Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Innvandring står for 80 prosent av befolkningsveks

Wow :-/

Totalt har det vært en økning på 461.508 innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre de siste ti årene.

I samme periode har antallet etniske nordmenn steget med 32.237.

Innvandring står for 80 prosent av befolkningsveksten

1
59 svar

59 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

TheFamous25

2

fedda1

Hver somalier koster oss skattebetalere 9 millioner

Er dette den samme undersøkelsen som konkluderer med at nordmenn også er en utgift for Norge? Her er en annen link, som jeg fant i din link og vedkommende i Finansavisen regnet også ut en gang at innvandrerne ville koste Norge 430 MILLIARDER kroner. Over 86 år. Og disse tallene baserte seg på ssb's tall, ble det hevdet. Han som laget tallene for ssb - som finansavisen baserte seg på - regnet ut at 20 000 ville koste oss 53 øre dagen og jeg for min del kan sikkert legge ut for deg og.

1

Sankt-Vinger

Så du liker ikke at vi tar vare på våre egne? Synes du innvandrer skal komme å få alle rettigheter koste hva det koste vil?

1

Sapient-X

Alenemor- staten er ikke bærekraftig.

Alle kan ikke leve på staten. Velferdsstaten kommer til å kollapse. Derfor trenger vi en befolking som har samhold, er intelligente, og kan finne løsninger sammen.

Dvs en homogen nasjon, ikke multikulturell, det vil bli ekstremt farlig.

1

Garindan

Innvandring står for 80 prosent av befolkningsveksten

Egentlig står innvandring for 100% av befolkningsveksten, men noen av disse som telles med er tredjegenerasjons innvandrere, og da teller SSB dem som nordmenn.

Dette vet vi fordi fødselsraten bare har vært ca nok til å holde befolkningsnivået oppe siden vi var rundt 4 millioner. Dvs at alt over 4 millioner er utlendinger.

2

Sankt-Vinger

ca 230.000 pluss eventuelt eiendomskatt.

1

arveka

Du klarer altså ikke engang å si hva du betaler i 2019.

Hvordan skal du da vite hva ditt oldebarn betaler i 2090?

1

Sankt-Vinger

Jeg kunne absolutt gitt deg en mer detaljert kalkyle, men ser ikke poenget med å brette ut min lille private økonomi. Men jeg er helt sikker på at økonomer og andre kan, med tall fra SSB beregne snitt skatter, avgifter og overføringer på de fleste folkegrupper, eller regioner. Tror du virkelig ikke at de kan dette?

1

TheFamous25

FEDDA 1

Skal staten dele ut huser og bondegårder etc til disse bøndene dine? Hvem skal betale for dette da for det koster tross masse penger å drifte etc.

Du minner meg om han svenske politikeren som sa at Sverige hadde masse plass nordover så var ingen problem å ta imot masse flere innvandrere

1

fedda1

Skal staten dele ut huser og bondegårder etc til disse bøndene dine?

etter min mening er det bedre for samfunnet og da også for staten, at vårt land holdes i hevd, dyrkes opp og kultiveres og både er tilgjengelig og brukes, samt at det produseres mat der og at folk har arbeide - enn at landet er gjengrodd, utilgjengelig, ubrukt og altså ikke nyttes. Og at folk derfor heller ikke får muligheten til å arbeide der og fø seg selv&sin familie der og heller ikke produsere mat der osv. Vi kan selvsagt gjøre som svenskene;Legge ned hele nord-Sverige omtrent. Men hvorfor? Og, det er likevel bare et tidsspørsmål, for når drivhuseffekten gjør det for varmt å oppholde seg og også dyrke mat i områdene rundt ekvator - så vil store grupper memnnesker flykte&trekke nordover til våre breddegrader. Kanskje om ti åt kanskje om 50, men som det ser ut nå - vil det gå den veien.

1

Sankt-Vinger

Jeg må bare gi deg litt mer skryt. Jeg er enig med deg. Men tror ikke på at det er gjennomførbart. Hvilket politisk parti tør å ta det opp at de skal tvinge folk til å bosette seg der de ikke ønsker å jobbe med noe de eventuelt ikke ønsker?

1

TheFamous25

FEDDA 1

Klart målet er å få folk i arbeid men det er absolutt ingen tvil om at noen grupper ikke er så interessert i å finne seg arbeid. Dermed er også staten sine utgifter ekstremt høye blant disse. Dei fra Somalia og Pakistan skiller seg ekstremt ut negativt når det kommer til dette

1

Lignende temaer

Laster...