Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det hela ska ha börjat med att apan, som tillhörde en butiksinnehavare i staden, gav sig på några skolflickor som passerade utanför. Djuret ska ha slitit en huvudsjal från huvudet på en av dem.

Det ska ha blivit gnistan för en enorm konflikt mellan två rivaliserande klaner i området. Män från Awlad Suleiman-klanen utkrävde hämnd genom att döda tre män från den rivaliserande Gaddadfa-klanen – och apan.

Sedan urartade allt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23951702.ab

Altså ei ape startet klanbråk i Libya og folk hiver seg med i kampen. Hvordan skal vi i Norge få mennesker som sloss mot aper integrert? Dette er i Libya, men vi får da godt med somaliere hit som også lever i stammer/klaner.

Om ikke dette er sartire så var det jo apen som startet bråket, og det nevnes ikke hvor mange aper som er drept i stridighetene som har vart i flere dager. Det største problemet med dette er at slike folk skal du ha i nabohuset, hva om hunden din fornærmer dem og de startet krig mot hunden din?

4
192 svar

192 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Gunstein12

Hvordan skal vi i Norge få mennesker som sloss mot aper integrert? Dette er i Libya, men vi får da godt med somaliere hit som også lever i stammer/klaner.

Da den ene personen tok to bananer og den andre bare fikk én, ble det slagsmål på Hvalsmoen transittmottak i Buskerud.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/07/17/155298/slagsmal-om-banan-pa-transittmottak

5

tinnyme

Da den ene personen tok to bananer og den andre bare fikk én, ble det slagsmål på Hvalsmoen transittmottak i Buskerud.

Ja, det er jo slike venstresiden vil fylle opp hele Norge med. Enda godt at det ikke vokser bananer her;-)

2

HYYYL

Omg - de folkene der er ikke helt gode.

Krangelen dreide seg om en klase bananer, hvor én person hadde forsynt seg slik at det kun var én banan igjen til den andre som gjerne også ville ha.

Det skal ha kommet inn flere nødtelefoner til politiet da situasjonen oppsto.

Politiet troppet opp og ba de to holde seg unna hverandre. Det greide de imidlertid ikke, og politiet måtte rykke ut en andre gang.

2

Rockoh

Ha ha ha!!

1

Sankt-Vinger

Indonesia er et eksempel på "demokrati" Islam kan leve godt i. Sharialover og ikke religionsfrihet. Men et demokrati.

1

Hyrro

Så har vi ikke lenger nabokrangler for småting i Norge, ingen drap, ingen voldtekter og ingen kriminalitet overhodet.

For alt som skjer nå i dag er det fremmedkulturelle som står for.

1

VitorBelfort

Tunisia ja, ikke akkurat paradis på jorden det heller, kanskje sammenlignet med andre Islamske land, men fortsatt et sted hvor vestlige turister bør tenke seg om å ferdes. Har vært flere terrorist aksjoner opp igjennom årene, og når man leser dette så skjønner man hvorfor :

http://www.washingtontimes.com/news/2016/sep/14/tunisia-emerges-as-isiss-no-1-source-for-foreign-f/

Var vel etter siste terroraksjon at myndighetene skulle stenge over 80 moskeer som "spredte gift". Så det ligger noe å ulmer under overflaten.

For befolkningens del, så får vi håpe myndighetene har stål kontroll.

1

Sponvika

Tunisia gikk fra diktatur til å få den meste demokratiske grunnloven i Afrika på få år, og det helt uten "hjelp" utenfra. Der sitter religiøse og sekulære og styrer sammen. Hvorfor tror du de fikk til dette når vesten mislykkes i Irak og Libya?

1

VitorBelfort

At de har fått til det, er imponerende. Men som artikkelen sier, det ulmer under overflaten. Tunisia er det landet med mest eksporterte IS krigere. Fengslene er fulle, og myndighetene sliter med å holde kontroll over tilbakevendte krigere samt rekruttering. Når man leser artikkelen så virker det dessverre slik at det nesten bare er et tids spørsmål før helvete bryter løs.

1

Lignende temaer

Laster...