Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Av immigranter første halve året i Tyskland. Sikkert bare en bagatell for dei på venstre siden her inn men for oss andre er dette et meget dårlig tegn for fremtiden.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3893436/Angela-Merkel-pressure-refugee-policy-revealed-migrants-committed-142-500-crimes-Germany-six-months-2016.html

Heldigvis så har ikke vi Merkel til å styre dette landet og håper snart at flere vil innse galskapen i Tyskland.

Tyskland og Sverige burde være nok for oppgående mennesker å innse at innvandring uten strenge krav vil ødelegge samfunnet til slutt

1
11 svar

11 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

fedda1

Sikkert bare en bagatell for dei på venstre siden

Har du en venstreside og, jeg kommenterte dette i den forrige tråden du skrev om dette og der viste jeg til at det ble begått 6 millioner forbrytelser i Tyskland med en befolkning på 80 millioner, i 2015. En må vel være bra tett-i-appen om en liker kriminalitet, så har du noe saklig å bidra med her - siden du starter en tråd om dette? Som jeg spurte sist;Er 142000 på et halvt år eller 300000 på et år, MYE, relatert til antallet migranter det er snakk om og hvor mange migranter snakker vi om, egentlig? Det sitter to millioner amerikanere fengslet og det betegnes som det landet i verdne med flest innsatte. So what?! Kanskje går 868 933 tyskere rundt med røde sko tilenhvertid og hva tror du høyreekstremistene synes om det?

1

TheFamous25

Trafikkbrudd er ikke kriminell handling så sant man ikke har kjørt i beruset tilstand etc.

1

nri-20

Intressant og se om Trafikbrott og lignende ingår i statestikken

1

TheFamous25

Det står det ingenting om så er helt sikkert alt ifra stjeling, salg av narkotiske stoffer til offentlig urinering. Er nok innom dei fleste kategoriene siden dei ikke ramser opp alle.

1

A_Øivind

Jeg vet heller ikke, men tipper at personer som har migrert til Tyskland for å drive kriminell aktivitet står bak mye av dette. Tipper også at unge på 25 år og under er kraftig overrepresentert.

1

A_Øivind

1

Managern_2

Det er nesten 150.000 lovbrudd det tyske samfunnet ville vært spart og vært foruten både økonomisk og påvirkningsmessig uten den vanvittige immigrasjon landet har hatt.

1

A_Øivind

Dette utgjør ca 2,5 % av det totale antallet anmeldte lovbrudd i Tyskland, så noen massiv kriminalitetsbølge er det jo ikke akkurat snakk om.

Økningen på 40 % fra i fjor til i år utgjør bare ca 0.7 % av det totale antallet lovbrudd.

1

Lignende temaer

Laster...