Nye VGD er lansert! Mer informasjon

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22622793.ab

Ifra 6 milliarder årlig i 2004 vil den neste år stige til 67 milliarder .

Og i sverige skal kostnaden være vesentlig mindre pr nye landsmenn enn i Norge så da kan man lure på hvor mye staten våres må ut med årlig.

Heldigvis så har ikke Norge i nærheten av samme antall som dem men det spørs om ikke den totale kostnaden er det.

Heilt sinnsykt at den svenske regjeringen ikke klarer å se den stygge utviklingen men er man naiv så er man tydeligvis naiv.

3
140 svar

140 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

TheFamous25

AØIVIND

Hvis jeg låne min unge 500kr og hun betaler kun tilbake 200 ?

Har jeg da tjent 200 eller tapt 300?

3

fedda1

Hvis jeg låne min unge 500kr og hun betaler kun tilbake 200 ?

Har jeg da tjent 200 eller tapt 300?

Siden det er du som spør vil jeg tro du vil si at flyktningene har stjålet pengene dine.

1

Sapient-X

Det er grådige profitører som gnir seg i hendene og ler hele veien til banken. Jurister, utleiehaier, og alle som selger varer og tjenester til de som kommer og har fått penger fra staten.

Hvor er alle sosialistene?

Man skulle tro de ville verne om velferdsstaten, og at skattebetalernes penger går tilbake til dem i form at infrastruktur, helsevesen, lov og orden og andre oppgaver vi har delegert til myndighetene. Jeg skriver "vi" fordi vi i hele den vestlige verden har havnet i denne knipa. Svenskene er bare hakket mer fanatisk og blinde enn resten av vesten.

Sosialistene ser også ut til å ikke forstå at vi er i samme båt. River de ned samfunnet vil det få følger for dem også.

Sølvskjesosialister i dag har ingen forståelse for hva arbeiderklassen må tåle.

Tror de arrogante hasjblåserne virkelig at en bussjåfør, murer, lagermedarbeider eller andre aksepterer at sosialistene tar inn hundretusener av innvandrere, som presser arbeiderklassen på lønn og arbeidsvilkår, samtidig som deres stemmer blir mindre verdt når det importerte stemmekveget får statsborgerskap?

De klør seg fortsatt i hodet over hvorfor Trump vant valget. De skjønner virkelig ikke hvorfor folk som faktisk rammes av innvandring vender seg mot dem, og at aksene har snudd helt om.

Det er kjendiser, de rike og skjermede som stemmer på venstresiden, for de har ingenting å frykte fra innvandring, mens arbeiderklassen er nødt til å vende seg til høyresiden, og jo fattigere de er jo mer til høyre må de stemme. Etter alt de har gjort er Trump det beste som kunne skjedd dem. Alternativet ville være at en enda mer ekstrem politiker vil måtte feie dem av banen når situasjonen for arbeiderklassen blir alvorlig nok.

3

TheFamous25

Du tror mye det skal du ha.

Det var Aøivind sin loggikk at staten ikke tapte penger på sine utbetalinger til dem siden dei betalte skatt av det dei fikk.

Så mener du også at staten ikke taper penger på å ansette folk i det offentlige siden dei betaler skatt av lønnen sin?

1

Nabo

Lysbakken gråter sine modige tårer for at ikke alle land ikke er som Sverige, det er rett og slett rørende hans omsorg for de verdig trengende som aldri kom hit.

http://www.hegnar.no/Nyheter/Politikk/2015/11/Lysbakken-Sverige-har-vaert-et-lys-i-Europa

Det er ikke et uttrykk for feilslått politikk at Sverige nå har endret kurs i asylpolitikken, mener SV-leder Audun Lysbakken.

Svenskene har prøvd å være et lys i Europa, men de kan ikke være det lenger når ingen andre tar ansvar, sier SV-lederen til NTB.

– Solidariske krefter i Europa kunne ha funnet sammen og løst problemene, men i stedet har det kommet en lokal Per Sandberg i hvert enkelt land og fått bestemme. Det er en fallitterklæring for det europeiske samarbeidet, sier han.

Lysbakken sier han forstår at Sverige ikke lenger klarer å ta imot så mange flyktninger som landet til nå har gjort.

– Men det viser jo ikke at den svenske politikken har vært feil, sier han.

– Kan bli farlig Ansvaret for kursendringen i Sverige ligger hos de europeiske landene som opptrer «utrolig egoistisk», mener SV-lederen.

2

U-gurt

Men det viser jo ikke at den svenske politikken har vært feil, sier han.

He he...idioti på høyt nivå - det er da ingen europeiske land som har tvunget Sverige til å ødelegge landet - dette har de svenske myndighetene klart på egen hånd.

1

Nabo

Kan du skjønne at det partiet han leder kan være mot EU slik som han taler?

Han er morsom i all sin enkelhet.

1

kansas00

Heilt sinnsykt at den svenske regjeringen ikke klarer å se den stygge utviklingen men er man naiv så er man tydeligvis naiv.

Naivt er det neppe sett med deres egne øyne. Mange av disse politikerne tjener godt og vil neppe være avhengig av den velferd som skatten i sverige betaler. Så om mer av skattepengene må gå til innvandring og mindre til helse, omsorg, undervisning så vil alltid politikern dere kunne gjøre som det gjør i Norge. Ta seg inn på private kliniker ala Volvat etc. Samtidig sørger innvandrerne for at de blir valgt inn og kan heve sine priviligier i form av god lønn etc. Og pynten på kaka er at med god lønn er disse politikerne i stand til å ha råd til å bo i nabolag fritt for flerkultur. Mulig jeg husker feil, men var det ikke Reinfeldt som fra en flytur over sverige hadde sagt at her var det plass til mange flere ? Pussig nok da at det er så lite plass i hans eget nabolag.. Hykleriet fra eliten ifbm. innvandring kjenner knapt grenser.

Er det noen som er naive så må det være velgerne. Iallefall de velgerne som ikke tilhører dette flerkulturelle felleskapet, men som stemmer på disse politikerne.

Kan jo oså trekke parallellene til norsk politikk... Brundtland, Jagland, Stoltenberg eller Større vil neppe måtte gå sultne til sengs selv om svimlende summer blir brukt på innvandring. Derimot kan det se styggere ut for en del av velgerne deres som ikke tilhører samme liten.

2

A_Øivind

Naivt

Men er det ikke også naivt å bare sette opp regnestykker hvor innvandringens bidrag ikke er med?

Er ikke det rett og slett en form for argumentsvindel?

1

Videoseven

Men er det ikke også naivt å bare sette opp regnestykker hvor innvandringens bidrag ikke er med?

Vi har jo det.

162 000 asylsøkere kom til Sverige i fjor. Under 500 fikk jobb.

Dette vil si at 161500 lever på Svenske borgeres tid og penger. Dette er penger som kunne blitt brukt på helse, infrastruktur, forskning eller noe annet Sverige trengte penger til.

Hva er egentlig det bidraget du snakker om?

1

Aurorabliss

Er det noen som er naive så må det være velgerne. Iallefall de velgerne som ikke tilhører dette flerkulturelle felleskapet, men som stemmer på disse politikerne.

Problemet er at det ikke fins noen reelle alternativer hvis man ikke ønsker å orientere seg langt ut til høyre for høyre.

1

kansas00

Da kan man jo bare sende problemet videre å si at det bare er å starte et parti. I norge krever det 5.000 underskrifter. I sverige muligens noe i nærheten ? I alle andre markeder(iallefall de frie) vil det jo der det er etterspørsel oppstå nye tilbydere. Kanskje bare ikke innen politikken ? Er vel litt sannhet i det noen sa en gang om at det eneste som f.eks vil få nordmenn til å reagere var om du tok fra dem spriten.

1

A_Øivind

En upresis artikkel. Kostnader og utgifter blandes sammen og det fortelles ingenting om inntektssiden.

Jeg synes imidlertid det er bra at de satser på integrering. Dette vil de tjene på i det lange løp.

2

Videoseven

det fortelles ingenting om inntektssiden.

Dette har du rett i.

Det kom 162000 mennesker til Sverige, og 492 av disse er i jobb.

Du kan kanskje fortelle oss hvilke inntekter immigrantene gir, som ikke betales av svenske skattebetalere?

Vi klarer disse 67 milliarder i utgifter fint i Norge. Vi bare fjerner kvinners rett til betalt svangerskapspermisjon (20 milliarder) og rett til lønn ved sykdom (48 milliarder).

Kvinner kan selv spare penger hvis de ønsker barn og fritid, og arbeidere kan betale privat sykeforsikring gjennom LO.

Dette klarer de i andre land.

3

nri-20

Synd att ingen har førtalt att over 90.000 av dom 162.000 som kom 2015 har blitt återført til transit land og att det var over 20.000 Svenskar som återinnvandrade fra Norge og andra land i statestikken ..Så kvar blir det rundt 52.000 nya landsmenn og av dem er dom største landen Polen og Syrien

2

A_Øivind

Du kan kanskje fortelle oss hvilke inntekter immigrantene gir

For eksempel betaler alle som mottar lønn av det offentlige eller handler med penger de har fått fra det offentlige direkte og indirekte skatter. Dette gir det offentlige inntekter.

1

keenio1

Det kom 162000 mennesker til Sverige, og 492 av disse er i jobb.

og av de jobbene er garantert alle forbundet med asylindustrien.

1

galehest

En upresis artikkel. Kostnader og utgifter blandes sammen og det fortelles ingenting om inntektssiden.

Det er kanskje ikke så mye å si om inntektsiden?

1

deleted3041664

Det de hadde tjent på i det lange løp (og det korte løp) var å ikkje slippe inn så mange.

1

Sapient-X

Jeg leste en artikkel i E24 i sommer om hvor ille den svenske økonomien er. Ifølge artikkelen går landets utgifter opp, og inntekter går ned.

Svenskene kan lyve så mye de vil om at alt kommer til å bli bra, men det får vi se etter hvert som det kulturelle Frankensteinmonsteret våkner.

1

lusekoftan

Svenskene kan lyve så mye de vil om at alt kommer til å bli bra

Du bör uppsöka professionell hjälp av personer i vita rockar så du återfår tron på framtiden, du låter som en stackars dysterkvist som så många andra där borta i dimman, regnet och mörkret.

1

Sapient-X

Hver dag håper jeg at det er jeg som tar feil. Men så skjer det alltid ett eller annet som gjør at jeg tenker "dette går ikke bra på lang sikt".

Det er forbannelsen med høy intelligens. Uvitenhet er lykke.

1

Lignende temaer

Laster...