Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ser at EU-pampen Jean Claude Juncker har uttalt seg etter Berlin-terroren. Utsagnene er mildt sagt oppsiktsvekkende (men ikke overraskende). EUs måte å bekjempe terroren på må tydeligvis være å fortsatt ha vidåpne grenser og ta imot mange "flyktninger" (uten at de helt kan ha noen klar oversikt på hva som er flykninger og ikke er det. Juncker går som langt som å havde at hvis man eksludere folk som vil spre islam i europa og drepe vantro, så bare styrker man dem. Toppen/glasuren på kaka til juncker er det faktumet at terror og hat ikke har noen religion.. Pussig hvor mange terrorangrep i europa de siste 10-12 årene som nettopp har hatt forbindelse til nettopp dette.

http://news.ofthe.eu/juncker-thinks-openness-is-the-best-way-to-fight-terror/

Har vel enda ikke vært så mye terror og faenskap i de landene som åpenbart har voktet sine grenser og avvist innvandring fra kulturer som ikke samsvarer med deres egne. Junckers "løsning" er jo velprøvd og har feilet, til tross for det mener han det er løsningen.

2
94 svar

94 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Sun_Tzu

EU-pampen Jean Claude Juncker

Juncker er en alkoholiker. Dette har tydeligvis gått utover både intelligensen og dømmekraften hans.

At en slik udugelig fjompenisse skal ha så mye makt og innflytelse over Europe er skremmende.

2

supersubben

Ikke bit på agnet da dere! Øyvind er bare ute etter å provosere.

2

A_Øivind

Øyvind er bare ute etter å provosere.

Jeg skriver bare at det er liten sannsynlighet for å bli utsatt for terror i Europa og at det nesten ikke er noen korrelasjon mellom terror og innvandring.

Hvorfor oppfatter du dette som en provokasjon når det er fakta. Er det virkeligheten som er provoserende?

2

kansas00

Jeg skriver bare at det er liten sannsynlighet for å bli utsatt for terror i Europa og at det nesten ikke er noen korrelasjon mellom terror og innvandring.

Iallefall en sterk korrelasjon mellom religion og terrorismen.. Ser du på tabellen i denne wikipedia-artikkelen, så er det merkverdig hvor mange av terrorangrepene i den lista som er grønnmerkede (key motivation : islamism). Vil anta at de som tror på islam har innvandret på et eller annet vis fra den islamske verden... enten det er dem selv, eller deres foreldre som har gjort det.

2

fireman56

Jeg skriver bare at det er liten sannsynlighet for å bli utsatt for terror i Europa og at det nesten ikke er noen korrelasjon mellom terror og innvandring

London, Madrid, Paris, Brüssel, Nice. Sier de navnene deg noe du kan sette i sammenheng med det jeg har sitert?

1

Sapient-X

I England har galskapen nådd nye høyder.

Som straff for at britene har tatt inn så mange innvandrere, og som direkte følge har opplevd flere grusomme terrorangrep skal hele befolkningen nå overvåkes på internett.

Ønsker vi egentlig noe slikt? Alle vet at man ikke kan ha et Multikulturelt® samfunn, og så regne med å ha et fritt samfunn slik vi pleide.

Snart kommer våre myndigheter og til å si at for å bekjempe den enorme kriminaliteten (som enkelte påstår ikke finnes) så må vi alle overvåkes. For vår egen sikkerhet.

Det er bedre å gi hele establisjementet fingeren og stemme på de mest høyreradikale politikerne man kan finne. De er de eneste som kan garantere oss et friere og tryggere samfunn.

2

maxus4

I England har galskapen nådd nye høyder.

Spesielt når man ser tilbake på hvordan denne galskapen startet

1

Corvus

Juncker går som langt som å havde at hvis man eksludere folk som vil spre islam i europa og drepe vantro, så bare styrker man dem.

Hvor har han sagt dette? Er jo virkelig ikke normalt å si noe slikt.

Folk sier Trump er sprø, vi har noen mye verre folk på venstresiden her i Europa.

1

kansas00

Hvor har han sagt dette? Er jo virkelig ikke normalt å si noe slikt.

Står i linken i åpningsinnlegget:

Speaking to Funke Mediengruppe on Saturday, the president of the European Commission warned that the “rhetoric of exclusion” strengthens terrorists, and called for more EU involvement in nation’s internal security.

Rimelig håpløs argumentasjon å si at man ikke skal passe på sine egne grenser fordi at det vil styre terrorister (som jo i disse tider for det meste er islamister som vil spre sin religion i land/områder utenfor sitt eget område). Argumentasjonen hans blir litt som å si låste husdører styrker innbruddstyver. Man bør heller la døra stå ulåst og heller satse på at naboen sier i fra dersom han/hun ser noe.

2

Riggs

Nå er det vel statistisk sett en ubetydelig andel av muslimer som er terrorister, eller i dette tilfellet dem som skal sammenliknes med innbruddstyver?

Å låse døra, er vel normalt sett ikke spesielt rettet mot noen enkeltgrupper?

Det blir jo litt spesielt om jeg ikke låser døra, når jeg henter posten; men gjør det når jeg ser en eller flere av naboene? For dem som i det hele tatt legger merke til det, så kan jeg vel fremstå litt som en kødd, om det er rimelig selektivt?

Så ja, alt ettersom hvordan man setter opp den argumentasjonen, så er det ikke sikkert at det i virkeligheten er gode låser er det som hjelper mest?

Det beste er sikkert begge deler, men det er vel den kombinasjonen, som er problemet? Dvs både sikkerhet og godt naboskap,...

Akkurat som en er avhengige av også et godt naboskap, for å forhindre innbrudd, så er man avhengig av gode forbindelser og tillitt mellom muslimer og styresmaktene for å forhindre terror fra de ekstremt få av dem som er terrorister.

Eller en kan og kalle det en trenger for godt naboskap, om en vil. Dvs når en snakker om hvor avhengig f.eks FBI er av all hjelpa dem får fra muslimer når det gjelder slikt.

Hvordan skaper man gode relasjoner til muslimer i eget land, om en tydelig behandler dem som fienden? Da er man vel fremdeles avhengige av alle de gode menneskene som varsler, som en kanskje egentlig later litt som ikke finnes? Mens alt en gir dem er mer skit, og sikkert skylder på dem og, om det går galt.

Ekskluderende retorikk, som vel er en romslig beskrivelse av både nettopp det, og drøyere saker. Skaper det bedre miljø for samhandling og naboskap?

Eller kan det som med Trump og hans utfall mot grupper av mennesker, snarere være et godt rekrutteringsverktøy for IS?

1

Lignende temaer

Laster...