting som enkeltpersoner utenfor har noe med ? ​Religion bør være en sak mellom den enkelt og sin Gud, og i det bilde må den enkelte få kle seg som han/hun ønsker. Det betyr ikke at man automatisk kan forlange å ta sitt religiøse klesvalg inn i en offentlig organisasjon hvis de som styrer bestemmer annerledes. ​Hvorfor er så mye styr med disse muslimene, - hva med å vise litt respekt for de kulturelle verdier vi nå engang har her i Norge, - hvorfor må absolutt alt utfordres ?

Jallis

2
12 svar

12 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Managern_2

​Hvorfor er så mye styr med disse muslimene, - hva med å vise litt respekt for de kulturelle verdier vi nå engang har her i Norge, - hvorfor må absolutt alt utfordres ?

Jallis

Fordi det er hjernevaskede mennesker oppvokst med en altomfattende ideologi som legger føring for alle aspekt av deres liv. Når en slik utfordring til tilpasning av samfunnene de tar med seg sitt islam for å forme ikke bare er påkrevd men vi i tillegg legger oss langflate og tillater det så kreves det stadig mer for å sakte men sikker endre vårt samfunn tilpasset deres ideologi.

Det kommer ikke til å ta slutt før Norge er endret til ett hvilket som helst land fra den mørke middelalder, slik dagens arabiske og mange muslimske asiatiske land er. For muslimer som retter disse kravene i vårt sekulære demokrati er det ingen integrering eller ønske om å leve i kompromisser og akseptere våre verdier og samfunnsnormer.

Men det må tydeligvis en borgerkrig til før altfor mange nordmenn generelt og venstresiden spesielt forstår dette.

1

Karten67

Dette kan de lett få ett flertall i stortinget med å innføre ett lovforbud slik som de har gjort i Italia.

En 40 år gammel muslimsk kvinne har fått 30.000 euro eller 273.000 norske kroner i bot etter å ha nektet å ta av seg niqaben i et rådhus byen Pordenone i Italia.

Kilde: http://www.nettavisen.no/nyheter/kvinne-fikk-30000-euro-i-bot-for-a-nekte-a-ta-av-seg-niqaben/3423282422.html

1

JaktFalk79

Verken islam eller hijab har noe med religion å gjøre. Det er politikk og kun det. Utelukkende volds- og trusselbasert politikk. Og rent menneskehat.

Dog hyllet av norsk venstreside.

"Det nye vi" har en og annen svakhet... Som vår egen undergang.

Atter hyllet av norsk venstreside.

1

perchri

...som når den trojanske hesten kom innenfor murene, sto borgboerene og diskuterte hvor fint den var laget, hesten var sprengfull av soldater, og en av dem slapp ut et "Au" , selv da skjønte ikke borgboerene at her var noe galt........ser man likheten mon tro?

1

fedda1

Dog hyllet av norsk venstreside.

Har du noen eksempler på dette - at Islam er hyllet av 'norsk venstreside'?

1

fedda1

Hvorfor er så mye styr med disse muslimene

Så mye styr - med en hel muslim på Blidensol som vil gå med sjal på hodet? Neigusanten, SANN!

De musilmene er problematiske selv når de er dau og vil begraves med hodet mot Mekka! Og, det skulle ikke undre meg om de også i kisten - skal ha et tørkle på hodet;For å irritere! Irritere de kondisjonerte iblant oss, de på Øvre Singsaker, som en viss komiker ville ha formulert seg.

Jeg sier bare;Når faller Norge???

P.S.For ikke å bli misforstått av geniene her;Dette var et forsøk på å være spydig på bekostning av sutre&bære&klage&gnåle-gjengen.

PS2.Vi hadde en som jobbet i velfærden da jeg var til sjøs, som ble kalt for Hjallis. Han var svært godt likt;For sitt gode humør og sitt joviale vesen med - ALLE!

1

U-gurt

sutre&bære&klage&gnåle

&&&&&...

1

Bountyhunter

Jeg sier bare;Når faller Norge???

Det faller når idioter som deg får styre landet..islam velkommen,her er det ingen restriksjoner ! Vi kneler for alt for vi er sosialister og vi bruker andres penger til og ødelegge dem som betaler gildet....Vent,det skulle ikke bli sånn..Vel vi kan leve av og klippe håret til hverandre...

1

fedda1

Det faller når idioter som deg får styre landet..islam velkommen,her er det ingen restriksjoner !

'Drikk maling, tygg tapet og bli mink', sa de i militæret.

1

jallis

... ja, Hjallis var en kjernekar, ingen tvil om det. Folkene i velferden hadde som oppgave å gjøre livet for sjøfolkene best mulig slik at lengselen til dem hjemme ikke ble for stor. Han hadde nok stort sett å gjøre med folk som var "i samme båt", hadde felles ønske om å gjøre en god jobb, forsørge seg selv og familien og leve i trygge ordnede forhold. Jeg klarer dessverre ikke å se hva som er sammenhengen i mitt innlegg og ditt svar.

1

Lignende temaer

Laster...