Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nye krav fra muslimer, egne banker for de som ikke vil betale renter!

Hvordan skal vi takle dette på en politisk korrekt måte? Gi ekstremistene så mye penger at de aldri behøver å låne noe?

Selv synes jeg de bør få lov til å flytte til et land som bedre kan tilfredsstille deres krav.

2
258 svar

258 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

LarsLie

Når alt kommer til alt er det altså bare å bruke ordet avdrag på et dyrere lån istedet for ordet renter. Slik lures Allah til å være fornøyd. Kjør på ! Blir som å late som om man er fattig på dagen for så å spise masse når natta kommer og guden ikke kan se deg .

4

Karten67

Akkurat, det er jo hva det er, bankene skal ha sine renter uansett om en kaller det "avdrag" eller "tepenger".....men "for all del ikke skriv renter for min overtro forby det", blir som å pisse i buksa en vinterdag, føles deilig der og da, men det blir fort kaldt:) hahaha

2

Homo_Erectus

Akkurat, det er jo hva det er, bankene skal ha sine renter uansett om en kaller det "avdrag" eller "tepenger"

Hva er da problemet? Bankene får de pengene de skal ha og kundene betaler det de skal.

1

Vonmises

...eller som å gifte seg, ha seg og skille seg umiddelbart etterpå. Da har man jo ikke drevet hor.

http://www.nettavisen.no/nyheter/3233779.html

Genialt

1

LarsLie

He he for noe snikkabo-greier religion er. Om vi bare gjør det sånn og sånn, så ser ikke Gud det.Først kommer skriften,så kommer alle unntakene vi lager for å lure skriften.

Hørte en tilhenger av Hanevold eller hva han heter og visjon.TV,hadde stjålet en buss. Men den var ikke stjålet.Den var "kjøpt uten penger"Og da er det jo greit ;-)

1

Karten67

Det føyer seg bare inn i rekken av "spesielle behov ifra folket som IKKE er fornøyd med landet de kommer ifra, og må rømme til vesten".....til tross for dette, vil de innføre grunnfundamenter og en samfunnstruktur DE en gang rømte ifra.......forstå det den som vil.

4

fazz

>>> Dette er akkurat det samme som ett fastrentelån med 100% fastrente ut lånets løpetid. Forskjellen er at det ikke heter rente.

1

LarsLie

De betaler 1,3 mill for det vi betaler 1 mill for. når huset er nedbetalt vill vi ha betalt like mye,men de har kallt det avdrag på et kjøp.

1

Karten67

Ja samme pakke bare annen innpakningspapir.

Egentlig synes jeg vi burde tillatt mere, vi burde ha tillatt full burka og niqab bruk overalt, slik at dama på NAV som er venstre radikal kunne få sitte ved sin kontorpult og masturbere i det skjulte når burka og niqab dama kom på besøk og skulle ha støtte for sine 8 barn. Hvorfor er dere så strenge?

1

Managern_2

Ikke så vanskelig å forstå dette. Det kalles taqiyya som er når løgn og bedrag taktisk brukes for å fremme islam og er for muslimer ett helt avgjørende virkemiddel i veien mot kalifatet. Europeiske ledere står jo formelig i kø for å overgå hverandre i politisk korrekthet og forståelse og gjør jobben deres jævlig enkel!

1

Sponvika

Ikke så vanskelig å forstå dette. Det kalles taqiyya som er når løgn og bedrag taktisk brukes for å fremme islam og er for muslimer ett helt avgjørende virkemiddel i veien mot kalifatet.

Din kunnskap om taqiyya vet jeg ikke hvor du har i fra, men den bommer ganske så markant.

Taqiya تقیة‎‎ taqiyyah/taqīyah, literally "prudence, fear, caution") is an islamic term referring to precautionary dissimulation or denial of religious belief and practice in the face of persecution

1

perchri

Det føyer seg bare inn i rekken av "spesielle behov ifra folket som IKKE er fornøyd med landet de kommer ifra, og må rømme til vesten"...

..og da er de faenmeita ikke fornøyd der heller. Pakk. Skjønner hvorfor vi nordmenn er så syke....vi ergrer oss til døde.

1

Kiedis

Hvordan skal vi takle dette på en politisk korrekt måte? Gi ekstremistene så mye penger at de aldri behøver å låne noe? Selv synes jeg de bør få lov til å flytte til et land som bedre kan tilfredsstille deres krav.

Googlet meg frem til at det visstnok pleier å foregå på den måten at banken f.eks kjøper huset for 1 million, deretter kjøper lånetageren huset av banken for 1,3 millioner, og avtaler en nedbetalingsordning på denne summen.

Da er finansieringen innenfor det Muhammed og Allah kan akseptere, siden det ikke regnes som renter.

Får meg ikke til å bli irritert om banker vil tilby dette produktet, men jeg slutter aldri å bli overrasket over hvor stor vekt folk velger å tillegge ting som uvitende gamle hannkatter har skrevet for tusenvis av år siden.

3

kjempekanin

Betyr dette at boligkjøperen/lånetageren ikke får trukket ifra sine renter på skatten? Siden de 300.000 kronene altså ikke ansees som renter, i islam.

1

puma1

Betyr dette at boligkjøperen/lånetageren ikke får trukket ifra sine renter på skatten?

Ikke noe rentefradrag der nei. Og en kan heller ikke motta renter på innskudd. Hvis en er "rett-troende".

1

Brezjnev

Skatteetaten bryr seg ikke om hva islam mener, så fradraget for renter og omkostninger vil de selvsagt få, de som måtte finne på å benytte seg av et slikt lånetilbud. Selvsagt får de det.

1

SeaKing

Da synes jeg de skal opprette et eget NAV også

2

PetterJJ

Når går ønsker over til krav?

På tidlig 70-tall var det nok noen muslimer i landet som ønsket moskeer. Når gikk det over til å bli et krav? (eller var det slik at ingen muslimer krevde det? At dette bare var en oppkonstruert problemstilling?)

Kanskje det samme med kjønnsdelt svømmeundervisning i skolen?

Kanskje vi egentlig er blitt lurt? Egentlig har muslimene ikke krevet noen ting, men velmenende og humane nordmenn har tenkt for dem?

2

Homo_Erectus

Skulle det være nødvendig å kreve moskéer? Har det ikke alltid stått hvem som helst fritt å søke byggetillatelse og så oppføre de moskéer de selv ønsker?

Hvis du ønsker et hov der du kan dyrke Tor og Odin, er ikke dette noe du trenger å kreve, det er bare å bygge et hov.

Men du har rett i at det er muslimer som har krevd kjønnsdelt svømmeundervisning.

1

Aurorabliss

Hvis du ønsker et hov der du kan dyrke Tor og Odin, er ikke dette noe du trenger å kreve, det er bare å bygge et hov.

Trenger man ikke byggetillatelse?

Og er det ikke noe som heter naboprotester. Som ved f.eks. bygging av asylmottak på Oslo Vest, husker jeg rett.

Uten sammenligning for øvrig, men tankene mine går til Bjarne Melgård og hans siste ønskede verk.

1

Gunstein12

Men du har rett i at det er muslimer som har krevd kjønnsdelt svømmeundervisning.

Ikke nødvendigvis...

I veldig mange tilfeller så er det faktisk uvitenhet som gjør seg gjeldende, ved at man "tror" og "går ut i fra" at dette ikke er en akseptabel form for undervisning.

Jeg har aldri hørt om at muslimer har tatt den endelige beslutningen om noe slikt.

At man ytrer ønsker, er ikke det samme som å ta beslutninger...

1

Lignende temaer

Laster...